fbpx

Gratis webinar

Cybertruslen mod Danmark lige nu

Få indblik i hvordan hackerne tænker, og hvordan danske virksomheder oplever cybertruslen lige nu.

Det har aldrig været vigtigere at have information og bevidsthed om truslerne mod din virksomhed.

Og i den forbindelse har vi sammensat et informerende webinar, hvor White Hat Hacker Dennis B. Ellebæk fra Prueba Cybersecurity og Salgschef Thomas Christiansen fra JDM blandt andet vil gennemgå nedenstående punkter:

  • Hvad er truslen, og hvordan oplever danske virksomheder det?
  • Hvordan opererer de it-kriminelle?
  • Hvordan beskytter du dig bedst muligt?

Agenda

 

Praktiske informationer

Dato: 7. december
Tid: kl. 9:00 – 9:45
Varighed: 45min (inkl. Q&A)
Sted: Virtuel (Microsoft Teams)
Kræves tilmelding: Ja

Tilmeld dig her

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest