Modern Workplace for Education

Skole it på første klasse.

Åben mulighederne for ubegrænset læring

Outsource din skoles grundlæggende it-drift og opnå mange fordele. Vi tror på potentialet hos alle elever og vi mener
at lærere fortjener mere tid til at undervise og forberede sig. Det bliver muligt med de rette værktøjer og vores moderne driftskoncept.

 

Minecraft education edition
er en del af løsningen.

Løsningen er bygget med
eleverne og lærerne i centrum.

Vores certificerede helpdesk står
klar med hjælp.

 

Teknologi inden for rækkevidde

Når teknologi er inden for rækkevidde, kan elever udrette fantastiske ting. Modern Workplace for Education gør alle elever i stand til at opnå mere. JDM er autoriseret education partner og i samarbejde med Microsoft tilbyder vi en skræddersyet løsning til skoler, der kan omfatte alt det du har brug for.

Tilbyd dine elever og lærere de samme professionelle værktøjer (fx Microsoft Office), som de også vil møde senere i erhvervslivet. Udnyt fordelene i skyen så dine undervisere kan opnå mere på samme tid, og gør dig fri for indkøb og administration af lokale servere.

Modern Workplace for Education

Vi tilbyder en dedikeret cloud-baseret løsning til grundlæggende it-drift og en attraktiv licens-pakke, der giver adgang til fx Office 365 og Minecraft for Education.

Løsningen baseres på nyeste teknologi med udgangspunkt i Microsoft 365 for Education, der hjælper underviserne med at udfolde elevernes kreativitet, fremme samarbejde i grupper og sørge for en enkel og sikker arbejdsmetode – samlet i én pakke til en overkommelig pris særligt til uddannelsesområdet.

 

Det siger skolerne

 • Lars-Ole Hjort

  Systemet spiller bare

  Vi er blevet fri for at bekymre os om nedbrud, systemet spiller bare. Det har givet os mulighed for at tænkte pædagogik og didaktik ind i de digitale læringsmetoder, og eleverne anvender mulighederne lynhurtigt.

  Lars-Ole Hjort
  Skoleleder - Lyne Friskole
 • Mette Autzen

  Det giver os en stabil og tryg platform

  Vi oplever at vores løsning fra JDM giver os både en stabil men ikke mindst meget driftssikker platform. JDM har fra første møde med Billund kommune været meget lyttende og reflekterende på vores ønsker samt behov.

  Mette Autzen
  Skolekonsulent, Billund Kommune
 

Vi dækker dig ind - hele vejen rundt

 
 
 
 

Outsource it-driften - Nemt, billigt og professionelt

 
 

Løsningen tager udgangspunkt i Microsoft 365 for Education, som tilbydes i to udgaver A3 og A5. A5 er en overbygning til A3 og indeholder flere apps/services. Du kan frit vælge hvilken udgave din skole skal have. Desuden er der mulighed for at udvide din løsning, så din skole er moderne hele vejen rundt.

Køreklar

JDM har sammensat en fuldt køreklar løsning til skoler, baseret på Microsoft teknologier. Med udgangspunkt i vores mange erfaringer fra lignende løsninger til erhvervslivet, har vi designet en løsning specielt til moderne skole it-drift. En skole-it løsning på første klasse.

Med løsningen kan skolens udstyr automatisk klargøres, nulstilles og geninstalleres samt vedligeholdes med opdateringer. Vi leverer og konfigurerer licenserne, sørger for opsætningen og vedligeholder løbende når/hvis Microsoft ændrer på forudsætningerne for løsningen.

 
 
 
 

Du får alt dette - og mere til

 
 
 
 
 
JDM har en it løsning til Aula 2-faktor login allene eller som en del af Modern Workplace for Education

Aula 2-faktor login

Det kommende Aula kræver sikker login (såkaldt 2-faktor eller MFA login). Det kræver at din skole eller institution har de tekniske forudsætninger på plads, så brugerne kan koble sig på løsningen.

 
 
 

Bliv kontaktet af en it-ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt