fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

3 myter om cloudbackup!

Intro

I de seneste par år har vi set store ændringer i måden, vi driver forretning på, gennem den digitale transformation og moderne samarbejdsløsninger, der strømliner og øger produktiviteten. På trods af at mange virksomheder har taget clouden i brug, er nogle tilbageholdende overfor også at anvende backupløsninger i skyen.

Backup as a Service (BaaS), eller cloudbackup, er en backupmetode, hvor data gemmes i skyen, hvilket eliminerer behovet for lokal infrastruktur eller lagerplads. Data håndteres og administreres af en BaaS-leverandør, som leverer softwaren og tilhørende services.

Noget af denne tøven kommer fra misforståelser om, hvad BaaS er. I dette indlæg ser vi på nogle af myterne og misforståelserne om cloudbackup, og hvordan Backup as a Service er en kritisk del af enhver virksomheds cloudstrategi.

Myte #1: Backup som en tjeneste er ikke så sikker som traditionel backup

De, der er vant til sikkerhedskopierings- og gendannelsesløsninger til virksomhedens eget datacenter, kan være utilpas med den risiko, cloudbaseret lagring introducerer. Dette er ikke ubegrundet, da stigningen i cyberangreb såsom ransomware, har set en stigning på 300 % i angreb siden 2020, løbende har skabt overskrifter.

Hvad mange virksomheder ikke ved, er, at mange BaaS-leverandører tilbyder beskyttelse mod ransomware gennem funktioner såsom ransomware-detektion eller -gendannelse, som scanner dine sikkerhedskopier for malware og tilbyder disaster recovery funktioner.

For eksempel kan produkter som JDM Cloudbackup give tidlige advarselssignaler gennem påvisning af anomalier og kryptering. Cloudbackup leverer rapportering, der giver indsigt og de værktøjer der skal til, for at kunne gendanne fra din sidste gode backup.

Book en it-sikkerhedsekspert

Book en gratis samtale med en it-sikkerhedsekspert. Brug tiden sammen med vores ekspert til at blive klogere på din egen it-sikkerhedssituation.

I kan fx tale om:

 • Aktuelle trusler i din branche
 • Hvad gør I i dag?
 • Hvad ønsker I at gøre i fremtiden?
 • Unikke udfordringer

Myte #2: Cloudbackup-løsninger kan ikke sikkerhedskopiere alle mine løsninger

I dag bruger de fleste virksomheder flere software-applikationer i deres hverdag. Hvis din virksomhed bruger flere løsninger, som fx Microsoft 365 og Dynamics 365, skal du sikre dig, at hver løsning er beskyttet.

Netop dette er en vigtig anbefaling i 2022 Gartner® Market Guide for Backup as a Service, som giver et overblik over Backup as a Service-landskabet samt anbefalinger til virksomheder, der leder efter en backup-leverandør. Rapporten anbefaler, at du evaluerer backupleverandører baseret på deres understøttelse af dine softwareløsninger, såsom Microsoft 365 eller Dynamics 365.

Myte #3: Det er umuligt at overholde reglerne om databeskyttelse, når du gemmer data i skyen

En vigtig bekymring, som nogle virksomheder har med databeskyttelse i skyen, er datasuverænitet. Med andre ord, “hvor er mine data fysisk gemt?” Dette er et resultat af regler som GDRP, der dikterer forhold om de geografiske placeringer, hvor data kan gemmes.

Takket være de høje bøder, der kan være forbundet med ikke at være compliant, er det forståeligt, at overholdelsen af ​​reglerne om dataophold er i højsædet for mange virksomheder. Heldigvis kan mange cloudbackup-udbydere tilbyde opbevaring af data på datacentre der overholder loven, og også have ekspertise omkring evt. yderligere krav til compliance.

For eksempel muliggør JDM Cloudbackup datatilgængelighed, passende arkivering og sikkerhedskopiering af data på lovlig basis. Med adgang til datacentre over hele verden kan backup-data gemmes, beholdes, behandles, sikkerhedstrimmes og administreres i det land som loven foreskriver.

Afsluttende tanker

Selvom cloudback-løsninger stadig er et landskab i udvikling, er det fremtidens vej. Det kan være skræmmende at tage springet og fuldt ud adoptere skyen, men databeskyttelse har aldrig været nemmere at administrere eller kontrollere end med cloudbackup. Cloudbackup er mere omkostningseffektiv med hurtigere gendannelser og mindre behov for fysisk lagerplads end traditionel lokal backup.

Hvis du allerede har truffet valget om at bruge cloudteknologier som Microsoft 365 eller Dynamics 365, er det tid til at overveje brugen af cloud-baseret backup. Den bedste tilgang til beskyttelse af cloud-data er trods alt cloud-backup.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 for virksomheder

  Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

  Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering

  Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523