Microsoft Exchange

Professionel post- og kalenderfunktion holder dig synkroniseret.

Flyt din mail til skyen. Det er både sikkert og pålideligt.

Hold forbindelsen, også når du er på farten

Med Office 365 mister du aldrig kontakten, når du fx begynder at arbejde ved dit skrivebord, arbejder fra telefonen på vej til et møde og skifter til en webbrowser, når du ankommer.

Du kan få adgang til mail, delte kalendere og kontakter overalt og på alle enheder.

Arbejd smartere med tilpasset mail

Du har brug for mail, der er avanceret nok til dit arbejde, og som gør dine opgaver lettere. Det er det du får med Exchange Online, der er en del af Office 365.

Med op til 100 GB lagerplads pr. bruger kan du gemme de meddelelser og filer, du har brug for. Du kan sende meddelelser på op til 100 MB, så du kan inkludere billeder og brugerdefineret formatering i dine meddelelser.

Bliv kontaktet af en ekspert

Få avancerede mailfunktioner og udvidet sikkerhed

Nogle planer inkluderer arkiveringsfunktioner (fx SPE), der i praksis giver ubegrænset lagerplads og kan bruges til juridisk fremlæggelse og overholdelse af loven, og et eDiscovery-center til at identificere, gemme og analysere data i hele virksomheden.

Din mail er som standard forsvaret mod mailbaserede trusler med beskyttelse mod malware og filtrering af spam, der kan udvides med Advanced Threat Protection (ATP) for yderlige sikkerhed.

Informationerne i dine mail kan beskyttes yderligere med Azure Information Protection (AIP), der fx kan forhindre en mail i at kunne videresendes eller printes.

Du kan også tilføje Data Loss Prevention (DLP) politikker, der hjælper dig med at undgå datalækager.

Nem migrering

JDM har flyttet mange virksomheders mail i skyen. Vi har ekspertisen og kender alle faldgruberne.

Vi anbefaler typisk mailmigrering, som det første skridt på rejsen til skyen, da det er en forholdsvis enkel service at flytte og giver stor værdi.

Vi tilbyder opsætning og migrering af mail, som et isoleret projekt (eventuelt til fast pris) eller som en del af et større projekt.

Exchange er en del af Office 365 Enterprise pakken

Exchange Online, SharePoint Online og Skype for Business Online sammen med Office ProPlus er den moderne produktivitetsplatform, hvor du får hele dit kontor. Overalt. Altid.

Læs mere om Office 365 ᐳᐳ

Office 365 er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

SHW

“Jeg anbefaler at starte din cloud rejse, med at flytte din virksomheds mail i skyen. Det er typisk et overskueligt projekt, og det giver hurtigt stor værdi.”

Stefan Holm Wilkens

Microsoft Certified Solutions Expert

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.