Netværksløsninger

En vigtig del af din it-infrastruktur

Moderne netværksløsninger

 

Moderne netværksløsninger er ofte overset, men er en vigtig og uundværlig del af din it-infrastruktur. Det er din livsnerve til omverdenen.

Alle dele fra lokalnetværket (LAN), forbindelse mellem afdelingskontorer (WAN) over internettet til dine virtuelt opdelte tjenester i cloud er kritiske netværkselementer i din hverdag. Det kan være komplekst at overskue, men forventes alligevel ”bare” at fungere og være sikkert.

JDM er eksperter i it-netværk og leverer alle de dele, som din forretning er afhængig af.
Vores netværksspecialister tænker på de ting, der skal til fra ende til anden. Med JDM som netværkspartner, behøver du derfor kun at ringe et sted hen.

 

Forbindelse til internettet

Vi samarbejder med alle landets førende internetleverandører (ISP) og kan med fordel hjælpe dig med levering af internetlinjer. Det samme gælder for levering af ExpressRoute linjer til Microsoft datacentre i Irland eller Holland. Vi anbefaler minimum 100 mbit fiberbaseret internetlinjer til virksomheder.

Højere sikkerhed

Høj sikkerhed er essentielt for en moderne virksomhed. Sikkerheden til dit netværk starter ved din firewall, som kontrollerer al din netværks trafik. JDM har mange års erfaring med sikre og moderne firewall løsninger, som afspejles i vores løsninger til højere sikkerhed. Vores Gateway Security løsning foretager intelligent skanning af den indgående trafik. Ved at skanne ydersiden af din firewall kan du blokere angreb, før de belaster de interne systemer.

 

ER DIN VIRKSOMHEDS IT-SIKKERHED GOD NOK?

Book en GRATIS gennemgang og få mere tryghed

 
 

Frihed, der kan koste dyrt

 

Trådløse netværk giver dig frihed, men de giver også anledning til nogle sikkerhedsmæssige problemstillinger, der ikke gælder for kablede netværk.

Hvis du ikke sikrer det trådløse netværk forsvarligt, svarer det til at lade hoveddøren stå åben.
Potentielt er manglende sikkerhed en global invitation til tyveri, misbrug eller ødelæggelse af din virksomheds data. 

 
 
 

Fordele ved JDM SecureWifi

Fordelen med JDMs netværkløsning er centralt administreret adgangspunkter

Centralt administreret adgangspunkter

De adgangspunkter, der skaber det trådløse netværk skal løbende administreres fx når der skal laves ændringer eller fejlsøgning. Hvis ikke de kan administreres centralt skal man have fysisk kontakt til hvert punkt. Med JDM SecureWifi har vi styr på det.

Fordelen med JDMs netværkløsning er optimalt sikkerhed

Ingen brug for koder

JDM SecureWifi giver optimal sikkerhed for domæne integrerede pc’ere, fordi udveksling af de nødvendige krypteringsnøgler foregår automatisk og uden at brug af adgangskode. Dermed undgår du at skulle distribuere en kode til virksomhedens medarbejdere med risiko for, at de giver den videre, eller stadig har kendskab til den efter ophørt ansættelse.

Fordelen med JDMs netværkløsning er optimalt bevægelsesfrihed

Optimal bevægelsesfrihed

Med JDM SecureWifi er du ikke begrænset til den dækning, som rækkevidden af et enkeltstående adgangspunkt kan give.Vi anvender udelukkende professionelle adgangspunkter, der arbejder sammen så du kan flytte dig rundt, uden at miste forbindelsen. Har du flere afdelingskontorer, kan du desuden flytte en bærbar pc til en ny afdeling og også der blive tilsluttet automatisk.

Fordelen med JDMs netværkløsning er beskyttet gæstezone

Isoleret adgang for gæster

I kombination med en JDM SecureWan løsning kan du få en gæste-zone, som kun giver adgang til en begrænset del af netværket, f.eks. kun internettet. Dermed kan du trygt give kunder og samarbejdspartnere mulighed for at arbejde fra egne enheder, når de er gæster i din virksomhed.

 
 

Sikkert netværk er en del af den moderne arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Modern Workplace er en af JDMs it-løsninger i samarbejde med Microsoft
 

Bliv kontaktet af en netværksspecialist

 
 
JDM er landsdækkende totalleverandør af den moderne arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Dynamics 365
Kontakt