Sikker forbindelse

Med vores netværksløsninger får du sikker og pålidelig forbindelse til de ting du arbejder med.

Netværk og sikkerhed hænger uløseligt sammen

En vigtig del af din it-infrastruktur

Moderne netværksløsninger er ofte overset, men er en vigtig og uundværlig del af din it-infrastruktur. Det er din livsnerve til omverdenen.

Alle dele fra lokalnetværket (LAN), forbindelse mellem afdelingskontorer (WAN) over internettet til dine virtuelt opdelte tjenester i cloud er kritiske netværkselementer i din hverdag. Det kan være komplekst at overskue, men forventes alligevel ”bare” at fungere og være sikkert.

JDM er eksperter i it-netværk og leverer alle de dele, som din forretning er afhængig af. Vi tænker på de ting, der skal til fra ende til anden. Med JDM som netværkspartner, behøver du derfor kun at ringe et sted hen.

En pålidelig firewall er altafgørende

It-arbejdspladserne i din virksomhed forbindes typisk i et kablet netværk, der tilsluttes internettet via en firewall. JDM tilbyder en firewall løsning, der kan skabe fast krypteret forbindelse til de centrale systemer og dine eventuelle andre afdelinger.

En firewall er ikke noget værd, hvis ikke du kan regne med den. En firewall filtrerer trafik ved hjælp af den software, der ligger på den. Hvis du ikke løbende opdaterer denne software, kan din firewall ikke beskytte mod nye trusler og angrebsmønstre.

Som en del af JDMs netværksløsninger, tilbyder vi derfor JDM SecureWan, som er en firewall hvor du får automatiske opdateringer af den software, som ligger på den – så du altid har det mest tidssvarende forsvar.

Ved at placere en SecureWan firewall på hvert afdelingskontor kan vi etablere et sammenhængende netværk, så alle medarbejdere får samme adgang på en sikker og bekvem måde.

Bliv kontaktet af en ekspert

Vi anbefaler ekstra sikkerhed

Ønsker du at sikre dit interne netværk yderligere, kan du udvide JDM SecureWan-løsningen med en Gateway Security-løsning. Her får du ekstra software på din firewall, som kontrollerer al trafik gennem enheden.

Gateway Security er en sikkerhedspakke der indeholder tre komponenter: Gateway Antivirus, Gateway Antispyware og Gateway Intrusion Prevention.

Pakken foretager intelligent skanning af den indgående trafik. Ved at skanne ydersiden af din firewall kan du blokere angreb, før de belaster de interne systemer.

Forbindelse til internettet

Vi samarbejder med alle landets førende internetleverandører (ISP) og kan med fordel hjælpe dig med levering af internetlinjer.

Det samme gælder for levering af ExpressRoute linjer til Microsoft datacentre i Irland eller Holland.

Vi anbefaler minimum 100 mbit fiberbaseret internetlinjer til virksomheder.

Test din internetforbindelse >>

Sikkert og fleksibelt trådløst netværk

Frihed, der kan koste dyrt

Trådløse netværk giver dig frihed, men de giver også anledning til nogle sikkerhedsmæssige problemstillinger, der ikke gælder for kablede netværk.

Hvis du ikke sikrer det trådløse netværk forsvarligt, svarer det til at lade hoveddøren stå åben. Potentielt er manglende sikkerhed en global invitation til tyveri, misbrug eller ødelæggelse af din virksomheds data.

Derfor tilbyder JDM som en del af vores netværksløsninger, JDM SecureWireless, som består af adgangspunkter der er forbundet til en central hosted controller. De trådløse adgangspunkter kan dermed administreres centralt og sikkerhedsopdateres løbende.

Fordele ved JDM SecureWireless

Centralt administreret adgangspunkter

De adgangspunkter, der skaber det trådløse netværk skal løbende administreres fx når der skal laves ændringer eller fejlsøgning. Hvis ikke de kan administreres centralt skal man have fysisk kontakt til hvert punkt. Med JDM SecureWireless har vi styr på det.

Ingen brug for koder

JDM SecureWireless giver optimal sikkerhed for domæne integrerede pc’ere, fordi udveksling af de nødvendige krypteringsnøgler foregår automatisk og uden at brug af adgangskode. Dermed undgår du at skulle distribuere en kode til virksomhedens medarbejdere med risiko for, at de giver den videre, eller stadig har kendskab til den efter ophørt ansættelse.

Optimal bevægelsesfrihed

Med JDM SecureWireless er du ikke begrænset til den dækning, som rækkevidden af et enkeltstående adgangspunkt kan give.

Vi anvender udelukkende professionelle adgangspunkter, der arbejder sammen så du kan flytte dig rundt, uden at miste forbindelsen. Har du flere afdelingskontorer, kan du desuden flytte en bærbar pc til en ny afdeling og også der blive tilsluttet automatisk.

Isoleret adgang for gæster

I kombination med en JDM SecureWan løsning kan du få en gæste-zone, som kun giver adgang til en begrænset del af netværket, f.eks. kun internettet. Dermed kan du trygt give kunder og samarbejdspartnere mulighed for at arbejde fra egne enheder, når de er gæster i din virksomhed.

Bliv kontaktet af en ekspert

Bliv kontaktet af en ekspert

SEW

”I en verden hvor flere og flere tjenester flytter til skyen bliver sikkerheden stadig mere vigtig. Netværket er det som forbinder dig med det det du skal arbejde med. Det skal virke simpelt, men er i virkeligheden mere komplekst end som så.”

Simon Enna Weche

Cisco CCNP, SonicWALL CSSP+CST, Ubiquiti UUCA

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.