Den moderne værktøjskasse

Få overblik og udnyt de mange værktøjer i Microsoft Office 365 værktøjskassen til at samarbejde.

Hvilket værktøj bør anvendes til hvad? og hvornår?

Mange muligheder. Personlig præference.

Har du, som mange andre virksomheder, købt ind på tanken om at din forretning styrkes af moderne cloud baserede samarbejdsværktøjer. Og har du set fordelen og besparelsen ved at tilbyde dine medarbejdere den fulde pakke?

Læs mere om den fulde pakke (M365) her >>

Så får du adgang til et rigt sæt af værktøjer, der kan gøre livet nemmere, men også være svært at overskue. JDM hjælper dig med at levere, konfigurere og oplære dig i brugen af de mange produkter, så du nemmere kan vurdere hvilket værktøj, du bør anvende til hvad og hvornår.

Vi er dog alle forskellige, så valget af værktøj afhænger i høj grad af personlig præference og vil typisk være påvirket af generation, funktion, opgavetype og ikke mindst vaner.

Ikke alle har samme præference

Præferencer på tværs af generationer

En af årsagerne til at Microsoft konstant tilføjer nye applikationer og samarbejdsmuligheder til værktøjskassen, er at understøtte den teknologiske udvikling, som især de unge hurtigt tager til sig.

Som fremsynet virksomhed er det derfor vigtigt at kunne tilbyde tidssvarende værktøjer og forstå, der kan være forskel på hvad, der virker bedst for det enkelte team. I tabellen får du et overblik over typiske præferencer baseret på aldersgrupper.

At nye ting løbende føjes til dit abonnement, uden det koster ekstra er i øvrigt en af fordelene ved at vælge Microsoft Office 365 og især produktpakken Microsoft 365.

Hvilket vaerktøj hvornaar

Tryk på billede, for at se stor version.

Hvilket værktøj, hvornår?

At forstå de enkelte værktøjers funktion og formål er naturligvis en forudsætning for at kunne vurdere hvilket værktøj, der bør anvendes i en given situation.

Læs mere om de enkelte værktøjer herunder.

Med til billedet hører også en vurdering af hvem og hvor mange du ønsker at kommunikere eller samarbejde med. Desuden afhænger valget af hvor presserende dialogen er og i hvor høj grad det er vigtigt for dig at få svar med det samme eller ej.

 

I diagrammet får du et overblik over værktøjer organiseret efter vigtighed og omfang.

Microsoft Team og Outlook Grupper sammensætter udvalgte værktøjer til nye måder at arbejde effektivt sammen på.

Læs mere om Teams & Grupper >>

Det er vigtigt at du forstår værktøjernes formål og funktion.

Bliv kontaktet af en ekspert

Værktøjer og Apps

Microsoft tilføjer konstant nye værktøjer og apps til porteføljen.

Her får du et samlet overblik over dem og kan læse mere om hvad de enkelte kan bruges til.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.