fbpx

Gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams

For mange har daglige online-møder erstattet den mere traditionelle mødeform som vi tidligere har været vant til. I dag er Microsoft Teams det grundlæggende værktøj for en optimeret online mødeoplevelse. I takt med de nye værktøjers indtog, skal vi også lære at optimere processen, så vi er så effektive som mulig.

I dette gratis webinar vil Mikkel Stærk Dickenson præsentere jer for 7 håndgribelige og praktiske gode råd til effektive online-møder. Du får konkrete tips til bedre at kommunikere, smarte tips til Microsoft Teams og ikke mindst brug af Teams systemet: Decisions for Teams.

Webinaret giver dig et godt fundament til generelt at afholde bedre ledermøder og teammøder. Desuden ser du værktøjer til at sørge for både agenda, noter og ikke mindst referat samt opsamling af opgaver i løbet af dine møder.

Agenda

 

Praktiske informationer

Dato: 28. april
Tid: kl. 9:00 – 10:00
Varighed: 60min (Inkl. Q&A)
Sted: Virtuel (Microsoft Teams)
Kræves tilmelding: Ja

Tilmeld dig her

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest