Certificeret it-hosting

Vi lever op til dine forventninger! Du kan trygt outsource din it-drift til os.

Brancheforeningen for it-hosting

 
 
 

Brancheforeningen for it-hosting

Som certificeret medlem af branceforeningen, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst it-hoster.

JDM var i 2011 med til at stifte brancheforeningen for it-hosting virksomheder i Danmark, og vi var blandt de første, der modtog foreningens kvalitetsmærke, Cloudcertifikatet (Tidligere kaldet HostingCertifikatet).

Foreningens formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for it-hosting og at gøre det lettere for kunder at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Alle førende hostingudbydere i Danmark er en del af brancheforeningen, og dermed er Cloudcertifikatet blevet branchens vigtigste bevis på kvalitet.

 

Cloudcertifikatet - Det forpligter

Når du vælger en leverandør med Cloudcertifikatet, får du vished på specielt tre områder:

 

Orden i maskinrummet

Det forudsættes, at hosteren har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at beskrivelserne og processerne bag bliver revideret af en uafhængig autoriseret revisor med speciale i it.

Styr på økonomien

Det forudsættes, at hosterens økonomi og forsikringsforhold er solide, og at der ikke skyldes penge til det offentlige. Dette valideres også af uafhængig revisor.

Årlig fornyelse

Det forudsættes at hosteren gennemgår en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at leverandøren til stadighed har styr på kvaliteten.

 
 
 

Vores certifikater

2015

JDMs hosting certifikat fra 2015

2016

JDMs hosting certifikat fra 2016

2017

JDMS hosting certifikat fra 2017

2018

JDMs cloud certifikat fra 2018

2019

JDMs cloud certifikat fra 2019

2020

JDM_web

Sikkerhedsbeskrivelse - Vores hostingcenter

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - fysisk sikring

Fysisk sikring

For at sikre mod tyveri, indbrud og hærværk er faciliteter udstyret med alarm og adgangskontrol. Både internt og eksternt overvåges området af videokameraer med bevægelsesdetektorer. Selve datacentret har ingen vinduer, og adgang kan kun ske gennem dobbelt dørsluse.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - strømforsyning

Strømforsyning

Der er etableret nødstrømsanlæg med batteri (UPS) og dieselgenerator, så datacentrene kan forsynes med strøm i ubegrænset tid. Anlægget serviceres og kontrolleres jævnligt, og dieselgenerator afprøves i reel drift.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - køling

Køling

Kølingsanlæg består af fuldt ud redundant system, så eventuelle fejl på et anlæg ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - brandsikring

Brandsikring

Datacentret er forsynet med et fintfølende brandalarmeringssystem, der består af snifferanlæg og ionmeldere. Disse analyserer luften forskellige steder i centret og adviserer om f.eks. røgudvikling og åben ild. Datacentret er forsynet med inergenanlæg, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - internetforbindelse

Internetforbindelse

Datacentret forsynes med internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante, og der foretages jævnligt afprøvning af den redundante opsætning.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - backup

Backup

JDM håndterer backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret. Data kopieres desuden dagligt til et sekundært datacenter.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - overvågning

Overvågning og døgnberedskab

Alle kritiske services overvåges automatisk, og ved fejl sendes alarm via sms til vores vagtberedskab. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

Sikkerhedsbeskrivelse af JDMs hostingcenter - uafhængig revision

Uafhængig revision

JDM tager sikkerhed alvorligt. Derfor samarbejder vi med et uafhængigt revisionsselskab, der jævnligt og med udgangspunkt i ISO27002 kontrollerer vores systemer, politikker og arbejdsgange.

 

Det giver go' mening

 
 
 
 

Certificeret Hosting er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en ekspert

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt