All Inclusive it-serviceaftale

Få en moderne cloudbaseret it-løsning til fast pris uden opstartsgebyr

Vi har gjort op med uigennemsigtige it-regninger, dyre opstarts gebyrer, dyre support timer og i stedet inkluderet det hele...

 

Hvad er JDM Modern Workplace All inclusive?

Frihed, tryghed og sikkerhed samlet i én it-løsning
 
 

All inclusive er en outsourcing model for den moderne arbejdsplads, der med udgangspunkt i Microsoft 365 og tilhørende teknologier, definerer et fastlagt niveau for den grundlæggende it-drift og samler relevante produkter, tjenester og knowhow i en fleksibel pakkemodel, der kan sammensætte så det matcher dit behov og budget.

Vi tager det samlede ansvar for løsningen til en fast månedlig pris pr. bruger.

Det inkluderer fx de nødvendige licenser, etablering af den nye løsning, migrering af data fra din nuværende løsning, løbende overvågning og drif (modern management) samt support og træning af slutbrugere.

Når du vælger all inclusive får du en moderne cloudbaseret it-løsning, der giver mere frihed, nemmere samarbejde, højere sikkerhed og kan hjælpe din organisation til bedre resultater.

Løsningen designes og holdes løbende ajour i forhold til tidens anbefalinger og best practices. Således får du en standardløsning, der er up-to-date og samtidig en platform, der kan bygges videre på for at opnå de bedst mulige konkurrencefordele - både i forhold til medarbejdere og kunder.

 
 

DANCAMPS ApS

Mere end blot en it-løsning
 
 

 
 

“Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM“

Med 5 campingpladser i Jylland som alle betjener danske såvel som internationale gæster, er det vigtigt for DANCAMPS med en it-løsning som optimerer deres hverdag. Deres moderne løsning tillader dem at have gæsterne i fokus.

”For os er valget af leverandør et spørgsmål om tillid – Vi værdsætter den rådgivning og den sparring vi får hos JDM” – Camilla Dvinge, Direktør - DANCAMPS Aps

Se mere

 
 

Sammenlign indholdet af pakkerne

(alle pakker er inkl. support, træning og migrering)

 

Udvidelser

Alle virksomheder er forskellige, derfor har vi bygget en række udvidelser, der sikrer at vi kommer 360 grader rundt om din virksomhed.

 

Netværk

Administration af det lokale netværk på afdelingskontorer, der muliggør deling af netværksressourcer fx printere og internet og sikker adgang til it-infrastrukturen i skyen.

Tryghed

Cyberkriminalitet, fejl og uheld udgør risici, der bør forebygges så godt som muligt. Tryghedspakken indeholder tidssvarende sikkerhedsforanstaltninger.

Enhedsstyring

For at kunne arbejde effektivt kræves at medarbejdernes enheder er klargjort, konfigureret og vedligeholdes. Udvidelsen omfatter administration af de enheder brugerne anvender til at arbejde med virksomhedens data.

 

FÅ MERE UD AF DINE IT-INVESTERINGER

FÅ EN MODERNE ARBEJDSPLADS

Hos JDM ser vi den moderne arbejdsplads som et fuldt koncept, der kan omfatte alle dele af en virksomheds it-infrastruktur. Med udgangspunkt i up-to-date samarbejds-, kommunikations- og sikkerhedsværktøjer skabes rammerne for en moderne måde at arbejde på, der giver fordele for både den enkelte medarbejder og organisationen som helhed.5 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EN MODERNE ARBEJDSPLADS


1

FRIGØRELSE FRA TID, STED OG ENHED

Moderne it er cloudbaseret. Det vil sige at centrale systemer og data flyttes til skyen. Når det sker (og der i øvrigt tages behørigt hånd om sikkerheden) frigøres medarbejdere fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger. Således kan de arbejde effektivt, uanset hvor de er og hvilken enhed de anvender. Det betyder fx at det ikke kun er mail, der kan behandles via en smartphone, men at hele dit kontor bliver tilgængeligt. Overalt. Altid.


2

BEDRE FORSVAR OG GDPR FORANSTALTNINGER

Tidens trusselsniveau er højere end nogensinde. For at beskytte dine vigtige data og ikke mindst for at overholde loven (EU persondata/GDPR) kræves passende foranstaltninger. Den moderne arbejdsplads inkluderer tidssvarende sikkerhed, der bl.a. giver beskyttelse mod læk af data, betinget og multifaktorgodkendelse for adgang til data samt beskyttelse af fortrolige dokumenter og mail så de kun kan ses af bestemte personer og forhindre videreforsendelse, udskrivning og/eller kopiering.


3

BEDRE SAMARBEJDE OG KOMMUNIKATION

Med moderne værktøjer såsom Microsoft Teams, SharePoint og Skype for Business kan informationer og viden deles effektivt. Møder kan holdes, uden man nødvendigvis skal være i samme lokale og samarbejde med fx samtidig redigering af dokumenter kan foregå i intuitive fora. Det, kan der sættes yderligere strøm til, ved at udnytte teknologier som Flows, PowerApps og SharePoint WorkPlace, der samler viden i ad hoc og formelle fora, så samarbejdet effektiviseres endnu mere.


4

OUTSOURCING TIL FAST PRIS OG GRATIS OPSTART

Vores standardiserede koncept anvendes af et stort antal virksomheder og omfatter mange it-brugere. Det giver os stordriftsfordele, som betyder, at vi kan drive det til en lavere pris, end den enkelte virksomhed selv ville kunne - vores service holder ikke barsel, sygedage, fri eller ferie.


5

IKKE BARE EN LICENS - DET ER EN SERVICE

Når man køber fx Microsoft 365 følger en række ekstra produktivitetsværktøjer og sikkerhedsløsninger med. Typisk tages disse ekstra funktioner ikke i brug, da fokus ofte kun er på de primære funktioner (og det endda i en varierende udnyttelsesgrad). Med den moderne arbejdsplads fra JDM følger et fast defineret grundniveau, der omfatter både licens, konfiguration, drift, træning og support. Det giver bedre udnyttelse af funktionerne fordi de bliver gjort klar til brug og medarbejdere instrueres i anvendelsen af dem. 

Bliv kontaktet af en it-ekspert, og lad os optimere sammen

 

Udfyld formularen og fortæl os om de udfordringer du står over for,
eller de muligheder du vil udforske.
Vi er sikre på at vi kan hjælpe.

 

Vi kontakter dig...
Navn
Indtast navn
Indtast navn
Firma e-mail
Indtast e-mail
Indtast e-mail
Telefonnummer
Indtast telefonnummer
Indtast telefonnummer

 
 
Kontakt