fbpx
Lokale til videokonferencer

3 fordele ved at få en vurdering af din it-sikkerhed

Som en vigtig del af din it-sikkerhed skal en it-risikovurdering være med til at beskytte din virksomhed mod ubudne gæster, angribere og cyberkriminelle. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en vurdering af din it-sikkerhed kan indeholde samt og hvilke fordele den giver.

En betydelig del af de flestes forretningsprocesser er stærkt afhængige af både cloud- og it-teknologier. Derfor burde it-sikkerhed være en meget vigtig faktor for alle virksomheder.

En vurdering af ens it-sikkerhed er en afgørende del af din generelle sikkerhed og er et emne, der ikke må overses. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en vurdering af it-sikkerhed kan indeholde, og hvordan det kan være meget gavnligt for din virksomhed.

Hvad er en it-risikovurdering?

En it-risikovurdering er en vigtig del af din it-sikkerhed. Som navnet antyder, indebærer vurdering af sikkerhedsrisici som fx indebærer registrering og håndtering af de sikkerhedsrisici, der truer din virksomhed.

It-risikovurderingen har til formål at måle virksomhedens sikkerhedsniveau samt kontrollere om virksomheden overholder kravene og branchens normer.

Under en it-risikovurdering gennemgås fx åbne porte, antivirusprogrammer, adgangskodepolitikker, patchstyring, krypteringsstyrke og så videre. På denne måde kan evt. it-personale i din virksomhed tydeligt se virksomhedens generelle sikkerhedsniveau, belyse risikofaktorer og komme med detaljerede planer og løsninger for at imødekomme truslerne.

Forskellige typer af sikkerhedsvurderinger og tests

Der findes forskellige typer af sikkerhedsvurderinger og tests. Nedenfor kan du finde nogle af dem:

Penetrationstest: En penetrationstest sigter mod at simulere et angreb på din virksomhed, for at se, hvor godt virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger fungerer i praksis.

Risikovurdering: Risikovurdering registrerer risici og potentielle tab, der kan skyldes dem.

Sårbarhedsvurdering: Sårbarhedsvurdering har til formål at identificere sårbarheder ved sikkerhedsforanstaltningerne og tilbyder løsninger til at afhjælpe dem.

Overensstemmelsesvurdering: Overensstemmelsesvurdering bekræfter overholdelse af relaterede standarder som PCI, HIPAA og ISO 27001.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Hvad er fordelene ved vurdering af ens it-sikkerhed?

Foruden at det kan være et lovkrav, så er der andre fordele ved at få lavet en vurdering af din it-sikkerhed. Her kan du se 3 af dem.

Belyser sårbarheder

Det hjælper dig med at identificere sårbarheder. Med en komplet vurdering af din it-sikkerhed kan du se, hvilke dele af dine sikkerhedsforanstaltninger der er relativt svage, hvilke dele af dit system der kan målrettes af angriberne, eller hvad sikkerhedstruslerne er for din virksomhed. Som et resultat kan du løse sådanne sårbarheder og forbedre din virksomheds generelle it-sikkerhed.

Kontrollerer effektivitet

Det giver dig mulighed for at gennemgå dine sikkerhedskontroller. Ved hjælp af sit-risikovurdering kan du se, hvor effektive dine sikkerhedskontroller er, og hvordan du kan opgradere dem. Desuden kan du tage forebyggende foranstaltninger for at øge effektiviteten af ​​dine sikkerhedskontroller.

Overholder lovgivningen

Du har styr på det formelle. I mange tilfælde er der lovgivningen som har bestemt hvad god it-sikkerhed dækker over, og hvad du som minimum skal gøre for at beskytte dig. Hvis din virksomhed ikke overholder disse krav, kan du blive udsat for at betale massive gebyrer eller pålagt andre restriktioner. Ved hjælp af en it-risikovurdering kan du se, og bevise om din virksomhed opfylder kravene og lovgivningen, før det er for sent.

IT-SIKKERHEDSAFTALE

Årlig risikovurdering med klare anbefalinger til forbedring af din it-sikkerhed.

Dit sikkerhedsniveau bliver synligt, og du vil få klare og tydelige anbefalinger til evt. forbedringer, samt en rapport der kan anvendes som dokumentation.

yubico

Vil du have hjælp til at optimere din it-sikkerhed?

Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne for at optimere din it-sikkerhed..

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This