fbpx

Business Insights Management

Få indsigt i og kontrol over din Power BI implementering – samt løbende vedligeholdelse

Få kontrol og løbende vedligehold af din Power BI – Kontrollér fx hvem der har adgang til dine Power BI rapporter, hvem der kan dele og eksportere indhold.

Business Insights Management er en service der tager hånd om din Power BI

Vi holder øje med din implementering og kommer løbende med anbefalinger til din Power BI-løsning. Her er et udsnit af de funktioner vi holder øje med for dig.

Kontrollér adgang

Kan medarbejdere give uvedkommende adgang til jeres rapporter? Oftest er det en fordel at minimere eksterne adgange – Vi hjælper dig med at få styr på det.

Administrér offentliggørelser

Skal dine rapporter være offentligt tilgængelige? De fleste svarer nej, derfor opsætter vi begrænsninger for hvem der kan offentliggøre rapporter.

Overvågning af nedbrud

Vil du gerne have besked, hvis din Power BI er ude af drift? Vi opsætter notifikationer, så du får besked om nedbrud.

Håndter delinger

Hvem kan dele virksomhedens Power BI rapporter og datasæt? Vi holder øje med hvem der har rettighed til at dele og eksportere rapporter fra din virksomhed.

Afgræns udvidelser

Der er mange udvidelser til Power BI, fra forskellige udviklere. Oftest vil du gerne have kontrol over, hvilke udvidelser der installeres og hvem de deler data med.

Bevilg opgraderinger

Skal alle dine medarbejdere kunne opgradere deres PowerBi-licens? Vi sætter begrænsninger på hvem der kan opgradere.

Vi hjælper dig med at få styr og kontrol over Power BI i din virksomhed.

Power BI udvikler sig hele tiden, det er derfor nødvendigt løbende at efterse og eventuelt tilpasse implementeringen, så din løsning følger best-practice. Business Insights Management er en service der tager hånd om netop den opgave for dig.

Kontrollér adgangen til dine Power BI rapporter

Kontrollér hvem der har rettighed til at give eksterne adgang til virksomhedens rapporter.

Der kan være behov for at dele med eksterne samarbejdspartnere, men det skal gøres velovervejet. Vi holder løbende øje med det for dig.

Håndtering af delinger og eksport

Power BI tillader som udgangspunkt at dine medarbejdere kan dele rapporter, eksportere til Excel eller PDF.

Det er sjældent at alle medarbejdere har behov for denne funktion, så derfor er det nødvendigt med løbende kontrol.

Overvåg offentlige rapporter

Der er risiko for at dine rapporter kan blive offentligt tilgængelige for alle. Også personer udenfor din virksomhed. Det er derfor afgørende at der tages hånd om det.

Begræns betalte opgraderinger

Licensen til Power BI findes i flere udgaver – til forskellige priser. Skal dine medarbejdere selv have mulighed for at opgradere til en dyrere licens, eller skal det godkendes inden? Vi sætter begrænsning på opgraderinger for dig.

Afgræns udvidelser

Power BI kan udvides med ekstra funktionalitet, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko, derfor skal det ofte kraftigt afgrænses hvilke udvidelser dine medarbejdere på egen hånd kan aktivere. Desuden kan disse udvidelser sende jeres information til udvikleren, hvilket også skal begrænses eller tydeliggøres.

FÅ EN DEMONSTATION
Jeg giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Vi viser det gerne frem

Vi giver dig gerne en demonstration af de muligheder du får med løsningen. Så kan du se og opleve alle fordelene på egen hånd.

Book en demonstration

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Få styr på dine Power BI rettigheder, og tag beslutninger baseret på best-practice

  Vi scanner løbende din Power BI implementering, og kommer med klare anbefalinger til hvordan dine muligheder og begrænsninger skal se ud. Derved for du vished for at du ikke unødigt åbner dine rapporter op for uvedkommende, og at menneskelige fejl minimeres.

  Det siger kunderne

  Hos JDM er din it i trygge hænder. Med landsdækkende service og support er der kort til nærmeste certificerede medarbejder, desuden har vi solide partnerskaber med anderkendte leverandører.

  Priser på Business Insight Management

  Prisen på Business Insights Management er uafhænig af antal brugere. Så selvom I er 100+ brugere, eller blot en mindre virksomhed, så er prisen fast.

  Ofte stillede spørgsmål om Business Insights Management-løsningen

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til løsningen eller ønsker en demonstration.

  Hvilke elementer gennemgås der i Business Insights Management-løsningen?

  Vi gennemgår det væsentligste indstillinger som findes på din Power BI tenant hos Microsoft. Fx om din implementering tillader publicering og deling af interne rapporter og datasæt.

  Hvor ofte gennemgåes indstillinger i Business Insights Management-løsningen?

  Power BI er et produkt som stadig er i en rivende udvikling, og der kommer hele tiden ny funktionalitet. Vi gennemgår dine indstillinger løbende, for at sikre at du altid oplyst omkring dine indstillinger, og føler dig sikker.

  Hvad baseres best-practice i Business Insights Management-løsningen sig på?

  Vores konsulenter følger løbende med i udviklingen af Power BI, og holder øje med tendenser og trends som kan påvirke din implementering. På baggrund af disse indsigter tilpasser vi vores best-practice anbefalinger.

  Hvordan fungerer Business Insights Management-løsningen rent teknisk?

  For at vi kan hjælpe dig med at holde dine Power BI indstillinger up-to-date, kobler vi vores løsning direkte på jeres implementering. Jeres indstillinger overvåges automatisk og bliver en del af rapporten, når vi gennemgår jeres indstillinger.

  Hvilke virksomheder har behov for Business Insights Management-løsningen?

  Alle virksomheder som har en aktiv Power BI implementering kørerende, kan drage fordel af løsningen.

  Hvordan kommer jeg i gang med en Business Insights Management-løsning?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller salg@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en demonstration af løsningen, hvorefter vi aftaler det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af Business Insights Management-løsningen?

  Efter du har været i dialog med en af vores konsulenter, kan din løsningen være kørende og aktiv i løbet af få dage.

  Hvilke licenser kræves i Business Insights Management-løsningen?

  Vores løsning kan anvendes med alle Power BI licenser, dog er funktionaliteten begrænset i gratis udgaven, hvilket minimerer muligheden for at påvirke indstillinger.
  Derfor giver løsningen mest værdi, hvis I anvender Power BI Pro eller Power BI Premium.

  //Test til get url