fbpx
Er Microsoft 365 sikker

5 tips til at arbejde sikkert og mere effektivt fra hjemmekontoret

5 tips til at arbejde sikkert og mere effektivt fra hjemmekontoret

Du er nok blevet vant til at arbejde hjemme, og det er måske også blevet mere reglen end udtagelsen at du og dine kollegaer arbejder hjemmefra.

Selvom det er blevet hverdag, er det vigtigt ikke at glemme hvordan du sikrer din hjemmearbejdsplads, arbejder mest optimalt og får en behagelig ergonomisk korrekt arbejdsplads i hjemmet.

Derfor har vi her samlet en liste med 5 ting du ikke må glemme at gøre eller benytte dig af:

Brug en sikker forbindelse

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en sikker og krypteret forbindelse mellem din computer og internettet. Når du bruger en VPN, bliver din internettrafik dirigeret gennem en krypteret tunnel, som hjælper med at beskytte dine følsomme data mod nysgerrige øjne. Hvis du skal have adgang til firmadata eller lukkede systemer, er det vigtigt at bruge en VPN til at sikre din forbindelse og sikre, at dine data er beskyttet.

Læs mere om sikre netværksløsninger her

Brug samarbejdsværktøjer

Samarbejdsværktøjer såsom Slack, Microsoft Teams eller Zoom kan hjælpe dig med at kommunikere med kolleger og samarbejde effektivt.

Disse værktøjer giver dig mulighed for at sende beskeder, foretage videoopkald, dele filer og arbejde på dokumenter sammen i realtid.

Brug af disse værktøjer kan hjælpe dig med at holde forbindelsen med dit team og arbejde sammen mere effektivt, selvom du ikke er på samme fysiske lokation.

Læs mere om Microsoft Teams her

Sikkerhedskopier dine data

Det er vigtigt at sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data regelmæssigt for at undgå at miste vigtige oplysninger på grund af hardwarefejl, utilsigtet sletning eller andre problemer.

Du kan bruge cloudbaserede backuptjenester eller anvende en ekstern harddisk til at sikkerhedskopiere dine data.

Sørg for at sikkerhedskopiere dine data regelmæssigt for at sikre, at du ikke mister vigtige oplysninger.

Læs mere som sikkerhedskopier og backup her

Brug sikkerhedssoftware

Sikkerhedssoftware er designet til at opdage og forhindre malware i at inficere din computer.

Malware kan omfatte virus, spyware og anden ondsindet software, der kan kompromittere din sikkerhed og stjæle dine følsomme data.

Installation og regelmæssig opdatering af sikkerhedssoftware på din computer kan hjælpe med at beskytte mod malware og andre cybertrusler.

Læs mere om vores it-sikkerhedsaftale her

Tilføj lidt ekstra

Tilføjelse af en ekstra skærm og andre enheder som et stativ til bærbar computer, tastatur og mus kan hjælpe med at øge produktiviteten og sikre en behagelig arbejdsoplevelse.

En ekstra skærm kan hjælpe dig med at arbejde mere effektivt ved at give dig mulighed for at se flere applikationer på én gang, mens et stativ til bærbar computer kan hjælpe med at forbedre ergonomien og reducere belastningen på din nakke og ryg.

Et behageligt tastatur og en mus kan også være med til at reducere belastningen af dine hænder og håndled, hvilket gør det lettere at arbejde i længere perioder.

Se mere udstyr i vores webshop her

Download og læs hele
rapporten fra Forrester

Rapporten gennemgår det potentielle investeringsafkast (ROI), som SMB'er kan opnå ved at implementere Microsoft 365.

Desuden dækker rapporten ni kunders investeringer i Microsoft 365 og de deraf følgende forbedringer i hele organisationen af produktivitet og reduktioner af rejse- og teknologiudgifter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

JDM bliver en del af itm8

JDM bliver en del af itm8

Med købet af IT-virksomheden JDM med hovedkontor i Odense styrker itm8 sit strategiske fokus indenfor digital transformation med fokus på Microsoft 365 løsninger og koncepter.

Data Access Governance

Data Access Governance

Data Access Governance – Det handler om at skabe et sikkert og effektivt datamiljø. Det sikrer, at brugerne har de rette tilladelser.

Følsomhedsmærker i Office

Følsomhedsmærker i Office

Følsomhedsmærker i Office – Anvendes til at kategorisere dokumenter og filer i Office-dokumenter, baseret på følsomhed.

Bing Chat Enterprise

Bing Chat Enterprise

Bing Chat Enterprise er et AI-chatværktøj skræddersyet til virksomheder. Dens primære fokus er at sikre en høj grad af databeskyttelse.

Hvad er Teams Rooms Pro?

Hvad er Teams Rooms Pro?

Teams Room Pro – Opdag fordelene ved Teams Rooms Pro licens. Få indsigt i funktioner, prissætning og hvordan det kan forbedre dit virtuelle møderum.

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523