fbpx
En it-medarbejder der ikke har fokus på om der er problemer med deres it, fordi deres Firewall virker.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

Vi vil se nærmere på, hvad en firewall er og de stærke fordele, den giver din virksomhed.

7 Fordele ved at bruge en firewall til virksomheder

En konsulent der forklare om fordelene med en god Firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner. Selvom det er en positiv ting, der hjælper millioner af virksomheder med at trives, åbner det også for risikoen for databrud og datatyveri.

Desværre er cyberangreb stigende på verdensplan, hvilket gør det mere kritisk end nogensinde for din virksomhed at have en stærk, yderst effektiv firewall på plads. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvad en firewall er, hvad den gør og de stærke fordele, den giver din virksomhed. Hvis du er interesseret i at få en firewall til din virksomhed, kan du læse mere om de 7 bedste grunde til, at din virksomhed har brug for en firewall.

Hvad er en firewall?

En mand der kigger ud over hans balkon, fordi han tænker over hvad en Firewall er.
I byggebranchen er en firewall (eller en brandvæg) en struktur, der er opført for at forhindre spredning af brand og redde liv. Udtrykket blev genanvendt til internetalderen, fordi en computers firewall har mange ligheder. Det er en virtuel struktur, der består af enten hardware, software eller begge dele, der kan forhindre spredning af dine data til hackere, svindlere og andre kriminelle.

I modsætning til et antivirusprogram, der forhindrer hackere i at installere en virus, når de først er kommet ind på dit system, forhindrer en firewall dem i at komme ind i første omgang. (Tænk på det som en beskyttende voldgrav omkring din virksomhed.) Når en firewall er i gang, inspicerer den alle de millioner af data, der strømmer ind og ud af din virksomheds netværk. Hvis den finder noget ulovligt, ondsindet eller på anden måde ondartet, stopper den det fra at komme ind.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Hvad er fordelene ved at have en firewall?

  En hacker der prøver at komme ind på din PC, men fordi du har en Firewall kan han ikke.

  EN FIREWALL GIVER POTENT BESKYTTELSE MOD HACKERE

  Et kig på nogle af de seneste overskrifter belyser sagen ret godt, der er en global hackingepidemi i gang, der forårsager alvorlige problemer for virksomheder verden over. Endnu værre, hackere, svindlere og kriminelle hacker ind i netværk 24/7, og holder aldrig ferie. Når du og dine medarbejdere sover hjemme, angriber de dit netværk, bryder ind og forårsager kaos, hvoraf du måske ikke engang ved om det, før det er for sent.

  Hackere har imidlertid svært ved at bryde igennem en firewall. En hacker eller svindler, der støder på en firewall, vil i mange tilfælde stoppe med at prøve og søge videre efter en anden virksomhed at angribe. Uanset om du bliver udsat for angreb, vil dine data og netværk dog være meget bedre beskyttet, end hvis der ikke var nogen firewall på plads. Derfor betragter de fleste computereksperter firewalls som netværkets første forsvarslinje mod alle med kriminel hensigt. Som hackere og svindlere fungerer firewalls døgnet rundt og blokerer alle, der forsøger at komme ulovligt ind.

  DE BESKYTTER DIT NETVÆRK, DINE DATA OG DINE MEDARBEJDERE MOD ONDSINDET KODE

  Alle computernetværk kører på kode. (Tænk på det som deres modersmål.) Computerkode er utrolig, så netværk, virksomheder og mennesker kan kommunikere rundt om i verden. Kode har dog nogle temmelig store problemer. For det første kan det bringe uønsket ‘junk’ ind i dit netværk, hvilket kan spilde ressourcer. For det andet kan kriminelle bruge kode til at komme ind på dit netværk og derefter bruge mere kode til at skjule en computervirus, spam, ‘orme’ og mere. Det er denne ondsindede kode, der kan skade dit netværk og give hackere og kriminelle adgang til din virksomheds værdifulde data.

  Når du har en firewall, beskytter kraftfuld software imidlertid dit netværk døgnet rundt, og kontrollerer hver eneste bit kode, der kommer ind eller ud, samt alle forsøg på at trænge ind forkert eller ulovligt. Alt det sædvanlige blokeres og beskytter dit netværks systemer og dine værdifulde data. En firewall kan også lære og huske ondsindede applikationer, blokere dem og yderligere beskytte dit netværk.

  Firewalls giver dig kontrol over internetindhold, der kommer ind på din arbejdsplads

  Mange organisationer ser et fald i produktiviteten forårsaget af uopmærksomme, distraherede eller på anden måde uproduktive medarbejdere. Når en medarbejder er på arbejde, men ikke arbejder, taber din virksomhed penge.

  En af de største årsager til dette problem er internettet, ironisk nok. Selvom det tillader din virksomhed at fungere (og kan være den eneste grund til at den kan fungere), kan internettet også bruges på en lang række uproduktive måder. Når medarbejdere for eksempel surfer på internettet, chatter med venner på sociale medier eller ser indhold, der ikke er relateret til arbejde, spilder de din mest værdifulde ressource; menneskers magt.

  Men med en firewall på plads kan du nemt oprette politikker for, hvilke websteder der kan og ikke kan fås. For eksempel, hvis du ville blokere adgangen til forskellige streamingtjenester, kan din firewall let programmeres til at gøre det. Det er en enkel måde at øge produktiviteten ved at reducere fristelsen til at gøre noget andet end arbejdet.

  Firewalls kan hjælpe dig med at sætte grænser for brug af båndbredde

  Vi nævnte i #3, at internettet kan være en årsag til nedsat produktivitet, når medarbejdere bruger tid online, der ikke er relateret til arbejde. Denne ikke-forretningsrelaterede brug kan imidlertid forårsage et andet problem, og det er at bruge værdifuld båndbredde.

  Tænk på båndbredde som en motorvej. Når der er færre biler på motorvejen, kan du komme hurtigere frem. På den anden side, hvis mange mennesker er på vejen, forårsager det trafik, hvilket igen får alle til at sænke farten og i nogle tilfælde endda stoppe.

  Båndbredde er på samme måde. Hvis et par mennesker bruger det, er datahastighederne høje, og alle kan få deres arbejde udført. Men hvis for mange medarbejdere bruger netværket, går det i stå, og hastighederne falder betydeligt. Det er især sandt, hvis medarbejdere ligesom #3 bruger internettet til indhold, der ikke er relateret til arbejde, såsom streaming af indhold fra fx Netflix.

  En firewall giver dig mulighed for at begrænse mængden af båndbredde, der bruges til ikke-arbejdsrelateret internetforbrug. Det slukker ikke helt, men kan i stedet lade dig sætte grænser for, hvor meget der blandt andet kan bruges til at se indhold fra Netflix. På den måde kan værdifuld båndbredde og hurtigere hastigheder reserveres til aktiviteter, der udelukkende er relateret til arbejde.

  Firewalls hjælper med at sikre dit netværk, når du bruger eksterne medarbejdere

  Virksomheder i dag gør mere og mere brug af hjemmearbejdspladser. En kan være en udfordring når det kommer til dit netværk. Når en medarbejder er uden for dit interne netværk, og skal kunne komme på udefra, kan det være meget vanskeligere at beskytte dit netværk.

  Når der er en firewall på plads, er forbindelsen mellem din server og dine eksterne medarbejdere imidlertid sikret. Det blokerer andre brugere og forhindrer dem i at afbryde eller få adgang til de data, der deles af din virksomhed og dine eksterne medarbejdere.

  En firewall beskytter dine data i skyen

  I dag vælger mange virksomheder at bruge servere i skyen frem for deres egne i kælderen. Det er uden tvivl et glimrende økonomisk træk, men det kommer med ulempen, at dine data er på en server, du ikke kontrollerer. Det betyder, at du kan stole på, hvilke it -ressourcer du bruger til din cloud -lagring.

  Når du har en streng firewall-politik på plads, minimeres risikoen imidlertid betydeligt. Det er meget lig, hvordan en firewall sikrer eksterne medarbejderforbindelser; hver smule data kontrolleres og kontrolleres igen for at sikre, at ingen ondsindet kode kommer igennem.

  En firewall fungerer 24/7, overvåger dit netværk og beskytter det mod skade

  Den gennemsnitlige virksomhedsejer har i dag ikke tid til at overvåge deres netværk. Du kan derfor ansætte nogen til at gøre det, men det tilføjer endnu en udgift til dine omkostninger. Med en firewall har du dog beskyttelse 24/7 da en firewall aldrig sover, aldrig holder en pause og aldrig er syg. En firewall fungerer altid og beskytter dit netværk og dine dyrebare data.

  WI-FI TIL ERHVERV

  Professionel wi-fi løsning til erhverv

  Vil du også have et sikkert og stabilt wi-fi netværk til din virksomhed? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  ADMINISTRERET OG BESKYTTET NETVÆRK

  Professionelle netværksløsninger

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523