fbpx
Lokale til videokonferencer

3 fordele ved at få en vurdering af din it-sikkerhed

Som en vigtig del af din it-sikkerhed skal en it-risikovurdering være med til at beskytte din virksomhed mod ubudne gæster, angribere og cyberkriminelle. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en vurdering af din it-sikkerhed kan indeholde samt og hvilke fordele den giver.

En betydelig del af de flestes forretningsprocesser er stærkt afhængige af både cloud- og it-teknologier. Derfor burde it-sikkerhed være en meget vigtig faktor for alle virksomheder.

En vurdering af ens it-sikkerhed er en afgørende del af din generelle sikkerhed og er et emne, der ikke må overses. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en vurdering af it-sikkerhed kan indeholde, og hvordan det kan være meget gavnligt for din virksomhed.

Hvad er en it-risikovurdering?

En it-risikovurdering er en vigtig del af din it-sikkerhed. Som navnet antyder, indebærer vurdering af sikkerhedsrisici som fx indebærer registrering og håndtering af de sikkerhedsrisici, der truer din virksomhed.

It-risikovurderingen har til formål at måle virksomhedens sikkerhedsniveau samt kontrollere om virksomheden overholder kravene og branchens normer.

Under en it-risikovurdering gennemgås fx åbne porte, antivirusprogrammer, adgangskodepolitikker, patchstyring, krypteringsstyrke og så videre. På denne måde kan evt. it-personale i din virksomhed tydeligt se virksomhedens generelle sikkerhedsniveau, belyse risikofaktorer og komme med detaljerede planer og løsninger for at imødekomme truslerne.

Forskellige typer af sikkerhedsvurderinger og tests

Der findes forskellige typer af sikkerhedsvurderinger og tests. Nedenfor kan du finde nogle af dem:

Penetrationstest: En penetrationstest sigter mod at simulere et angreb på din virksomhed, for at se, hvor godt virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger fungerer i praksis.

Risikovurdering: Risikovurdering registrerer risici og potentielle tab, der kan skyldes dem.

Sårbarhedsvurdering: Sårbarhedsvurdering har til formål at identificere sårbarheder ved sikkerhedsforanstaltningerne og tilbyder løsninger til at afhjælpe dem.

Overensstemmelsesvurdering: Overensstemmelsesvurdering bekræfter overholdelse af relaterede standarder som PCI, HIPAA og ISO 27001.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er fordelene ved vurdering af ens it-sikkerhed?

  Foruden at det kan være et lovkrav, så er der andre fordele ved at få lavet en vurdering af din it-sikkerhed. Her kan du se 3 af dem.

  Belyser sårbarheder

  Det hjælper dig med at identificere sårbarheder. Med en komplet vurdering af din it-sikkerhed kan du se, hvilke dele af dine sikkerhedsforanstaltninger der er relativt svage, hvilke dele af dit system der kan målrettes af angriberne, eller hvad sikkerhedstruslerne er for din virksomhed. Som et resultat kan du løse sådanne sårbarheder og forbedre din virksomheds generelle it-sikkerhed.

  Kontrollerer effektivitet

  Det giver dig mulighed for at gennemgå dine sikkerhedskontroller. Ved hjælp af sit-risikovurdering kan du se, hvor effektive dine sikkerhedskontroller er, og hvordan du kan opgradere dem. Desuden kan du tage forebyggende foranstaltninger for at øge effektiviteten af ​​dine sikkerhedskontroller.

  Overholder lovgivningen

  Du har styr på det formelle. I mange tilfælde er der lovgivningen som har bestemt hvad god it-sikkerhed dækker over, og hvad du som minimum skal gøre for at beskytte dig. Hvis din virksomhed ikke overholder disse krav, kan du blive udsat for at betale massive gebyrer eller pålagt andre restriktioner. Ved hjælp af en it-risikovurdering kan du se, og bevise om din virksomhed opfylder kravene og lovgivningen, før det er for sent.

  IT-SIKKERHEDSAFTALE

  Årlig risikovurdering med klare anbefalinger til forbedring af din it-sikkerhed.

  Dit sikkerhedsniveau bliver synligt, og du vil få klare og tydelige anbefalinger til evt. forbedringer, samt en rapport der kan anvendes som dokumentation.

  yubico

  Vil du have hjælp til at optimere din it-sikkerhed?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne for at optimere din it-sikkerhed..

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

   Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

   Med Teams kan man holde online møder med video, lyd og skærmdeling, uanset hvor man befinder sig. Men for at få den bedste oplevelse af Teams-møder, har man brug for de rigtige enheder i mødelokalet.

   Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

   Hvorfor kan Teams-møderum være en god investering?

   Teams-møderum er en løsning fra Microsoft, der gør det muligt at holde møder via Teams på enhver skærm i et delt rum. Teams-møderum leverer inkluderende og letanvendelige mødeoplevelser, der både inddrager deltagere i rummet og på fjernplaceringer.

   JDM-medarbejder tildelt fornem titel

   JDM-medarbejder tildelt fornem titel

   JDM-medarbejder tildelt fornem titel – Ved SonicWall Partner Awards er vi blevet tildelt den prestigefyldte Partner Technical Hero of the Year Award.

   //Test til get url