fbpx
cloudwork, logo

Priser på Dynamics 365 Sales CRM

Dynamics 365 Sales er et CRM-modul, der er specielt udviklet til virksomheder, der ønsker at øge deres salg og identificere de mest effektive indsatsområder. Dette modul fokuserer på at øge nysalget og mersalget for virksomhederne.

De angivne priser og licenser på Dynamics 365 Sales CRM er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. Priserne på Dynamics 365 Sales CRM varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvisende. Du kan se aktuelle priser her. 

Dynamics 365 Sales CRM – En smart investering for danske virksomheder

Dynamics 365 Sales CRM fra Microsoft – et banebrydende CRM-system designet til at optimere salgsprocessen og kundeengagementet for danske virksomheder. Med sin avancerede teknologi og integrationsmuligheder, er Dynamics 365 Sales det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at opnå højere salgseffektivitet og kundetilfredshed.

Ved at investere i Dynamics 365 Sales CRM, vil danske virksomheder kunne optimere deres salgsprocesser og skabe en solid platform for fremtidig vækst og succes.

Investering i Dynamics 365 Sales CRM giver danske virksomheder adgang til en række unikke fordele, såsom:

Øget salgsproduktivitet: Systemet automatiserer tidskrævende opgaver og sikrer, at dine sælgere fokuserer på det, der virkelig betyder noget – nemlig at lukke salg og pleje kunderelationer.

Bedre kundeindsigt: Avanceret dataanalyse giver dig dybdegående forståelse af dine kunders præferencer og adfærd, så du kan træffe informerede beslutninger og skræddersy dine tilbud.

Optimeret kommunikation: Systemets AI-drevne anbefalinger hjælper sælgere med at tilpasse deres kommunikation til den enkelte kunde og sikrer, at de altid er på forkant med kundens behov.

Fleksibilitet og skalerbarhed: Dynamics 365 Sales CRM er en skybaseret løsning, der kan tilpasses og skaleres, så det passer til din virksomheds vækst og ændringer over tid.

Integration med Microsoft-økosystemet: Systemet integrerer problemfrit med andre Microsoft-produkter som Office 365, Power BI og Teams, hvilket giver en samlet og effektiv arbejdsoplevelse.

Få mere ud af din Dynamics 365 Sales CRM-løsning

Dynamics 365 Sales CRM en fleksibel CRM-løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din Dynamics 365 Sales CRM løsning

Læs mere om Dynamics 365 Sales eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523