fbpx

Den hybride arbejdsplads – Smartere processer

Hvad ville du opnå hvis du kunne optimere din forretning med smartere processer?

 • Du kan integrere både interne og eksterne systemer med hinanden.
 • Du får et moderne og fleksibelt fundament for dine data.
 • Du kan fx gøre brug af selvbetjeningsløsninger overfor dine kunder.
Få meget smartere processer med den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Når du anvender den hybride arbejdsplads, kan du gøre brug af smartere processer.

Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM er cloudbaseret. Det vil sige at centrale systemer og data flyttes til skyen. Når det sker, frigøres dine systemer fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger.

Den hybride arbejdsplads giver dig følgende fordele:

N

Systemer taler bedre sammen med andre systemer, da de alle ligger i skyen.

N

Du bygger din forretning på et fleksibelt fundament.

N

Du kan gøre brug af selvbetjeningsløsninger på en sikker måde.

At vælge moderne cloudbaserede værktøjer til salgs- og økonomistyring behøver ikke være komplekse at modernisere. Du kan starte i det små, ved at løfte enkelte processer, der giver umiddelbar værdi.

64%

af virksomheder foretrækker cloudcaserede ERP-løsninger.
Kilde: SoftwarePath

Den hybride arbejdsplads bygger på Microsoft teknologi og bruges globalt af mere end 500.000 virksomheder. Det er din garanti for en holdbar og troværdig platform.

Vil du også have smartere processer med den hybride arbejdsplads?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, og oplev mulighederne.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  Det får du med smartere processer
  og den hybride arbejdsplads
  Y

  SMART INTEGRATION TIL BÅDE INTERNE OG EKSTERNE SYSTEMER OG DATA

  Når dine værktøjer og data lever i skyen, bliver du ikke begrænset af fx firewall og fjernskrivebord.

  Dine apps kan være tilgængelige på alle dine enheder og data kan flyde frit, fx fra økonomisystem til Excel.

  Desuden kan du gøre brug af eksterne datakilder fx ”big data” og kunstig intelligens.

  +

  FLEKSIBELT FUNDAMENT FORBEREDT TIL FREMTIDEN

  Klassiske økonomisystemer er baseret på software, der kun opdateres besværligt og sjældent. Når nye forretningsmæssige behov eller krav opstår, kodes det ind i den eksisterende løsning og medfører en stadig mere kompleks konfiguration i en måske ikke-tidssvarende løsning.

  Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester.

  INVOLVER FX KUNDER MED PORTALLØSNINGER TIL SELVBETJENING

  Selvbetjening er en af tidens helt store emner. Du kan både spare tid, penge og give en bedre service når kunder og
  samarbejdspartnere kan betjene sig selv.

  Har du et klassisk økonomisystem er det en større opgave og muligvis usikkert at lukke eksterne ind til dine data. Power platformen er til gengæld forberedt til det og gør det nemt og sikkert at lave webportaler til selvbetjening.

  ~

  DU KAN VÆRE TRYG VED AT HAVE FX ERP I CLOUD, MEN DER STILLES KRAV TIL SIKKERHEDEN

  Det er en fordel at data i skyen kan tilgås overalt, altid og fra alle enheder.

  Det kræver dog særlig beskyttelse, hvis du vil sikre at kun de der har brug for adgang, kan få adgang.

  Med Microsoft 365 og Modern Management får du adgang til tidssvarende sikkerhedsfunktioner, der også kan omfatte forretningsløsninger i skyen.

  MICROSOFT DYNAMICS 365 CUSTOMER ENGAGEMENT ELLER CLOUDWORK?

  Dynamics 365 Customer Engagement er en samling apps bygget på Power Platform, som Microsoft har udviklet og
  vedligeholder.

  De indeholder mange funktioner, som især større virksomheder kan have gavn af.

  Cloudwork er også en samling apps bygget på den samme Power platform og som tilbyder mange af de samme funktioner til en lavere pris.

  Cloudwork kan på et senere tidspunkt opgraderes til Customer Engagement, hvis behovet opstår.

  Certificerede eksperter og support

  Den hybride arbejdsplads giver dig og din virksomhed mange muligheder.

  Det er vigtigt for os at du føler dig tryg i din løsning, og gør fuld brug af den.

  Vores certificerede eksperter hjælper dig med implementeringen, så du får fuld udnyttelse, og efterfølgende står vores support klar til at hjælpe alle medarbejdere i din virksomhed.

  Portalløsning bygget til den hybride arbejdsplads

  Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, kombineret med en portalløsing til CRM giver SCR Freelance fuldt overblik og optimerede processer.

  ”Vi kan se via simple og overskuelige dashboards, hvor mange konsulenter vi har ude, hvilke stillinger de sidder i, hvilke kunder de er hos, osv. Som en yderligere fordel har systemet ensrettet og optimeret vores interne processer, så vi er sikre på, at vi alle arbejder på samme måde.”

  Lars O. Hindby

  Partner, SCR Freelance

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket
  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Girl in a jacket

  Udpluk af virksomheder, som anvender løsninger fra JDM

  Ofte stillede spørgsmål:
  Skjult
  Hvad er den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM?
  En fleksibel arbejdsmodel –

  Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

  Teknologi og metode –

  Microsoft udvikler teknologien. Vi sætter strøm til den og hjælper dermed din virksomhed til at få fordelene ved den. Når vi omtaler ”den hybride arbejdsplads” er det dog ikke kun teknologien i sig selv, vi tænker på. Det er også vores metode til implementering, der følger Microsofts anbefalinger og tager højde for kendte fremtidsplaner (roadmaps). Så teknologien dels anvendes, som den er tiltænkt og dels nemt kan vedligeholdes, så den følger med tiden.

  Rettesnor for sammenhængen på tværs af cloud-løsninger –

  Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Om det er Microsoft 365 eller Azure, som fundament for højere sikkerhed eller mere fleksibilitet. Om det er Dynamics 365, Power Platform eller cloudwork, som platform for smartere processer eller bedre forretningsoverblik. Eller om det er Microsoft Teams som platform for nemmere samarbejde, så er ”den hybride arbejdsplads” den rettesnor, der binder det hele sikkert sammen.

  Hvorfor skal vi have en hybrid arbejdsplads?

  For at fremtidssikre din virksomhed. Både medarbejdere, kunder og lovgivning stiller stadig større krav. For at kunne følge med kræves tidssvarende it-løsninger.

  Flere fordele

  Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM giver desuden en række fordele, som kan øge din konkurrenceevne. Blandt fordelene kan nævnes mere fleksibilitet, højere sikkerhed, nemmere samarbejde og smartere processer.

  Hvordan fungerer løsningen rent teknisk?

  Den hybride arbejdsplads er primært en cloudbaseret løsning. Det vil sige at centrale systemer og data vil være tilgængelige i skyen. Denne kobling til skyen gør at hele din virksomhed bliver tilgængelig fra alle enheder, så længe de er forbundet til internettet.

  Helt grundlæggende

  Helt grundlæggende gør vi brug af de muligheder der ligger i Microsoft 365 pakkerne, som kombineret Microsofts lokale cloudservere gør den hybride arbejdsplads mulig.

  Hvilke virksomheder har brug for løsningen?

  Alle virksomheder som ønsker en mere fleksibel og hybrid tilgang til deres it-løsning. Desuden er der i løsningen indbygget højere sikkerhed, nemmere samarbejde, smartere processer og bedre overblik.

  Hvilke enheder kan løsningen bruges med?

  Alle de enheder som understøttes af Microsoft, er også understøttet af den hybride arbejdsplads. Fx Windows pc’ere, Mac, Android og Apple tablets og smartphones. Foruden disse mere mobile enheder, kan egne lokale servere og løsninger som oftest implementeres i løsningen.

  Skjult
  Hvilke licenser kræves der?

  Hele din forrentning og alle dine ønsker kan understøttes af de mange cloud-tjenester i Microsofts cloud-økosystem, som er grundlaget for den hybride arbejdsplads. Tredjepart leverandører bidrager desuden til økosystemet med løsninger, der udvider Microsofts funktioner og giver øget værdi.

  Typiske licenser

  Dine ønsker og behov afgør hvilke licenser, der kræves for at understøtte netop din forretning. Den typiske virksomhed anvender en kombination af Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 (Business Central og eller CRM) og i stadig stigende grad ser vi at Microsoft Power Platform (herunder Power BI) og cloudwork tages i anvendelse.

  Trejdepart

  Af typpiske trejdepartsudvidelser kan nævnes fx Mailsignatur, Continia, Click Dimensions, Printix og Heimdal.

  Hvordan kommer jeg i gang med løsningen?

  Du udfylder formularen på denne side, ellers kontakter du os direkte på 63133020 eller service@jdm.dk. Vi aftaler tidspunkt for en indledende workshop, som vil afklare det videre forløb.

  Hvor lang tid tager implementeringen af løsningen?

  Der er mange muligheder i den hybride arbejdsplads og din virksomhed er unik i dens opbygning og tilgang til it. Desuden afhænger meget af implementeringen af hvor klar dine medarbejdere er på de nye muligheder. Dog kan den hybride arbejdsplads som regel implementeres på få uger, efter det indledende opstartsmøde.   

  Hvad skal jeg forberede for at komme i gang med løsningen?

  Som udgangspunkt, behøver du ikke forberede noget inden den første demonstration af løsningen. Vores konsulent vil guide dig gennem hele forløbet.

  Kan løsningen kombineres med mine nuværende systemer?

  Som udgangspunkt ja, så kan den hybride arbejdsplads godt kombineres med andre løsninger. Dog har den hybride arbejdsplads har mange facetter, og da vi endnu ikke kender jeres nuværende løsning, er det meget svært at generalisterne. Udfyld formularen på denne side, og lad vores konsulent kontakte dig. Så finder vi med sikkerhed en løsning.

  Læs mere

  Du kan læse mere om den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM her

  Hos JDM er din
  it i trygge hænder

  N

  LANDSDÆKKENDE SERVICE OG SUPPORT
  – kort til nærmeste certificerede medarbejder

  N

  TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
  – infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud

  N

  SOLIDE PARTNERSKABER MED ANERKENDTE LEVERANDØRER
  – bla. guldpartner niveau i 13 Microsoft kompetencer

  Ring på +45 63 13 30 20

  for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

  års erfraing

  virksomheder

  brugere på landsplan

  Vil du også have smartere processer med den hybride arbejdsplads?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM, og oplev mulighederne.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   Den hybride arbejdsplads fra Microsoft og JDM

   Gør organisationer og den enkelte medarbejder i stand til at udrette mere og opnå bedre resultater

   Microsoft udvikler teknologien. Vi sætter strøm til den og hjælper dermed din virksomhed til at få fordelene ved den. Når vi omtaler ”den hybride arbejdsplads” er det dog ikke kun teknologien i sig selv, vi tænker på. Det er også vores metode til implementering, der følger Microsofts anbefalinger og tager højde for kendte fremtidsplaner (roadmaps). Så teknologien dels anvendes, som den er tiltænkt og dels nemt kan vedligeholdes, så den følger med tiden.

   Ikonet for mere fleksibilitet

   Mere fleksibilitet

   Frigørelse af medarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan arbejde alle steder fra og via pc, smartphone eller tablet.

   Ikonet for højere sikkerhed

   Højere sikkerhed

   Tidssvarende sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer data mod et stigende trusselsniveau og  skærpet lovgivning (GDPR).

   Ikonet for nemmere samarbejde

   Nemmere samarbejde

   Samarbejds- og kommunikationsværktøjer der skaber sammenhængende teams og gør både teams og de enkelte medarbejdere mere effektive.

   Ikonet for smartere processer

   Smartere processer

   Fremtidssikret platform til forretningsprocesser, der kosteffektivt arbejder perfekt sammen,  åbner nye muligheder og giver bedre service.

   Ikonet for smartere processer

   Større overblik

   Få indsigt, der gør forskel ved at udnytte og forbinde data på tværs af systemer, så  beslutninger kan træffes på oplyst grundlag.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523