fbpx
Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Nye webinar funktioner i Microsoft Teams

Microsoft begynder at udrulle webinar-funktioner i Teams, og bringer desuden nye præsentationsmuligheder til Teams via Presenter Mode.

Microsoft starter lanceringen

Microsoft starter lanceringen af webinar funktioner i Microsoft Teams fra og med den 11. maj. De nye webinar funktioner understøtter op til 1.000 deltagere med mulighed for at skalere op til 10.000 i “view-only” tilstand.

Webinar funktioner i Microsoft Teams

Med de nye funktioner i Teams får du brugerdefinerede registreringssider og deltagermails; forskellige præsentationsmuligheder; værtkontroller (som evnen til at deaktivere deltagerchat og video) samt rapportering efter begivenhed.

Fra denne måned giver Microsoft Dynamics 365 Marketing-brugere mulighed for at eksportere deltagerdata direkte fra Teams via det tidligere annoncerede Teams og Dynamics 365-integrationsarbejde.

webinar funktioner i Microsoft Teams

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

De nye funktioner bliver en del af Microsoft 365 licensen

En række tredjepartsfirmaer leverer allerede webinar-software og -tjenester – hvoraf nogle integreres direkte med Teams.

Men Microsoft fastholder, at “kunderne ønsker at minimere antallet af værktøjer, de bruger til interne og eksterne engagementer,” sagde Teams ‘General Manager Nicole Herskowitz.

Mens Teams oftest bruges til møder, som afholdes internt, gør de nye webinar funktioner det muligt også at udnytte funktionerne ud af til.

De nye webinar funktioner bliver en gratis tilføjelse til Microsoft 365 E3 og E5, Microsoft 365 A3 / A5 samt Microsoft 365 G3 / G5. Microsoft 365 Business Standard- og Microsoft 365 Business Premium-planer inkluderer alle ovenstående funktioner for op til 300 deltagere.

webinar funktioner i Microsoft Teams

Microsoft tilbyder en række andre muligheder for møder og begivenheder, herunder dets Live Events Assistance Program og consulting services til Virtual Events. Desuden er Microsoft midt i en modernisering af sin Microsoft Stream-videotjeneste.

I øjeblikket er Stream mere rettet mod store produktionsbegivenheder – Dog er det Microsofts mål at Stream bliver den underliggende tjeneste til oprettelse, deling og visning af videoer for alle Microsoft 365-tjenester. De nye webinar funktioner i Teams, gør dog ikke brug at Stream endnu.

Microsoft meddelte også, at Presenter Mode i Teams begynder at blive rullet ud senere på denne måned. PowerPoint Live in Teams, som Microsoft introducerede tidligere på året, giver Teams-præsentanter mulighed for at se kommende slides, noter, mødechat og publikum i en enkelt visning, mens de præsenterer.

Med Presenter Mode kan brugerne tilpasse, hvordan deres videofeed og indhold vises for publikum med Standout Mode (videofeedet vides som en silhuet foran delt indhold; Reportertilstand (indhold vises over talerens skulder); og Side-by-Side-tilstand) (videofeed vises sammen med indholdet).

Standout Mode vil være tilgængelig senere i denne måned, og de to andre tilstande kort derefter.

Her finder du en Quick start guide til afholdelse af webinarer i Microsoft Teams:
https://teamworktools.azurewebsites.net/assets/TeamsWebinarsGetStartedGuide.pdf

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This