fbpx
M365 logo

Priser på Dynamics 365 Marketing

Dynamics 365 Marketing er en cloud-baseret applikation, der hjælper dig med at planlægge, udføre og analysere dine marketingkampagner. Du kan oprette og segmentere kundelister, designe personlige e-mails og landingssider, automatisere kunderejser, måle resultater og integrere med andre Dynamics 365- og tredjepartsapplikationer.

De angivne priser og licenser på Dynamics 365 Marketing er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. Priserne på Dynamics 365 Marketing varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvisende. Du kan se aktuelle priser på Microsoft 365 Business her. 

Dynamics 365 Marketing – En smart investering for danske virksomheder

Dynamics 365 Marketing fra Microsoft – det ultimative værktøj til at forvandle din virksomheds markedsføringsstrategi. Med en vifte af kraftfulde og intelligente funktioner, hjælper Dynamics 365 Marketing dig med at skabe personlige og engagerende kundeoplevelser, der driver salg og skaber loyalitet.

Tag din markedsføring til næste niveau med Dynamics 365 Marketing, og oplev, hvordan denne innovative løsning kan skabe vækst og succes for dig og dine kunder.

Dynamics 365 Marketing er en fremragende investering for danske virksomheder af flere årsager:

Integration: Det tætte samarbejde mellem Dynamics 365 Marketing og andre Microsoft-løsninger, såsom Office 365 og LinkedIn, giver mulighed for en problemfri integration og optimerer samarbejdet på tværs af teams.

Skalerbarhed: Uanset din virksomheds størrelse og behov, kan Dynamics 365 Marketing skaleres for at understøtte din vækst og udvikling, hvilket giver dig mulighed for at betale for, hvad du har brug for, når du har brug for det.

Kundetilfredshed: En personlig og engagerende kundeoplevelse er nøglen til succes i dagens konkurrenceprægede marked. Dynamics 365 Marketing gør det nemt at segmentere og målrette dine kampagner for at levere den rigtige besked til den rigtige person på det rigtige tidspunkt.

Målbare resultater: Ved at investere i Dynamics 365 Marketing får du adgang til avancerede analyser og rapporteringsværktøjer, der giver dig indsigt i kampagnens ydeevne og hjælper dig med at træffe datadrevne beslutninger for at optimere din marketingstrategi.

Tidsbesparelse: Med automatisering af arbejdsgange og processer, kan Dynamics 365 Marketing spare din virksomhed tid og ressourcer, så du kan fokusere på de aktiviteter, der skaber mest værdi.

Få mere ud af din Dynamics 365 Marketing-løsning

Dynamics 365 Marketing er en kraftfuld og omfattende løsning som dit firma kan drage store fordele af.
Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din Dynamics 365 Marketing-løsning

Læs mere om Dynamics 365 Marketing eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523