fbpx

Microsoft Power Automate

En kraftfuld, indbygget workflow-motor til automatisering

Microsoft Power Automate

Øg virksomhedens produktivitet for at få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser. Power Automate kan hurtigt automatisere dine arbejdsgange og processer. Power Automate forbindes problemfrit med hundredvis af forskellige apps og tjenester. Power Automate er en nøglekomponent i Microsoft Power Platform og afgørende for at automatisere dine arbejdsgange. Denne alsidige automatiseringsplatform kan nemt integreres med hundredvis af apps og tjenester, herunder Outlook, SharePoint, Dynamics 365, Twitter og Excel. Power Automate kan skabe dynamiske automatiseringsflows fx modtage meddelelser, synkronisere filer, godkende anmodninger, indsamle data og meget mere.

Få professionel rådgivning og hjælp

Microsoft Power Automate til komplekse udfordringer JDMs Power Platform-team har erfaringer fra andre virksomheder som din, og hjulpet dem med at skabe Power Automate-flows der letter deres arbejdsdag. Fra automatisering af processer til og fra Dynamics 365 og Microsoft 365 platformen til tredjepart software.
Power Apps, ikon

79%

af ledere mener at AI vil gøre deres arbejdere simplere og mere effektivt.
Kilde: Global Market Insights

Automatiser simple arbejdsgange

Med Power Automate kan du automatisere simple arbejdsgange uden at skulle kode. Det hele er bygget op omkring foruddefinerede elementer, som kobles sammen.

Eksempler på automatiske arbejdsgange kan være automatisk at gemme vedhæftede filer i emails, og placere dem i en bestemt mappe. Automatiser fx ferieønsker fra dine medarbejdere, ved at definere felter som skal udfyldes og send anmodning til godkender.

Forbind til mere end 200 apps og programmer

Opret forbindelse til dine data, uanset hvor de er, for at skabe automatiserede arbejdsgange, der muliggør samarbejde og produktivitet for din virksomhed. Del problemfrit denne opgaveautomatisering på tværs af dit team.

Dyb integration med SharePoint, OneDrive for Business og Dynamics 365 giver automatisering lige i sammenhæng med de applikationer, du bruger hver dag.

Konsistens i dine data

Hold dine brugerne på sporet, og sørg for datakonsistens, uanset hvor de indtastes.

Fx kan du oprette et flow for at få alle til at håndtere kundeserviceanmodninger på samme måde, eller for at kræve godkendelser, før du afgiver en ordre.

Vil du også gøre brug af Power Automate?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Power Automate, og oplev mulighederne.

 

 

Morten GadBusiness Applications

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Brug af Microsoft Power Automate

9

Microsoft Power Automate er bygget til at forenkle dine processer. Du behøver ikke at være ekspert i noget programmeringssprog for at drage fordel af systemet. Hvis du ønsker at lære at bruge Microsoft Power Automate er der uddannelsesmoduler tilgængelige via Microsoft Learn.

Disse Microsoft Power Automate-tutorials vil lede dig gennem oprettelse af automatiserede flows, og vise hvordan du kan bruge dem til at forenkle den daglige drift. Hvis du har spørgsmål, hjælper vores supportteam altid gerne med vejledning efter implementering.

Det får du med JDM som Power Automate partner

Vi har et erfarent team med insiderviden om mange af de brancher, vi betjener, så du kan være sikker på, at vi vil udvikle en løsning med fordele i den virkelige verden. Vores team hjælper dig med at finde den perfekte Microsoft 365 eller Microsoft Dynamics 365-løsning til din virksomhed, og hurtigere implementering giver dig mulighed for hurtigt at realisere ægte forretningsværdi, uanset om det involverer et eller alle Power Platform-modulerne. Disse komponenter er fremragende tilføjelser eksisterende løsninger, og vores kyndige repræsentanter er klar til at udforske alle dine implementeringsmuligheder sammen med dig.

Vil du også gøre brug af Power Automate?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Power Automate, og oplev mulighederne.

 

 

Morten GadBusiness Applications

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Kraftfuld alene. Bedre sammen.

Microsoft Power Platform er større end summen af de enkelte dele. Forbind dem med hinanden – og med Office 365, Dynamics 365, Azure og hundredvis af andre apps – og byg komplette forretningsløsninger.

POWER BI

Træf velovervejede og sikre forretningsbeslutninger ved at give alle adgang til datastyret indsigt.

POWER APPS

Gør ideer til løsninger ved at gøre det muligt for alle at bygge tilpassede apps, der løser forretningsmæssige udfordringer.

POWER AUTOMATE

Øg virksomhedens produktivitet for at få mere fra hånden ved at give alle mulighed for at automatisere organisationsprocesser.

POWER VIRTUAL AGENTS

Byg nemt chatrobotter, der kan deltage i samtaler med dine kunder og medarbejdere – kodning er ikke nødvendig.

Hos JDM er din
it i trygge hænder

N

LANDSDÆKKENDE ORGANISATION
– kort til nærmeste medarbejder

N

TOTALLEVERANDØR AF IT TIL VIRKSOMHEDER
– hardware, software, netværk og cloud

N

SOLIDE PRODUKTER TIL FAIR PRISER
– it-løsninger til ethvert behov

Ring på +45 63 13 30 20

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere

års erfraing

virksomheder

brugere på landsplan

Vil du også udnytte mulighederne i Microsoft Power Platformen?

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om mulighederne med Power Platformen.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for et demo- og rådgivningsmøde

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest