fbpx
OneDrive logo

Priser på OneDrive for Business

OneDrive for Business er lagerplads i skyen for virksomheder. OneDrive for Business er en løsning, der gør det muligt for din virksomhed at få sikret og mobil lagerplads i skyen.

De angivne priser og licenser på OneDrive for Business er oplyste listepriser fra Microsoft. Prisen er angivet pr. bruger pr. måned. Priserne på OneDrive for Business varierer og justeres løbende af Microsoft, derfor kan priser på denne side være misvisende. Du kan se aktuelle priser her. 

En smart investering for danske virksomheder

OneDrive for Business fra Microsoft er en moderne og sikker skyopbevaringsløsning, der tilbyder danske virksomheder en effektiv måde at administrere, dele og samarbejde om dokumenter på. Med sin brugervenlige grænseflade og integration med andre Microsoft 365-programmer, giver OneDrive for Business dig mulighed for at arbejde smartere og hurtigere, uanset hvor din virksomhed befinder sig.

Ved at investere i OneDrive for Business får danske virksomheder en omkostningseffektiv, sikker og fleksibel løsning, der understøtter vækst og innovation. 

OneDrive for Business giver danske virksomheder adskillige fordele:

Fleksibel og skalerbar lagring: OneDrive for Business tilpasser sig dine virksomhedsbehov, hvilket giver dig mulighed for at skalere dine lagringsbehov op eller ned efter behov uden at bekymre dig om dyre hardwareinvesteringer.

Sikkerhed og overholdelse: Med avancerede sikkerhedsfunktioner og compliance-certificeringer kan du stole på, at dine virksomhedsdata er beskyttet og opfylder de strenge krav i den danske lovgivning.

Øget produktivitet: OneDrive for Business’ integration med Microsoft 365-programmer som Word, Excel og PowerPoint gør det nemt for medarbejdere at samarbejde i realtid og holde styr på vigtige dokumenter.

Arbejd hvor som helst: Med adgang til filer fra enhver enhed og mulighed for at arbejde offline, kan dine medarbejdere forblive produktive, uanset hvor de befinder sig.

Minimal vedligeholdelse: OneDrive for Business kræver minimal vedligeholdelse og support, hvilket frigør værdifuld tid og ressourcer for din IT-afdeling.

Få mere ud af din OneDrive for Business-løsning

OneDrive for Business en fleksibel Cloud Storage-løsning som din virksomhed kan drage store fordele af. Derfor er det vigtigt at finde den rette partner, til at hjælpe dig.

JDM er blandt de få Microsoft Direct Cloud Solution Providers, som giver dig direkte adgang til specialiseret Microsoft-viden, hvilket betyder at du ikke får et fordyrende mellemled. Desuden får du adgang til dansk support, med Microsoft global support til yderligere hjælp.

Du får rådgivning som tager udgangspunkt i din forretning, og hjælp til at designe og implementere din løsning korrekt og til den rigtige pris.

Få en skræddersyet pris på din OneDrive for Business løsning

Læs mere om OneDrive for Business eller bliv kontaktet af en af vores eksperter.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523