fbpx
bedre wifi på kontoret

5 fordele ved telefoni til Microsoft Teams

Microsoft Teams den foretrukne samarbejdsplatform for mere end en halv million virksomheder på verdensplan. Over 250 millioner enkeltstående personer bruger appen til at samarbejde. Dens dybe integration med Office gør det ideelt for medarbejdere at chatte og arbejde sammen online.

Men vidste du, at Teams også giver dig mulighed for at tilkoble telefoni? Og at det fungerer problemfrit direkte i det layout de fleste allerede kender?

I dette indlæg, kan du læse mere om fordelene ved telefoni til Microsoft Teams.

Vi viser dig de fem største fordele ved at anvende telefoni til Microsoft Teams, fx hvordan friheden til at foretage opkald, hvor som helst fra, hvordan telefoni til Teams kan reducere din virksomheds kommunikationsudgifter. Og hvordan du holder opkaldskvaliteten krystalklar og sikker.

Læs videre og lær alt om Microsoft Teams telefoni til virksomheder.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Hvad er VoIP?

”Voice over Internet Protocol” eller ”VoIP” er en teknologi, som anvender internettet til at foretage og modtage taleopkald. I stedet for at bruge analoge telefonlinjer konverterer VoIP din stemme til et digitalt signal. Disse data sendes via din internetforbindelse og oversættes tilbage til lydformatet af modtagerens enhed i den anden ende.

Millioner af virksomheder henvender sig til Voice over IP -teknologi, fordi det:

  • Kan give langt lavere omkostninger end traditionelle systemer
  • Giver ekstra funktionalitet som fx digital telefonsvarer, kø-håndtering og mere
  • Kan skaleres fuldstændigt efter behov

VoIP anvendes af mange typer apps som fx Skype eller WhatsApp. Telefoni har fra starten været en del et Microsoft Teams, og det er en stor fordel, som du snart til opdage.

Microsoft Teams VoIP

Microsoft har arbejdet med VoIP i mere end 10 år. Det nu Microsoft ejede system Skype var tilbage i 2010 den mest dominerende spiller i VoIP-scenen. Brugere verden over foretog gratis opkald via appen og kunne betale for at ringe til fastnet og mobiltelefoner. Da Microsoft udgav sin Teams-applikation i 2017 var muligheden for VoIP en indbygget del af løsningen fra starten.

Man skal bruge en licens fra Microsoft, for at kunne foretage opkald i Teams. Det er mange måder at få de korrekte licenser på, og en korrekt licens er vigtig, for ikke at betale for noget man ikke bruger.

Telefoni til Microsoft Teams giver en lang række fordele. Men hvad er de, og hvordan kan de gøre din virksomhed mere produktiv?

Fordele ved Telefoni til Microsoft Teams

Vi har fremhævet de fem største fordele, som telefoni til Teams giver. Listen giver et overblik over, hvor godt tjenesten fungerer til gavn for alle interessenter.

1. Øg produktiviteten med opkald i appen

God kommunikation er hjørnestenen i hvert produktivt team. Microsoft Teams er designet til at lade dine medarbejdere gøre netop det. Funktioner som onlinemøder, chatbeskeder og skærmdeling tilskynder til interaktion. Tilføj telefoni til blandingen og forvandl platformen til den perfekte samtalekanal.

Når I tilføjer telefoni til Teams, får I en række nye simple ikoner i programmet, som gør det muligt for medarbejderne at foretage et opkald, mens de arbejder.

De behøver ikke forlade softwaren for at åbne Skype eller en anden VoIP -app. Alt håndteres direkte i Teams. Da det hele holdes direkte i Teams, skabes der et lettere arbejdsmiljø med mindre distraktioner.

2. Telefonopkald ved hjælp af Microsoft Teams mobilapp

Microsoft Teams -mobilappen integrerer også telefoni-delen.

Det betyder, at du kan foretage og modtage opkald, mens du er på farten. Du kan også deltage i en-til-en-samtale, planlægge møder og afholde gruppechat.

Det er enkelt at tilføje flere deltagere under en live samtale.

Mobilappen giver dig mulighed for at finde flere medlemmer ved hjælp af søgefunktionen eller indtaste et nummer direkte. Dette fungerer også for teammedlemmer, der er uden for din virksomhed.

3. Lav prissætning

VoIP har revolutioneret telefonibranchen ved at sænke telefonregninger til en brøkdel af deres tidligere omkostninger.

Funktioner som tidligere krævede komplekse omstillingsborde eller speciel software er nu en indbygget del af Microsoft Teams. Derfor er barrieren for at anvende telefoni i Microsoft Teams meget lav, og det er let at komme i gang.

Den nøjagtige samlede pris afhænger af hvilke funktioner man ønsker at gøre brug af. Derfor er det vigtigt at alliere sig med den korrekte partner, for at få den bedst mulige løsning til netop din virksomhed.

4. Høj samtalekvalitet

Tidligere var dårlig lydkvalitet et problem med VoIP. Tjenester som ikke anvender moderne teknologi, kan have udfordringer med at lavere en høj samtalekvalitet.

Med Microsoft Teams modtager du altid krystalklare opkald i HD-kvalitet.

Platformen bruger Microsofts Azure cloud-teknologi til at overføre data. Fordi Azure er et ultrahurtigt netværk, der spænder over hele verden, falder forbindelser sjældent ud. Lyd overføres efter hensigten, og begge parter kan kommunikere som om de var i samme rum.

5. Velkomsthilsen, auto-beskeder og omstilling

Er det muligt at give indgående opkald en velkomsthilsen, som fx kan fortælle om åbningstider eller dirigere et opkald til den korrekte afdeling?

Telefoni til Microsoft Teams er det muligt at have en professionel velkomsthilsen, som kan informere om fx åbningstider, retningslinjer eller lignende. Det er desuden meget let for den enkelte medarbejder at opstille et opkald til en kollega. Det hele klares med simple tryk i interfacet.

TEAMS TELEFONI

Få én samlet telefoniløsning direkte i Teams

Ved at integrere telefoni i Microsoft Teams får du én simpel grænseflade at forholde dig til. Frihed til at konfigurere og indstille efter jeres behov, samt fuld gennemsigtighed med jeres forbrug.

yubico

Vil du også have én samlet telefoniløsning direkte i Teams?

Kontakt os i dag for en uforpligtende demo af Microsoft Teams kombineret med telefoni med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This