JDM INVITERER I SAMARBEJDE MED MICROSOFT TIL GÅ HJEM-MØDE MED FOKUS PÅ PRODUKTIVITET OG SIKKERHED

Betaler du for programmer du ikke bruger!

Microsoft

Microsoft fortæller om deres nye tiltag fra Ignite 2017

 

  • Planer for fremtidens løsninger
  • Unikke muligheder i markedet
  • Automatisering og Chat-Bots

Kom og hør Microsoft fortælle om mulighederne med SharePoint, OneDrive og Teams, og hvordan man let kommer i gang med at benytte de muligheder der ligger i Office365.

 

Hvordan sikrer man godt samarbejde på tværs af applikationerne? – og hvordan øger det din virksomheds generelle IT Sikkerhed?

 

Mange virksomheder udnytter endnu ikke deres Office365 licenser fuldt ud – men man kan let og enkelt komme i gang med at bruge løsningen, og løbende udvide og udvikle løsningen efter behov.

 

Der vil være en demonstration af eksempelvis : Sikker fil deling med SharePoint, Gennemgang af Microsoft Teams – som er ét af de nyeste tiltag i Microsoft og fortælling om hvordan det øger din IT sikkerhed.

Får du nok ud af Office 365?

Office 365 til virksomheder indeholder mange programmer og apps. Du kender måske ikke dem alle, og måske udnytter du ikke alle mulighederne i din licens. På gå hjem-mødet får du et dybere indblik i følgende programmer fra Office 365 pakken:

logoer

SharePoint introducerer nye måder at dele dit arbejde og samarbejde med andre på, organisere dine projekter og teams og søge efter oplysninger. Publicer indhold på SharePoint fra et hvilket som helst Office-program og del med personer inden for og uden for organisationen med nogle få klik.

logoer2

Microsoft Teams er det moderne samlingssted for dine teams. Medlemmer kan samarbejde og kommunikere med velkendte værktøjer. Microsoft kombinerer i Teams flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse.

logoer3

OneDrive for Business er en del af Office Online og SharePoint Online, så du kan oprette, redigere og dele dokumenter, uanset hvilken type enhed du arbejder på. Med OneDrive for Business får du lagerplads til arbejdsfiler, og du kan beskytte vigtige og følsomme virksomhedsdata.

Tid og sted:
Torsdag d. 12. oktober
kl. 14:00 – 16:00

JDM A/S
Middelfartvej 218
5200 Odense V

Tilmeld >>

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.