fbpx
bedre wifi på kontoret

Dårlig wifi på kontoret?

Liste over 12 overraskende wifi dræbere

12 overraskende wifi dræbere

Intet sætter en stopper for produktiviteten på en arbejdsplads som en mangel på internetadgang. Mange kontorer understøtter i stigende grad personale og gæster med wifi, hvilket kan skabe en overraskende belastning af dit kontors trådløse netværk, især i betragtning af stigningen i enheder, der opretter forbindelse.

Du vil måske blive overrasket over, hvilke dagligdagsting og situationer der får dit netværk i sænk. Her er de 12 mest almindelige problemer, der påvirker hvert kontor, uanset hvor lille eller stor det er.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  1. Tonet glas

  Du skulle tro, at dit wifi-signal ville sejle lige igennem, men det gør det ikke. Tonet glas har ofte metaladditiver, der stærkt kan absorbere wifi-signaler. Så hvis dit kontor er dækket af væg-til-væg-vinduer eller konferenceværelser i glas, vil det påvirke dit signal.

  2. Store spejle

  Disse er enorme wifi vampyrer. Spejle kan reducere signalstyrken med op til 50 procent, fordi de afspejler signalet. Hvis badeværelset er mellem et access point og dit skrivebord, kan det skabe problemer.

  3. Vand

  Du vil måske elske et kæmpe akvarium på kontoret, men vand, ligesom glas, er en massiv wifi-dræber på grund af dens tæthed. Det absorberer og fanger signalet. Hvis du nogensinde har set dit signal falde på stranden eller i nærheden af ​​store vandområder, er det derfor.

  4. Metalnet

  Metalnet – (kyllingetråd) – er et almindeligt byggemateriale, hvilket betyder, at dine vægge er beklædt med metal. Metal er også en dræber for dit wifi-signal. For at undgå hullet i netværket, har du muligvis behov for ekstra access points for at øge signalet.

  BYOD

  Også kendt som “Bring Your Own Device” (Medbring din egen enhed), er en stigende tendens i mange virksomheder. De fleste access points kan håndtere 10-20 enheder ad gangen. Med nutidens spredning af tablets, smartphones, bærbare computere og trådløst kontorudstyr, f.eks. Din printer eller det dyrebare Apple TV i konferencelokalet, bliver båndbredden lynhurtig opbrugt. Planlæg derefter.

  6. Bestyrelsesmøder

  Vi har hørt mere end én gyserhistorie om at it -medarbejdere giver op, når netværket bryder sammen. Hvis alle personer i samme mødelokaler, begynder at downloade en stor præsentation på samme tid, kan det få netværket til at gå helt i stå. Undgå dette irriterende øjeblik, ved at sørge for at udstyret er lavet til at håndtere situationer som dette.

  7. For mange separate wifi-netværk

  Det er ikke ualmindeligt i nogle kontormiljøer, ofte uden formelt it-personale eller konsulter, at opsætte et meget blandet netværk. Ofte sker dette i takt med at virksomheden udvikler sig. Blandede access points med blandede indstiller, der kører på forskellige kanaler med forskellige adgangskoder for at øge dækningen.

  Problemet er, at wifi-netværk i umiddelbar nærhed af hinanden kan skade mere end at gavne. Sørg for, at nogen har konfigureret dit system korrekt, så hele din opsætning kører bedst muligt uden at skabe interferens.

  8. Dårlig placering

  Det er meget vigtigt at estimere behovet på kontoret og placere udstyret mest optimalt. Med andre ord må du ikke placere dine access points på steder, hvor de ikke kan dække hele kontoret.

  9. Udstyr af lavere kvalitet

  Virksomheder anvender ofte udstyr leveret af deres internetudbyder – Udfordringen er at kvaliteten af disse varierer meget. Der er forskel på om udstyret skal levere internet til få enheder på et hjemmenetværk, eller til mange enheder på et kontor.

  Når du skal have god dækning i en lille virksomhed, skal du have udstyr som er designet til erhvervslivet. Når du løbende får flere medarbejdere, kan du løbende udvide det netværk.

  10. Arkivskabe af metal

  Trådløse signaler nedbrydes ved at gå gennem metal, så placer ikke dine access points i et rum fyldt med arkivskabe af metal. Det kan virke indlysende, men du vil blive overrasket over, hvor ofte det sker.

  11. Dit køkken

  Oftest er her store hårde hvidevarer, som køleskabe, ovne og opvaskere. Disse store apparater, dræber dit netværk. Køleskabe og især mikrobølgeovne giver interferens, så hold udstyr uden for køkkenets rækkevidde.

  12. Mennesker

  Virkelig? Ja, den er god nok. Menneskekroppen består af 50-65 procent vand, og samles mange mennesker på et sted, så er det meget vand. Wifi-signaler har svært ved at trænge igennem vand, så monter dit access point i loftet for at minimere risikoen for interferens fra dine kolleger.

  Nu hvor du kender hovedårsagerne til, at dit kontors wifi er så dårligt, kan du løse det. Vi ser ofte at det er en god blanding af ovenstående faktorer som påvirker kvaliteten på kontoret.

  Hvordan måles wifi-signalstyrke?

  Wifi-ikonet på dine elektroniske enheder illustrerer en generel styrke af dit wifi-signal, men det giver dig ikke det korrekte billede af signalet.

  Der er mange forskellige måder at måle wifi-styrke på. Brugen af dBm (decibel-milliwatt) målinger er den mindst komplicerede og mest almindelige metode.

  dBm udtrykkes i negative tal; signalstyrken kan variere fra -30 til -90 dBm. Hvad betyder det?

  • -30 dBm: Repræsenterer det bedst mulige signal. Det opnås normalt ved at stå ved siden af et access point.
  • -50 dBm: Alt inden for dette område vil opleves som et fremragende signal.
  • -60 dBm: Pålidelig signalstyrke.
  • -70 dBm: Ikke et stærkt signal.
  • -80 dBm: Upålidelig signalstyrke.
  • -90 dBm: En trådløs forbindelse er næsten umulig.

  Jo tættere du er på -30 dBm, jo ​​bedre og stærkere vil signalet være.

  For at måle din signalstyrke på din mobiltelefon, tablet eller en hvilken som helst trådløs enhed kan du bruge WiFi Analyzer – WiFi Signal Meter App til Android eller WiFi Status App til iOS. Apps er ekstremt nemme at bruge. Du kan udføre flere tests i forskellige rum og se, hvilke byggematerialer der har størst indflydelse på din ydeevne. Tænk over hvordan du indretter dig, så du undgår dårlig wifi-dækning på kontoret.

  WI-FI TIL ERHVERV

  Professionel wi-fi løsning til erhverv

  Vil du også have et sikkert og stabilt wi-fi netværk til din virksomhed? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  ADMINISTRERET OG BESKYTTET NETVÆRK

  Professionelle netværksløsninger

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523