Enkel styring af identiteter

Styr dine medarbejderes adgange til data og systemer med en central skybaseret løsning til administration af brugernavne og adgangskoder

Identitets- og adgangsstyring

Når medarbejdere anvender et brugernavn og tilhørende adgangskode for at tilgå data eller et system, får de adgang via deres identitet. Identiteter opbevares og administreres typisk i Windows Active Directory i OnPremise miljøer.

Med Azure Active Directory Premium får du adgang til skybaseret administration, der udvider mulighederne i Windows Active Directory. De to løsninger sammenkobles nemt til en sammenhængende hybrid løsning.

Dermed får du mulighed for at anvende samme identitet (brugernavn og adgangskode) på tværs af miljøer og systemer. Både interne systemer på egne servere og en lang række cloud tjenester kan omfattes.

Forøg produktiviteten og reducer omkostningerne

Du bliver mere produktiv, når du kun har ét brugernavn og én adgangskode at huske samt en ensartet oplevelse på alle dine enheder.

Du sparer tid, når du fx selv kan nulstille din adgangskode, hvis du glemmer den. Det reducerer også omkostninger og ventetid i forbindelse med assistance fra it-afdelingen.

Administrer adgangen til virksomhedens ressourcer

Azure Active Directory Premium (AAD) er en skybaseret løsning til administration af identiteter, der hjælper med at beskytte adgangen til applikationer og ressourcer i hele virksomheden.

Du får bl.a. mulighed for multifaktorgodkendelse (MFA), betingede adgangspolitikker og overvågning af mistænkelig aktivitet, der hjælper med at minimere potentielle sikkerhedsrisici.

Fordele ved Azure Active Directory Premium

✓ Opret og administrer én enkelt identitet for hver bruger på tværs af din hybridvirksomhed, og hold dermed brugere, grupper og enheder synkroniseret

✓ Forøg produktiviteten ved brug af selvbetjent nulstilling af adgangskoder

✓ Mulighed for enkeltlogon til dine applikationer, herunder tusindvis af forudintegrerede SaaS-apps

✓ Beskyt identiteter ved at håndhæve risikobaserede politikker til adgangsstyring og multifaktorgodkendelse (Multi-Factor Authentication, MFA) til både OnPremise- og cloud-applikationer

Azure AD Premium er en del af Enterprise Mobility + Security (EMS) pakken

Azure AD Premium sammen med Azure Information Protection og Intune giver mulighed for holistisk beskyttelse til dine medarbejdere, enheder, apps og data i en verden fyldt med trusler i konstant udvikling.

Læs mere om EMS ᐳᐳ

EMS er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 ᐳᐳ

Bliv kontaktet af en ekspert

website_300x300_nv

“Produkterne i Microsoft EMS pakken giver et uundværligt sikkerhedsløft. Behovet forstærkes af de lovkrav, der følger med persondataloven”

(red. GDPR / EU persondataforordningen)

Nicolai Voll

Microsoft Certified Solutions Master

Den moderne arbejdsplads, med plads til mobilitet

Styring af mobile enheder
Læs mere ᐳᐳ
Identitets- og adgangsstyring
Læs mere ᐳᐳ
Mobil databeskyttelse
Læs mere ᐳᐳ
Fjernskrivebord med Windows
Læs mere ᐳᐳ
Enterprise Mobility + Security
Læs mere ᐳᐳ
Microsoft Surface enheder
Læs mere ᐳᐳ