fbpx

Gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams

For mange har daglige online-møder erstattet den mere traditionelle mødeform som vi tidligere har været vant til. I dag er Microsoft Teams det grundlæggende værktøj for en optimeret online mødeoplevelse. I takt med de nye værktøjers indtog, skal vi også lære at optimere processen, så vi er så effektive som mulig.

I dette gratis webinar vil Mikkel Stærk Dickenson præsentere jer for 7 håndgribelige og praktiske gode råd til effektive online-møder. Du får konkrete tips til bedre at kommunikere, smarte tips til Microsoft Teams og ikke mindst brug af Teams systemet: Decisions for Teams.

Webinaret giver dig et godt fundament til generelt at afholde bedre ledermøder og teammøder. Desuden ser du værktøjer til at sørge for både agenda, noter og ikke mindst referat samt opsamling af opgaver i løbet af dine møder.

Agenda

 

Praktiske informationer

Dato: 28. april
Tid: kl. 9:00 – 10:00
Varighed: 60min (Inkl. Q&A)
Sted: Virtuel (Microsoft Teams)
Kræves tilmelding: Ja

Tilmeld dig her

Den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til
at udrette mere og opnå bedre resultater

Mere frihed

Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.

Højere sikkerhed

Tidssvarende sikkerheds-foranstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og skærpet lovgivning (GDPR).

Nemmere samarbejde

Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.

Smartere processer

Moderne platform til forretningsprocesser, der arbejder perfekt sammen, åbner nye muligheder og giver indsigt, som gør forskel.

Pin It on Pinterest