Microsoft Surface til erhverv

Alle Surface-enheder er udviklet og designet til produktivitet.

Surface giver dig 5 ekstra arbejdstimer om ugen

Du skal ikke tage vores ord for, at Microsoft 365 på et Surface device er en fantastisk måde at arbejde på. Tag Forrester Rapportens. Resultaterne viser tydeligt, at arbejdsgange forbedres, produktiviteten øges og medarbejdere bliver mere engagerede, fleksible og innovative.
Rapporten er baseret på undersøgelse af og interviews med 308 virksomheder og organisationer i syv lande – og på tværs af brancher.

Download rapport ›

Microsoft Surface til erhverv

Med Microsoft Surface til erhverv, oplever du en ny og effektiv måde at multitaske på. Microsoft Surface tablets og laptops til erhverv integreres uden problemer i jeres nuværende setup. De er designet, så du kan have dem med – uanset hvor du skal hen. Surface til erhverv har de kræfter, teknologier og supportmuligheder, som du skal bruge for at kunne passe din forretning stort set over alt – uanset om du arbejder alene på et fly, samarbejder med dit team, arbejder på landevejen eller skal præsentere noget for en gruppe.

Microsoft Surface til erhverv transformerer den måde, du arbejder på. Surface enhederne er designet med fokus på power og produktivitet. De giver dig optimale muligheder for at arbejde – og samarbejde – uanset hvor du er. Microsoft leverer alt så du kan arbejde og samarbejde effektivt.

Få eksperthjælp til Microsoft Surface ›

Surface Laptop

Surface Area JDM4

Surface Laptop er mere end en laptop. Den har alt det bedste fra Microsoft, herunder Windows og Office

Læs mere >>

Surface Book

Surface Area JDM

Surface Book er en revolution inden for bærbare computere, da den både er kraftfuld og omhyggeligt udformet.

Læs mere >>

Surface Pro

Surface Area JDM3

Surface Pro er ultraslank, hurtig og alsidig – det perfekte forhold mellem mobilitet og ydeevne.

Læs mere >>

Surface Hub

Surface Area JDM2

Microsoft Surface Hub er skabt til teamwork og fungerer på smukkeste vis på den moderne arbejdsplads.

Læs mere >>

Bliv kontaktet af en ekspert

Surface Laptop

Designet til dig

Med Surface Laptop får du mere end en almindelig laptop. Den har alt det bedste fra Microsoft, herunder Windows og Office, og du kan glæde dig til en naturlig skriveoplevelse med det luksuriøse, stofbeklædte Alcantara-tastatur. Den er tynd, let og fuld af power – og passer perfekt i din taske.

Surface Laptop vejer utrolig lidt og passer perfekt i en taske. Dens processor klarer selv de mest krævende skrivebordsprogrammer. Skriv behageligt med den bløde håndledsstøtte, det hurtigt reagerende tastatur og det store pegefelt. Og nyd den lækre Dolby Audio Premium-lyd.

Surface Book

Den ultimative laptop

Surface Book er en revolution inden for bærbare computere, da den både er kraftfuld og omhyggeligt udformet. Den aftagelige 13,5″eller 15″ PixelSense-skærm er optimeret til Pen og berøring. Den samme power som en bærbar computer med høj ydeevne og er lige så alsidig som en tablet. Derfor giver Surface Book dig alt det, du behøver for at arbejde med professionel software overalt.

Surface Book kører al den professionelle software, du skal bruge til tekniske opgaver, design og alt derimellem. En valgfri NVIDIA GeForce GPU giver uovertruffen grafiske muligheder. Batterilevetiden på op til 17 timer til videoafspilning holder dig kørende hele dagen – hver dag – så du kan tage arbejdet med dig overalt.

Surface Pro Serien

Surface kan mere. Ligesom dig.

Surface Pro er ultraslank, hurtig og alsidig – det perfekte forhold mellem mobilitet og ydeevne. Med moderne processorer og rigeligt med lagerplads er den skabt til at køre professionel software. PixelSense-skærmen har imponerende farver og kontrast, der kommer til live med Surface Pen og berøringsfunktionen.

Surface Pro er omhyggeligt udformet som en kraftfuld, ultraslank bærbar computer – eller en smuk tablet, der kan stå af sig selv. Den er suveræn til forretningsrejser eller et liv på farten, og Type Cover har baggrundsbelyste taster med perfekt afstand samt et stort pegefelt, der understøtter multiberøring og bevægelser.

Surface Hub

Motiverende og produktive møder

Microsoft Surface Hub genfortolker mødeoplevelsen, så du kan frigøre gruppens fulde potentiale. Du kan gå direkte hen og deltage i et Skype for Business-møde med et enkelt tryk og problemfrit dele indhold. Og da du nemt kan sende noter og indhold fra møder, kan du kommunikere resultater og handlingspunkter.

Gør samarbejdet til hverdagens mest produktive del. Del dine idéer med andre på et lærred, der er lige så stort som din fantasi. Før teams sammen på en måde, der føles helt naturlig, med teknologi, der ikke er påtrængende, men i stedet får idéerne til at flyde. Skab et større rum for, hvad der kan opnås i øjeblikket, og tab ikke momentum – få arbejdet gemt, så du kan handle ud fra det senere.

Surface Studio

Forvandl dit skrivebord til et studie

Surface Studio er en ny enhed designet til den kreative proces. Dens rummelige og justerbare 28-tommers PixelSense Display giver et stort lærred til alle former for arbejde. Placer det opret for at tegne, male og redigere fotos, eller læg det fladt ned for at bruge det som tegnebord. Med Surface Studio er mulighederne ubegrænsede.

Bliv kontaktet af en ekspert

Surface Tilbehør

Udviklet specielt til Surface

  • Type Cover
  • Surface Pen
  • ARC Touch Mouse
  • Surface Dock
  • Surface Adaptere
  • Surface Tasker

Bliv kontaktet af en ekspert

website_300x300_mads-andersen

“Hos os kan du købe varer fra producenter, der leverer kvalitet og support i hele produktets levetid. Og som kan tilbyde udvidede garantiordninger, så du er sikker på hurtig og landsdækkende on-site reparation eller ombytning. Kontakt os, så finder vi et godt tilbud på det, du har brug for.”

Mads Andersen

Certificeret i HP, Lenovo og Microsoft hardware og licensaftaler

Den moderne arbejdsplads, med plads til mobilitet

Styring af mobile enheder
Læs mere ᐳᐳ
Identitets- og adgangsstyring
Læs mere ᐳᐳ
Mobil databeskyttelse
Læs mere ᐳᐳ
Fjernskrivebord med Windows
Læs mere ᐳᐳ
Enterprise Mobility + Security
Læs mere ᐳᐳ
Microsoft Surface enheder
Læs mere ᐳᐳ