fbpx
bedre wifi på kontoret

5 fordele ved telefoni til Microsoft Teams

Microsoft Teams den foretrukne samarbejdsplatform for mere end en halv million virksomheder på verdensplan. Over 250 millioner enkeltstående personer bruger appen til at samarbejde. Dens dybe integration med Office gør det ideelt for medarbejdere at chatte og arbejde sammen online.

Men vidste du, at Teams også giver dig mulighed for at tilkoble telefoni? Og at det fungerer problemfrit direkte i det layout de fleste allerede kender?

I dette indlæg, kan du læse mere om fordelene ved telefoni til Microsoft Teams.

Vi viser dig de fem største fordele ved at anvende telefoni til Microsoft Teams, fx hvordan friheden til at foretage opkald, hvor som helst fra, hvordan telefoni til Teams kan reducere din virksomheds kommunikationsudgifter. Og hvordan du holder opkaldskvaliteten krystalklar og sikker.

Læs videre og lær alt om Microsoft Teams telefoni til virksomheder.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er VoIP?

  ”Voice over Internet Protocol” eller ”VoIP” er en teknologi, som anvender internettet til at foretage og modtage taleopkald. I stedet for at bruge analoge telefonlinjer konverterer VoIP din stemme til et digitalt signal. Disse data sendes via din internetforbindelse og oversættes tilbage til lydformatet af modtagerens enhed i den anden ende.

  Millioner af virksomheder henvender sig til Voice over IP -teknologi, fordi det:

  • Kan give langt lavere omkostninger end traditionelle systemer
  • Giver ekstra funktionalitet som fx digital telefonsvarer, kø-håndtering og mere
  • Kan skaleres fuldstændigt efter behov

  VoIP anvendes af mange typer apps som fx Skype eller WhatsApp. Telefoni har fra starten været en del et Microsoft Teams, og det er en stor fordel, som du snart til opdage.

  Microsoft Teams VoIP

  Microsoft har arbejdet med VoIP i mere end 10 år. Det nu Microsoft ejede system Skype var tilbage i 2010 den mest dominerende spiller i VoIP-scenen. Brugere verden over foretog gratis opkald via appen og kunne betale for at ringe til fastnet og mobiltelefoner. Da Microsoft udgav sin Teams-applikation i 2017 var muligheden for VoIP en indbygget del af løsningen fra starten.

  Man skal bruge en licens fra Microsoft, for at kunne foretage opkald i Teams. Det er mange måder at få de korrekte licenser på, og en korrekt licens er vigtig, for ikke at betale for noget man ikke bruger.

  Telefoni til Microsoft Teams giver en lang række fordele. Men hvad er de, og hvordan kan de gøre din virksomhed mere produktiv?

  Fordele ved Telefoni til Microsoft Teams

  Vi har fremhævet de fem største fordele, som telefoni til Teams giver. Listen giver et overblik over, hvor godt tjenesten fungerer til gavn for alle interessenter.

  1. Øg produktiviteten med opkald i appen

  God kommunikation er hjørnestenen i hvert produktivt team. Microsoft Teams er designet til at lade dine medarbejdere gøre netop det. Funktioner som onlinemøder, chatbeskeder og skærmdeling tilskynder til interaktion. Tilføj telefoni til blandingen og forvandl platformen til den perfekte samtalekanal.

  Når I tilføjer telefoni til Teams, får I en række nye simple ikoner i programmet, som gør det muligt for medarbejderne at foretage et opkald, mens de arbejder.

  De behøver ikke forlade softwaren for at åbne Skype eller en anden VoIP -app. Alt håndteres direkte i Teams. Da det hele holdes direkte i Teams, skabes der et lettere arbejdsmiljø med mindre distraktioner.

  2. Telefonopkald ved hjælp af Microsoft Teams mobilapp

  Microsoft Teams -mobilappen integrerer også telefoni-delen.

  Det betyder, at du kan foretage og modtage opkald, mens du er på farten. Du kan også deltage i en-til-en-samtale, planlægge møder og afholde gruppechat.

  Det er enkelt at tilføje flere deltagere under en live samtale.

  Mobilappen giver dig mulighed for at finde flere medlemmer ved hjælp af søgefunktionen eller indtaste et nummer direkte. Dette fungerer også for teammedlemmer, der er uden for din virksomhed.

  3. Lav prissætning

  VoIP har revolutioneret telefonibranchen ved at sænke telefonregninger til en brøkdel af deres tidligere omkostninger.

  Funktioner som tidligere krævede komplekse omstillingsborde eller speciel software er nu en indbygget del af Microsoft Teams. Derfor er barrieren for at anvende telefoni i Microsoft Teams meget lav, og det er let at komme i gang.

  Den nøjagtige samlede pris afhænger af hvilke funktioner man ønsker at gøre brug af. Derfor er det vigtigt at alliere sig med den korrekte partner, for at få den bedst mulige løsning til netop din virksomhed.

  4. Høj samtalekvalitet

  Tidligere var dårlig lydkvalitet et problem med VoIP. Tjenester som ikke anvender moderne teknologi, kan have udfordringer med at lavere en høj samtalekvalitet.

  Med Microsoft Teams modtager du altid krystalklare opkald i HD-kvalitet.

  Platformen bruger Microsofts Azure cloud-teknologi til at overføre data. Fordi Azure er et ultrahurtigt netværk, der spænder over hele verden, falder forbindelser sjældent ud. Lyd overføres efter hensigten, og begge parter kan kommunikere som om de var i samme rum.

  5. Velkomsthilsen, auto-beskeder og omstilling

  Er det muligt at give indgående opkald en velkomsthilsen, som fx kan fortælle om åbningstider eller dirigere et opkald til den korrekte afdeling?

  Telefoni til Microsoft Teams er det muligt at have en professionel velkomsthilsen, som kan informere om fx åbningstider, retningslinjer eller lignende. Det er desuden meget let for den enkelte medarbejder at opstille et opkald til en kollega. Det hele klares med simple tryk i interfacet.

  TEAMS TELEFONI

  Få én samlet telefoniløsning direkte i Teams

  Ved at integrere telefoni i Microsoft Teams får du én simpel grænseflade at forholde dig til. Frihed til at konfigurere og indstille efter jeres behov, samt fuld gennemsigtighed med jeres forbrug.

  yubico

  Vil du også have én samlet telefoniløsning direkte i Teams?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Teams kombineret med telefoni med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 for virksomheder

   Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

   Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering

   Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523