fbpx
OneDrive logo

Priser på Microsoft Intune

Microsoft Intune er en sikker cloud-tjeneste, der muliggør administration af mobilenheder og applikationer. Med Intune kan du administrere dine enheder, bestemme hvordan de bruges samt håndhæve politikker. Desuden får du også mulighed for at kontrollere applikationer på enhederne. Intune er en avanceret cloud-baseret tjeneste, der integreres med andre Microsoft-tjenester for at give dig omfattende administration af mobile enheder..

De angivne priser og licenser på Microsoft Intune er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. ex. moms. Priserne på Microsoft Intune varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvisende. Du kan se aktuelle priser her. 

En smart investering for danske virksomheder

Microsoft Intune er en cloud-baseret tjeneste, der giver virksomheder mulighed for at administrere og sikre deres mobile enheder og applikationer på tværs af forskellige platforme, herunder iOS, Android, Windows og macOS.

Samlet set kan Microsoft Intune hjælpe danske virksomheder med at øge sikkerheden, effektiviteten og fleksibiliteten i deres mobile enheder og applikationer. Det kan også åbne op for nye muligheder og give virksomheder mulighed for at vækste og udvikle sig på en bæredygtig måde.

Microsoft Intune giver danske virksomheder adskillige fordele:

Øget sikkerhed: Microsoft Intune tilbyder en række funktioner til at beskytte virksomhedens data og enheder, herunder app-kontrol, enhedsstyring og fjernsletning af data. Det giver virksomhederne mulighed for at have bedre kontrol over, hvordan deres data anvendes og beskytter dem mod mulige sikkerhedstrusler.

Effektiv administration: Med Microsoft Intune kan virksomheder centralt administrere og styre deres mobile enheder og applikationer fra en enkelt platform. Det betyder, at IT-administratorer kan oprette politikker og retningslinjer for at sikre en ensartet og sikker brugeroplevelse på tværs af alle enheder.

Fleksibilitet: Microsoft Intune fungerer på tværs af forskellige platforme, hvilket betyder, at virksomheder kan understøtte forskellige enheder og operativsystemer uden at skulle investere i forskellige løsninger. Derudover kan tjenesten skræddersys til virksomhedens behov og tilpasses til forskellige brugertyper.

Nye muligheder: Med Microsoft Intune kan virksomheder give deres medarbejdere adgang til nye og innovative værktøjer og applikationer, der kan øge produktiviteten og forbedre samarbejdet på tværs af organisationen.

Skalerbarhed: Microsoft Intune kan nemt skaleres til at understøtte en voksende virksomhed, hvilket gør det til en fleksibel og holdbar løsning på lang sigt.

Få mere ud af din Microsoft Intune-løsning

Microsoft Intune er en løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din Microsoft Intune-løsning

Læs mere om Microsoft intune eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523