fbpx
Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Microsoft begynder at udrulle webinar-funktioner i Teams, og bringer desuden nye præsentationsmuligheder til Teams via Presenter Mode.

Microsoft starter lanceringen

Microsoft starter lanceringen af webinar funktioner i Microsoft Teams fra og med den 11. maj. De nye webinar funktioner understøtter op til 1.000 deltagere med mulighed for at skalere op til 10.000 i “view-only” tilstand.

Webinar funktioner i Microsoft Teams

Med de nye funktioner i Teams får du brugerdefinerede registreringssider og deltagermails; forskellige præsentationsmuligheder; værtkontroller (som evnen til at deaktivere deltagerchat og video) samt rapportering efter begivenhed.

Fra denne måned giver Microsoft Dynamics 365 Marketing-brugere mulighed for at eksportere deltagerdata direkte fra Teams via det tidligere annoncerede Teams og Dynamics 365-integrationsarbejde.

webinar funktioner i Microsoft Teams

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

De nye funktioner bliver en del af Microsoft 365 licensen

En række tredjepartsfirmaer leverer allerede webinar-software og -tjenester – hvoraf nogle integreres direkte med Teams.

Men Microsoft fastholder, at “kunderne ønsker at minimere antallet af værktøjer, de bruger til interne og eksterne engagementer,” sagde Teams ‘General Manager Nicole Herskowitz.

Mens Teams oftest bruges til møder, som afholdes internt, gør de nye webinar funktioner det muligt også at udnytte funktionerne ud af til.

De nye webinar funktioner bliver en gratis tilføjelse til Microsoft 365 E3 og E5, Microsoft 365 A3 / A5 samt Microsoft 365 G3 / G5. Microsoft 365 Business Standard- og Microsoft 365 Business Premium-planer inkluderer alle ovenstående funktioner for op til 300 deltagere.

webinar funktioner i Microsoft Teams

Microsoft tilbyder en række andre muligheder for møder og begivenheder, herunder dets Live Events Assistance Program og consulting services til Virtual Events. Desuden er Microsoft midt i en modernisering af sin Microsoft Stream-videotjeneste.

I øjeblikket er Stream mere rettet mod store produktionsbegivenheder – Dog er det Microsofts mål at Stream bliver den underliggende tjeneste til oprettelse, deling og visning af videoer for alle Microsoft 365-tjenester. De nye webinar funktioner i Teams, gør dog ikke brug at Stream endnu.

Microsoft meddelte også, at Presenter Mode i Teams begynder at blive rullet ud senere på denne måned. PowerPoint Live in Teams, som Microsoft introducerede tidligere på året, giver Teams-præsentanter mulighed for at se kommende slides, noter, mødechat og publikum i en enkelt visning, mens de præsenterer.

Med Presenter Mode kan brugerne tilpasse, hvordan deres videofeed og indhold vises for publikum med Standout Mode (videofeedet vides som en silhuet foran delt indhold; Reportertilstand (indhold vises over talerens skulder); og Side-by-Side-tilstand) (videofeed vises sammen med indholdet).

Standout Mode vil være tilgængelig senere i denne måned, og de to andre tilstande kort derefter.

Her finder du en Quick start guide til afholdelse af webinarer i Microsoft Teams:
https://teamworktools.azurewebsites.net/assets/TeamsWebinarsGetStartedGuide.pdf

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Skype for Business Online ophører snart

Skype for Business Online ophører snart

Alting skal jo ende, og det sammen gælder for Skype for Business Online. Den 31. juli 2021 trækker Microsoft tjenesten tilbage. Vi er dog sikre på, at du finder et nyt, og meget bedre værktøj i Microsoft Teams.

Microsoft 365 mobilapps

Microsoft 365 mobilapps

Du kan nu downloade Microsoft Office-, Outlook-, OneDrive- og OneNote-apps i én praktisk pakke fra Apple App Store. Med denne nye Microsoft 365 mobilapps pakke får du de nyeste versioner af Office (Word, Excel PowerPoint), OneDrive, Outlook og OneNote.

SharePoint indsigt

SharePoint indsigt

Microsoft har meddelt, at de lancerer et nyt dashboard til detaljerede indsigter i SharePoint-administrationscenteret. I SharePoint-administrationscentret kan SharePoint-administratorer nu opleve et helt nyt dashboard, der med simple diagrammer givet et meget overskueligt overblik.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Arbejd mere sikkert fra næsten hvor som helst med en enkelt, omkostningseffektiv løsning, der inkluderer online møder og dine foretrukne Office-applikationer.

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft satser mere på Europa og EU

Microsoft har netop annonceret en ny forpligtelse til gavn deres vores kunder i Europa: Microsoft har påbegyndt en omlægning af driften af deres cloud-tjenester til europæiske kunder, som skal sikre, at alle data fremover bliver både opbevaret og behandlet inden for EU/EEA.

Pin It on Pinterest

Share This