fbpx

Den hybride arbejdsplads – Mere fleksibilitet

Hvad ville du opnå hvis mere fleksibilitet i din it-løsning kunne øge dine medarbejderes effektivitet?

 • Du kan tilgå dine dokumenter og programmer alle steder fra og fra forskellige enheder.
 • Du får høj sikkerhed uanset placering og enhed.
 • Møder kan afholdes virtuelt og er derfor ikke begrænset af kontorets placering.
Få meget mere fleksibilitet med den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Når du anvender den hybride arbejdsplads, giver det din virksomhed mere fleksibilitet.

Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM er cloudbaseret. Det vil sige at centrale systemer og data flyttes til skyen. Når det sker, frigøres medarbejdere fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger.

Den hybride arbejdsplads giver dig følgende fordele:

N

Du kan arbejde effektivt, uanset hvor du befinder dig, og hvilken enhed du anvender.

N

Du bibeholder en høj sikkerhed både inde og udenfor kontoret.

N

Du kan samarbejde på dokumenter i realtid, uden risiko for dubletter.

Et fleksibelt arbejdsmiljø øger både produktivitet og tilfredshed. Derfor har dine teammedarbejdere brug for moderne løsninger, der fungerer lige så godt eksternt som internt, så indhold og ideer kan strømme sikkert og uhindret mellem parterne.

51%

forventer fremover at arbejde hjemme en eller flere dage om ugen.

Kilde: Gartner

Den hybride arbejdsplads bygger på Microsoft teknologi og bruges globalt af mere end 500.000 virksomheder. Det er din garanti for en holdbar og troværdig platform.

Vil du også have mere fleksibilitet med den hybride arbejdsplads?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, og oplev mulighederne.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Det får du med mere fleksibilitet og den hybride arbejdsplads

  Evnen til at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere

  Kampen om de gode medarbejdere bliver ikke lettere med tiden og den unge generation anvender teknologi på en ny og mere intuitiv måde.

  Med moderne teknologier som fx onlinemøder, mobil kontortelefoni og teambaseret samtale- og samarbejdsfora behøver man ikke nødvendigvis sidde sammen for at opnå et godt samarbejdsklima og følelse af fællesskab.

  +

  Du kan spare på rejseaktivitet og lokaleomkostninger

  Når du ikke altid behøver at være fysisk sammen med dem du samarbejder med, vil rejseaktivitet kunne reduceres.

  Et møde med fx kollegaer og/eller kunder kan klares online og endda optages og distribueres efterfølgende.

  På sigt kan det også betyde at du får brug for færre fysiske mødelokaler og kontorarbejdspladser.

  ~

  Øget sikkerhed på mobile enheder

  Det er ikke længere nok kun at beskytte sig på kontoret. Sikkerhed skal ses i et bredere perspektiv hvor der, foruden klassisk sikkerhed, også tages hensyn til enheder, data og identitet.

  Med den hybride arbejdsplads får du øget sikkerhed på dine mobile enheder.

  f

  Styring og kontrol over programmer og enheder

  I en verden der bliver mere og mere mobil, bliver administrationen af privat- og virksomhedsejede enheder tilsvarende mere kompleks.

  For at øge produktiviteten og holde data sikre, på tværs af enheder og styresystemer, er der brug for en nem måde at styre enheder og programmer, så også mobile enheder fx pc og smartphones, holdes opdaterede.

  Med den hybride arbejdsplads får du fuld kontrol over både enheder og programmer.

  N

  En fremtidssikret it-løsning

  Den fleksibilitet, der opnås med en moderne og mobil it-løsning, øger produktiviteten uanset hvilke enheder dine medarbejdere anvender i dag. Den hybride arbejdsplads er hele tiden i udvikling, og nye muligheder bliver tilgængelige hele tiden.

  Den hybride arbejdsplads fra JDM er gearet til at følge med. Fx kan du allerede i dag anvende ansigt scanning til login, gøre brug af 5G enheder og meget mere.

  Certificerede eksperter og support

  Den hybride arbejdsplads giver dig og din virksomhed mange muligheder.

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg i din løsning, og gør fuld brug af den.

  Vores certificerede eksperter hjælper dig med implementeringen, så du får fuld udnyttelse, og efterfølgende står vores support klar til at hjælpe alle medarbejdere i din virksomhed.

  Moderne håndtering af enheder og data

  Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, kombineret med Modern Management elementer, har ændret måden hvorpå Wash World arbejder i hverdagen.

  ”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får”

  Niclas Pedersen

  IT Driftschef, Wash World

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket
  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

  Ofte stillede spørgsmål:
  Skjult
  Hvad er den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM?
  En fleksibel arbejdsmodel –

  Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

  Teknologi og metode –

  Microsoft udvikler teknologien. Vi sætter strøm til den og hjælper dermed din virksomhed til at få fordelene ved den. Når vi omtaler ”den hybride arbejdsplads” er det dog ikke kun teknologien i sig selv, vi tænker på. Det er også vores metode til implementering, der følger Microsofts anbefalinger og tager højde for kendte fremtidsplaner (roadmaps). Så teknologien dels anvendes, som den er tiltænkt og dels nemt kan vedligeholdes, så den følger med tiden.

  Rettesnor for sammenhængen på tværs af cloud-løsninger –

  Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Om det er Microsoft 365 eller Azure, som fundament for højere sikkerhed eller mere fleksibilitet. Om det er Dynamics 365, Power Platform eller cloudwork, som platform for smartere processer eller bedre forretningsoverblik. Eller om det er Microsoft Teams som platform for nemmere samarbejde, så er ”den hybride arbejdsplads” den rettesnor, der binder det hele sikkert sammen.

  Hvorfor skal vi have en hybrid arbejdsplads?

  For at fremtidssikre din virksomhed. Både medarbejdere, kunder og lovgivning stiller stadig større krav. For at kunne følge med kræves tidssvarende it-løsninger.

  Flere fordele

  Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM giver desuden en række fordele, som kan øge din konkurrenceevne. Blandt fordelene kan nævnes mere fleksibilitet, højere sikkerhed, nemmere samarbejde og smartere processer.

  Hvordan fungerer løsningen rent teknisk?

  Den hybride arbejdsplads er primært en cloudbaseret løsning. Det vil sige at centrale systemer og data vil være tilgængelige i skyen. Denne kobling til skyen gør at hele din virksomhed bliver tilgængelig fra alle enheder, så længe de er forbundet til internettet.

  Helt grundlæggende

  Helt grundlæggende gør vi brug af de muligheder der ligger i Microsoft 365 pakkerne, som kombineret Microsofts lokale cloudservere gør den hybride arbejdsplads mulig.

  Hvilke virksomheder har brug for løsningen?

  Alle virksomheder som ønsker en mere fleksibel og hybrid tilgang til deres it-løsning. Desuden er der i løsningen indbygget højere sikkerhed, nemmere samarbejde, smartere processer og bedre overblik.

  Hvilke enheder kan løsningen bruges med?

  Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også understøttet af den hybride arbejdsplads. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones. Foruden disse mere mobile enheder, kan egne lokale servere og løsninger som oftest implementeres i løsningen.

  Skjult
  Hvilke licenser kræves der?

  Hele din forrentning og alle dine ønsker kan understøttes af de mange cloud-tjenester i Microsofts cloud-økosystem, som er grundlaget for den hybride arbejdsplads. Tredjepart leverandører bidrager desuden til økosystemet med løsninger, der udvider Microsofts funktioner og giver øget værdi.

  Typiske licenser

  Dine ønsker og behov afgør hvilke licenser, der kræves for at understøtte netop din forretning. Den typiske virksomhed anvender en kombination af Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 (Business Central og eller CRM) og i stadig stigende grad ser vi at Microsoft Power Platform (herunder Power BI) og cloudwork tages i anvendelse.

  Trejdepart

  Af typpiske trejdepartsudvidelser kan nævnes fx Mailsignatur, Continia, Click Dimensions, Printix og Heimdal.

  Hvordan kommer jeg i gang med løsningen?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af løsningen?

  Der er mange muligheder i den hybride arbejdsplads og din virksomhed er unik i dens opbygning og tilgang til it. Desuden afhænger meget af implementeringen af hvor klar dine medarbejdere er på de nye muligheder. Dog kan den hybride arbejdsplads som regel implementeres på få uger, efter det indledende opstartsmøde.   

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang med løsningen?

  Som udgangspunkt, behøver du ikke forberede noget inden den første demonstration af løsningen. Vores konsulent vil guide dig gennem hele forløbet.

  Kan løsningen kombineres med mine nuværende systemer?

  Som udgangspunkt ja, så kan den hybride arbejdsplads godt kombineres med andre løsninger. Dog har den hybride arbejdsplads har mange facetter, og da vi endnu ikke kender jeres nuværende løsning, er det meget svært at generalisterne. Udfyld formularen på denne side, og lad vores konsulent kontakte dig. Så finder vi med sikkerhed en løsning.

  Læs mere

  Du kan læse mere om den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM her

  Hos JDM er din
  it i trygge hænder

  N

  LANDSDÆKKENDE SERVICE OG SUPPORT
  – kort til nærmeste certificerede medarbejder

  N

  TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
  – infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud

  N

  SOLIDE PARTNERSKABER MED ANERKENDTE LEVERANDØRER
  – bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer

  Ring på +45 63 13 30 20

  for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

  års erfraing

  virksomheder

  brugere på landsplan

  Vil du også have mere fleksibilitet med den hybride arbejdsplads?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, og oplev mulighederne.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM

   Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til at udrette mere og opnå bedre resultater

   Microsoft udvikler teknologien. Vi sætter strøm til den og hjælper dermed din virksomhed til at få fordelene ved den. Når vi omtaler ”den hybride arbejdsplads” er det dog ikke kun teknologien i sig selv, vi tænker på. Det er også vores metode til implementering, der følger Microsofts anbefalinger og tager højde for kendte fremtidsplaner (roadmaps). Så teknologien dels anvendes, som den er tiltænkt og dels nemt kan vedligeholdes, så den følger med tiden.

   Ikonet for mere fleksibilitet

   Mere fleksibilitet

   Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.

   Ikonet for højere sikkerhed

   Højere sikkerhed

   Tidssvarende sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og  skærpet lovgivning (GDPR).

   Ikonet for nemmere samarbejde

   Nemmere samarbejde

   Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.

   Ikonet for smartere processer

   Smartere processer

   Fremtidssikret platform til forretningsprocesser, der kosteffektivt arbejder perfekt sammen,  åbner nye muligheder og giver bedre service.

   Ikonet for smartere processer

   Større overblik

   Få indsigt, der gør forskel ved at udnytte og forbinde data på tværs af systemer, så  beslutninger kan træffes på oplyst grundlag.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523