fbpx
Lokale til videokonferencer

6 overvejelser til perfekte videokonferencelokale med Teams

Ved du, hvordan du etablerer et lokale til videokonferencer? Den måde, du konfigurerer dit konferencelokale på, påvirker i høj grad din videokonferencekvalitet, og dine møder generelt. Følgende vil vi give dig nogle korte retningslinjer for, hvordan du forbereder dit lokale til videokonferencer.

1. Overvej hvordan rummet skal bruges

Ikke alle mødelokaler er skabt ens. Der er en række forskellige videokonferencerum, der tilgodeser forskellige størrelser og budgetter. Mindre kan være mere værd: selvom prangende lokaler med 3 store skærme kan se lækre ud, vil de ikke være lige så effektive til små møder med mindre end 5 personer, som fx et sæt til et enkeltmandskontor ville være det.

Noter ned hvor mange personer rummet skal kunne håndtere. Tag højde for at opstillingen af borde og stole, ikke dækker for hinanden når rummet skal indrettes.

2. Lyd er vigtigt i et videokonferencelokale

Lyd er ofte noget som glemmes i forbindelse med etablering af et mødelokale. Denne forglemmelse kan ende med at blive en dyr fejl. Hvad er ideen med at se nogen tale, hvis du ikke kan høre dem ordentligt? Og hvad er meningen med at høre nogen tale, hvis du ikke kan forstå, hvad der bliver sagt? Klar lyd i god kvalitet er meget vigtigt i et møde, så det skal nøje planlægges hvordan man får den bedste lyd. Overvej om der er behov for ekstra mikrofoner, og om disse mikrofoner ville være bedre på bordet eller hænge fra loftet for at reducere rod og støj.

Gør en indsats for at miniminere støj i rummet, ved at undgå store glatte overflader som glasvægge og vindue partier. Disse kan med fordel udstyres med gardiner, eller andet som kan anvendes til at dække af med.  Placer gulvtæpper i rummet, og installer evt. lyddæmpningsplader på væggene for yderligere at optimere rummet.

3. Hvordan ønsker du at kommunikere?

Du skal overveje, hvilket system som I vælger som videokonferenceplatform. Hvis I allerede i dag anvender løsninger fra Microsoft fx Office-pakken og SharePoint, så ville Microsoft Teams være den oplagte mulighed, da Microsoft Teams er et godt værktøj til samarbejde. Desuden fungerer Microsoft Teams sammen med Cisco WebEx og Zoom. Et videokonferencelokale med Teams er det bedste valg.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

4. Deling af indhold er nøglen til samarbejde

Hvordan ønsker I at dele indhold i møderne. Har alle deltagerne deres egen computer med i lokalet, eller skal lokalet udstyres med sin egen computer? Indbygget i Microsoft Teams Rooms er muligheden for deling af indhold, enten direkte i mødet, eller via kabel.

Alternativ er der Barco ClickShare, hvor alt du skal gøre er at tilslutte ClickShare til en hvilken som helst enhed og trykke på én knap, og hvad der er på din enhed, vises straks på hovedskærmen i lokalet. Dette er perfekt til at dele præsentationer eller hvad du end arbejder med resten af rummet.

ClickShare er certificeret til at virke sammen med er videokonferencelokale med Teams.

5. Få en løsning til booking af mødelokaler

Det at arrangere et møde kan være bøvlet nok: hvornår har alle tid? Hvornår er mødelokalet ledigt? Er lokalet booket senere i dag? Med et system til at håndtere denne, og skærme til lokalerne undgår du disse problemer. Du kan booke et møde i god tid i din kalender eller ad hoc direkte på skærmen foran lokalet. Det kan integreres med Outlook, så du problemfrit kan sikre dig at de andre deltagere har ledig tid.

En nyskabelse inden for dette er Joan. Læs mere her

6. Alliér dig med professionelle

Uanset hvor teknisk perfekt en løsning kan være, kan der lejlighedsvis opstå problemer. At have en god aftale med en professionel leverandør som JDM, kan spare dig for mange problemer. Udstyret i dit lokale, skal løbende opdateres, og vedligeholdes, så det virker hver gang.

Involvere en leverandør som JDM, er på tværs af landet kan give dig teknisk support og tilbyde ekspertrådgivning og bistand, når det er nødvendigt.

FÅ DET BEDSTE UD AF DINE MØDELOKALER

Møderum med Microsoft Teams

Møderum med Microsoft Teams er specialbyggede opkalds- og mødelokalløsninger, der leverer en indfødt Microsoft Teams-oplevelse med HD-lyd og video

yubico

Vil du også kunne afholde videokonferencer i gode omgivelser?

Kontakt os i dag for en uforpligtende gennemgang af mulighederne med Microsoft Teams og Microsoft Teams Room Systems.

En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM's tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM's tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This