Enterprise Mobility + Security

Hold trit med de sikkerhedsmæssige udfordringer i den moderne mobile verden.

Microsoft EMS er en naturlig forlængelse af Office 365, som både giver bedre brugeroplevelse og forbedret sikkerhed.

Hvad er Enterprise Mobility + Security?

Se videoen og bliv klogere på Microsoft Enterprise Mobility + Security:

Styring af mobile enheder

Tag kontrollen over enheder, der anvendes til at tilgå virksomhedens data. Du kan installere og administrere apps m.m. på fx iPhone, Android og Windows, fra centralt hold.

Læs mere ᐳᐳ

Mobil databeskyttelse

Bestem selv hvem, der kan få adgang til dokumenter og hvad de må gøre med dem. Du kan fx give adgang til at se og redigere, men ikke udskrive eller videresende.

Læs mere ᐳᐳ

Identitets- og adgangsstyring

Du er mere produktiv, når du kun skal huske ét brugernavn og én adgangskode. Du sparer også tid, når du selv kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den.

Læs mere ᐳᐳ

Fordele med Enterprise Mobility + Security (EMS)

Bedre beskyttelse af fortrolige dokumenter

Med ”Rights Management” får du mulighed for avanceret beskyttelse af dokumenter fx kan du sikre at et særligt ­fortroligt dokument eller mail kun kan ses af bestemte personer og du kan ­forhindre videre­forsendelse, udskrivning og/eller kopiering. Desuden er det muligt at følge et beskyttet ­dokument, så du kan se af hvem og hvor det åbnes. Hvis du fortryder, kan du fjerne adgangen til et beskyttet dokument, ­selvom det har forladt dit it-miljø.

Forbedret login oplevelse til Online tjenester

Windows 10 Enterprise kan forbindes direkte til Office 365, så du ikke behøver angive password for at ­tilgå fx dit SharePoint baserede intranet og 3. parts tjenester som fx virksomhedens Facebook eller LinkedIn profil kan knyttes til marketing-medarbejderes almindelige Windows-login, så du ­slipper for at huske og administrere særskilte koder.

Betinget adgang via mobile enheder

Med Office 365 er det nemt at få adgang til firmaets mail og dokumenter fra fx en iPhone eller iPad, men uden særlig beskyttelse er der risiko for læk af firmaets vigtige data (fx hvis en telefon mistes). Med EMS kan du blandt andet ­kontrollere og kræve at enheden er beskyttet med en pinkode for at kunne tilgå firmaets data.

Selvbetjent nulstilling af adgangskode

Med selvbetjening behøver du ikke kontakte it-afdelingen når du glemmer din adgangskode. Den kan du selv nulstille ved hjælp af multifaktor kontrol og/eller besvarelse af sikkerhedsspørgsmål som kun du kender svaret på.

Indstillinger kan følge med dig rundt

Med ”Enterprise State Roaming”, som er en del af EMS pakken kan indstillinger som fx internet ­genveje i Internet ­Explorer og i den nye Edge browser følge dig med rundt på de Windows 10 ­Enterprise enheder du bruger.

EMS er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

website_300x300_nv

“Produkterne i Microsoft EMS pakken giver et uundværligt sikkerhedsløft. Behovet forstærkes af de lovkrav, der følger med persondataloven”

(red. GDPR / EU persondataforordningen)

Nicolai Voll

Microsoft Certified Solutions Master

Den moderne arbejdsplads, med plads til mobilitet

Styring af mobile enheder
Læs mere ᐳᐳ
Identitets- og adgangsstyring
Læs mere ᐳᐳ
Mobil databeskyttelse
Læs mere ᐳᐳ
Fjernskrivebord med Windows
Læs mere ᐳᐳ
Enterprise Mobility + Security
Læs mere ᐳᐳ
Microsoft Surface enheder
Læs mere ᐳᐳ