Modern Workplace for education

Moderne pc-administration og Microsoft 365 licenser til skoler.

JDM er Authorized Education Partner

Moderne pc-administration og Microsoft 365 licenser til skoler

JDM er autoriseret education partner og i samarbejde med Microsoft tilbyder vi en skræddersyet licenspakke til skoler, der omfatter Windows 10, Office 365, EM+S og Minecraft for Education til både undervisere og elever. Pakken er særligt attraktiv for skoler fordi elever får gratis licens samtidig med at prisen for undervisere, akademisk og administrativt personale er markant lavere end normalt (ca. 80% rabat).

Dermed kan skolen tilbyde sine elever at undervisningen foregår med de samme professionelle værktøjer (fx Microsoft Office), som de også vil møde senere i erhvervslivet. Samme fordel får personalet og fordi hele løsningen drives i skyen, slipper skolen for indkøb og administration af lokale servere.

Bliv kontaktet af en ekspert

Køreklar løsning til pc-administration

JDM har sammensat en fuldt køreklar løsning til skoler, baseret på førnævnte Microsoft teknologier. Med udgangspunkt i vores mange erfaringer fra lignende løsninger til erhvervslivet, har vi designet en løsning specielt til moderne skole it-drift.

Med løsningen kan skolens pc’ere automatisk klargøres, nulstilles og geninstalleres samt vedligeholdes med opdateringer. Vi leverer og konfigurerer licenserne, sørger for opsætningen og vedligeholder løbende når/hvis Microsoft ændrer på forudsætningerne for løsningen.

Single Point of Contact (SPoC)

Med i prisen følger desuden hjælp, hvis der opleves problemer med løsningen. Det er endnu en fordel ved Modern Workplace for Education. Skolen opnår Single Point of Contact (SPoC) på sin skole it-løsning. JDM vil bistå med vores viden og har mulighed for at eskalere problemer, hvis det er problemer på omfattede Microsoft Services.

Det får du med Modern Workplace for Education

Koncept til installation af Windows 10 og Office pakken via USB-key og/eller AutoPilot

Op til tre ekstra installationspakker til 3. parts apps

Tilpasning af løsningen ifbm. Microsoft service ændringer

Undervisning i brug af løsningen

Hjælp til nulstilling af pc’er

Hjælp til at sætte opdateringer af Windows og Office på pause i eksamensperioder

Hjælp til let fejlsøgning på pc’er

Bliv kontaktet af en ekspert

Det andet, der hører til…

Cloud 1

Central administration af lokalt netværksudstyr via cloud

Vi tilbyder køb eller leje af moderne controllerbaseret netværksudstyr, der lever op til tidens krav. Sammen med udstyret tilbydes løbende automatisk sikkerhedsopdatering og backup af konfigurationen. At udstyret er controllerbaseret, betyder at det kan styres fra en central controller via cloud og at udstyret kan tale intelligent sammen for optimering og nemmere fejlsøgning.

cloud 2

Cloud Print – Administration af printere via skyen

Cloud Print, er print som du kender det. Men du slipper for manuel vedligeholdelse, installation og løbende opdatering af printerdrivere på alle dine enheder samt fejlprint, der aldrig bliver hentet. Du vil kunne printe som du altid har kunnet, men ved at udnytte teknologien i løsningen opnår du højere sikkerhed og mere fleksibilitet.

Cloud 3

Understøttet hardware/udstyr til konkurrencedygtige priser

Vi har erfarne specialister, der står klar med råd og vejledning når du har brug for nyt it-udstyr. Vi kan sammensætte pakker og standardisere dine indkøb. Selvom vores rådgivning giver dig sikkerhed for altid at få det rette udstyr til opgaven er vi selvfølgelig ikke dyrere.
Når du køber fx pc’ere hos os, garanterer vi at det fungerer sammen med pc-administrationsløsningen.

Minecraft: Education Edition er spilunivers med en alsidig samarbejdsplatform,
som lærere kan bruge på tværs af fag for at opmuntre og opbygge elevers færdigheder.

 

Læs mere her:

Minecraft Education Edition

Thomas Bech Aagaard

Modern Workplace Solution Architect

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.