Microsoft Azure

Flyt hele eller dele af din it-infrastruktur til Microsofts sikrede datacentre.
Tag JDM med på råd og få en tryg start på din cloud rejse.

Skalér op og ned og betal kun for det du bruger

En pålidelig og fleksibel platform

Microsoft Azure er en platform, der gør det muligt at afvikle dine forretningssystemer og øvrige applikationer i skyen, som i dit eget datacenter. Forskellen er blot at de kører i Microsofts datacentre.

Du får adgang til traditionelle virtuelle servere; Infrastructure as a Service (IAAS) og en lang række services fx SQL, Web Apps, Biztalk og Backup som køreklare applikationer; Platform as a Service (PaaS). Det hele kan forbindes – også med din lokale infrastruktur – i en sammenhængende løsning.

JDM leverer Azure som en direkte leverance, hvor du selv administrerer dine løsninger eller som en service, hvor vi bygger og driver dine løsninger for dig. Du bestemmer selv.

Bliv kontaktet af en ekspert

Rådgivning om Azure, Cloud og Skyen

JDM er blandt få Microsoft Direct Cloud Solution Providers og vi har kompetencer og knowhow ud over det sædvanlige.

Ved at vælge os som din cloud-partner får du direkte adgang til Microsoft Azure, inklusiv afregning, forbrug og aftaler samt adgang til lokal support på Dansk, med Microsoft global support i ryggen.

Vi rådgiver dig om de enkelte services og designer sammenhængende løsninger med din eksisterende infrastruktur og øvrige cloud tjenester fx Office 365, SharePoint m.m.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.