fbpx

Microsoft Surface til erhverv

Alt andet end ordinær

Microsoft Surface til erhverv

Med Microsoft Surface til erhverv, oplever du en ny og effektiv måde at multitaske på. Microsoft Surface tablets og laptops til erhverv integreres uden problemer i jeres nuværende setup.

De er designet, så du kan have dem med – uanset hvor du skal hen. Surface til erhverv har de kræfter, teknologier og supportmuligheder, som du skal bruge for at kunne passe din forretning stort set over alt – uanset om du arbejder alene på et fly, samarbejder med dit team, arbejder på landevejen eller skal præsentere noget for en gruppe.

Microsoft Surface til erhverv transformerer den måde, du arbejder på. Surface enhederne er designet med fokus på power og produktivitet. De giver dig optimale muligheder for at arbejde – og samarbejde – uanset hvor du er. Microsoft leverer alt så du kan arbejde og samarbejde effektivt.

Enheder designet til arbejde overalt.

Vi befinder os i en situation hvor vi skal tilpasse os til en ny måde at arbejde på og tilpasse vores forventninger til, hvordan vi får vores arbejde gjort. Vi er blevet mere fleksible, hvor vi arbejder, hvad enten det er hjemmekontoret eller på vores køkkenbord. Men hvor vi ikke vil foretage en ændring, er det, vi ved, at vi kan opnå. Forbliver fokuseret på vores mål er blevet et mål i sig selv.

Kreativitet, innovation og samarbejde er nu mere værd end nogensinde. Teamwork er blevet mere afgørende. Sikker, pålidelig adgang til data og information er vigtig. Daglige aktiviteter vi tager for givet – så som holdmøder, en-til-en-chats, brugen af flere apps på én gang eller endda bare at skrive – skal fortsætte som før. Teknologien skal hjælpe os med at holde fokus og produktive uden at indføre nye hindringer.


Surface tilbyder valg, værdi og en førsteklasses oplevelse på tværs af porteføljen af enheder, fra Microsofts kompakte Surface Go til det kraftfulde alt-i-et Surface Studio 2. Uanset hvor eller hvordan de fungerer, der er et perfekt match til alle på dit team, uanset om de er afhængige af vigtige apps der er vigtige til deres daglige opgaver eller har brug for opbevaring på højt niveau og høj ydeevne for at arbejde i krævende, grafikintensiv software.

Få tingene gjort, sådan som
du gør det bedst.

Uanset hvor du arbejder skal du kunne holde fokus, arbejde komfortabelt og på din egen måde. Ring ind til virtuelle møder, mens du forbereder middag, samtidig er du sikker på at du kan høre, og at du bliver hørt og set.

Arbejd komfortabelt fra din sofa, og arbejd dig hurtigt gennem din indbakke på touchskærmen og skrive svar ud med Surface Type Cover eller Tastatur.

Tjek grafikintensive opgaver fra din opgaveliste, og få det hele gjort med ydeevne, RAM og lager som din software kræver.

Du kan gøre dit hjemmekontor behageligt, uanset hvor du vælger at arbejde, med adgang til Bluetooth-aktiveret ergonomiske tastaturer og mus.

Opret forbindelse til dine teams for at samarbejde hvor som helst.

Opret forbindelser med dine teams, lige fra virtuelle kafé-chats til samarbejde om komplekse projekter, med hardware og software designet til at bringe mennesker sammen. Formindsk afstanden mellem eksterne teammedlemmer med indbygget lyd, mikrofoner og kameraer, når I mødes i Microsoft Teams opkald. Aktivér ægte flow og samarbejde i jeres teams på tværs af enheder for at brainstorme sammen med Surface Pen med Microsoft Whiteboard, uanset om du er hjemme på din egen Surface eller samlet omkring Surface Hub på produktionsgulvet.

Øget produktivitet ved brugere med Surface produkter

%

%

%

  • Øget produktivitet på baggrund af muligheden for at tilkoble dig møder hvor som helst, og alle enheder. 77% 77%
  • 62% 62%
  • Formindsket tid brugt for at gennemføre daglige business processor fordi der er en øget kommunikation og fil deling. 61% 61%
  • 55% 55%
  • Tager hurtigere vigtige beslutninger fordi de kan komme i kontakt med de relevante mennesker hurtigt. 52% 52%
  • 48% 48%

Base: 315 Global Microsoft 365 powered device users.
Source: En bestilt undersøgelse foretaget af Forrester Consulting, på vegne af Microsoft, Juni 2020

Surface device users

Ikke-Surface device users

Bare noget der er sat ind

Reduktion af hardwareomkostninger til enheder og lokale til en værdi af $ 801.551.

På grund af den fleksible formfaktor for Microsoft Surface-enheder kunne IT-afdelinger erstatte mere end en enhed med hver Surface-implementering, hvilket sparer på enhedsomkostningerne.

Reducerede omkostninger og øget effektivitet i forbindelse med forbedret sikkerhedsmiljø til en værdi af $ 859.998.

Virksomheder modtog også fordele relateret til deres sikkerhedsmiljøer. Ikke alene kunne de reducere deres brug af tredjeparts sikkerhedsløsninger og spare omkostninger, men virksomheder kunne også reducere antallet af sikkerhedsbrud, de årligt oplevede med omkring 20% for brugere af Surface-enheder.

Forbedring af it-omkostninger relateret til enhedsadministration til en værdi af $ 1,4 millioner.

IT-afdelingerne oplevede også betydelige omkostnings- og tidsbesparelser i forbindelse med implementering af Microsoft 365-drevne Surface-enheder. F.eks. Krævede applikationsopdateringer ca. 3,25 timer kortere tid at udføre pr. Enhed, mens helpdesk-opkaldstider faldt i gennemsnit med 75%.

1.35 timer sparet dagligt

Undersøgelsesrespondent samlede daglige
besparelser fra enhedens funktioner

%

reducering i Help Desk tid for Surface brugere,
fra 45 min til 15 min

Vil du have et tilbud på en Surface?

Tag kontakt til en af vores eksperter ved at sende en mail.

Det siger vores kunder

Et spørgsmål om tillid

For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid - Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM.

Camilla Dvinge

Direktør, DANCAMPS Aps

Kontakt

    Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

    //Test til get url