Microsoft Teams

Arbejd mere effektivt med Office 365 Teams

Microsoft Teams er knudepunktet for teamwork

Arbejd mere effektivt med Teams

Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give medlemmerne en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Teams håndterer og samler fx Planner og OneNote, på en simpel og effektiv måde.

 

Desuden er Power BI indarbejdet i Teams. Power BI er et analyse værktøj, der giver dig indsigt forretningsinformationer og som dermed kan støtte samarbejdet til gavn for forretningen.

 

Microsoft Teams er en separat applikation som fungerer på både din computer, på web og som app på smartphone.

Udvalgte understøttede apps og services

Samarbejd på tværs programmer og teams

Teams gør samarbejde enkelt. Arbejd sammen på dokumenter,
del filer via Office 365 apps som Word, Excel, PowerPoint,
OneNote, SharePoint og Power BI

Bliv kontaktet af en ekspert

Chatbaseret dialog

 

Microsoft Teams er bygget på chat, hvilket opfordrer til samtaler i realtid på tværs af fysisk placering. Den frit- flydende karakter af samtaler i Teams skaber en bedre fornemmelse af ​​et personligt møde eller konference.

 

Chatfunktionen i Teams er bygget på Skype, men er ikke nødvendigvis integreret med Skype for Business. Microsoft Teams er sit eget chat-rum, uden for dit eksisterende Skype for Business miljø.

 

Det giver mulighed for vedvarende chat (persistent chat), hvilket betyder at du kan deltage og afslutte chatten når du ønsker det. Chatten forbliver der altid.

Dokumenter i Teams

 

Hvis du uploader et dokument til Teams vil du være i stand til at se og redigere det direkte fra Teams app’en – selvom det reelt placeres i et dokumentbibliotek på SharePoint. Du behøver altså ikke først at starte Teams klienten for derefter at gå til SharePoint.
 
 
Medlemmer kan kommentere et dokument i Teams – uden at skifte til Skype – og deres kommentar, sammen med den efterfølgende samtale tråd, vil forblive knyttet til dokumentet i Teams.
 
 
Når andre åbner et dokument og ændrer det, vil det automatisk blive opdateret i Teams så alle altid ser den seneste version. Medlemmer kan også fastgøre et dokument til værktøjslinjen for hurtig og nem adgang.

Onlinemøder

 

Du kan også planlægge online-møder via Teams. Da det ikke er integreret med Skype, har du brug for Teams klienten for at deltage.
 
 
Fordelen er, at du ikke behøver at forlade arbejdsområdet for at deltage og du har den samme Skype audio/video funktionalitet til rådighed.
 
 
Fordelen er også at medlemmer på farten ikke behøver andre værktøjer end Teams klienten for at kunne deltage fuldt ud i dialogen og samarbejdet.

Microsoft Teams er en del af den moderne arbejdsplads

 

Den moderne arbejdsplads er forankret i skyen og den digitale verden. En verden hvor mennesker og teknologi arbejder problemfrit sammen og derfor kan opnå mere og skabe bedre resultater.

Den moderne arbejdsplads

Tilbyd dine medarbejdere en moderne arbejdsplads. – JDM hjælper dig i gang!

Gratis ebog!

Download ebog om den moderne arbejdsplads.

Giver indsigt og redskaber til at skabe bedre resultater.​

Download ebog

Teams er en del af Office 365 Enterprise pakken

Exchange Online, SharePoint Online og Skype for Business Online sammen med Office ProPlus er den moderne produktivitetsplatform, hvor du får hele dit kontor. Overalt. Altid.

Læs mere om Office 365 ᐳᐳ

Office 365 er en del af Microsoft 365 pakken

Microsoft Enterprise Mobility + Security sammen med Windows 10 Enterprise og Office 365 Enterprise (M365) giver adgang til alle de værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger, der hører til en moderne mobil it-løsning.

Læs mere om M365 ᐳᐳ

Microsoft 365 

Microsoft 365 er den sikreste og mest fordelagtige softwarepakke fra Microsoft til dato. Styrk dine medarbejdere. Skab en sikker produktiv virksomhed.

Læs mere

Office 365 

En samling af moderne værktøjer leveret direkte fra skyen. Hele dit kontor. Overalt. Altid. Det, du har brug for, er til rådighed overalt, med det samme og altid opdateret.

Læs mere

Digital transformation 

Digital transformation handler om at gentænke den måde, du samler mennesker, data og processer på, for at skabe værdi for dine kunder og bevare en konkurrencemæssig fordel i den nye digitale verden.

Læs mere

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.