Adobe CC og microsoft teams

Adobe CC og Microsoft Teams

Microsoft og Adobe har styrket deres strategiske forhold med nye produktintegrationer, som har til formål at booste produktiviteten.

Som en del af aftalen er Adobe Sign nu den ”anbefalede” e-signatur platform indenfor Microsoft produkter, sagde virksomhederne på et pressemøde i torsdags. Dette betyder, at Adobe Sign bliver en del af Office 365 pakken samt Dynamics CRM platformen.

Adobe Sign bliver også tæt integreret i Microsoft Teams, hvor samarbejdet mellem Adobe og Microsoft gør det betydeligt lettere at håndtere en digital underskrivningsproces. Det unikke består i, at en bruger i Microsoft Teams, via applikationen, kan sende et dokument til signering, og stadig have kontrol over dokumentet hele vejen.

Microsoft Teams, som helhed, bliver også en integreret del af Adobe Creative Cloud, Adobe Stock og Adobe Document Cloud. Integrationen tillader hurtigere samarbejde i kreative projekter. Det bliver muligt at dele dokumenter og filer fra Creative Cloud direkte i sit team, bland andet via den indbyggede Adobe bot.  

Adobe CC og microsoft teams

Abhay Parasnis, Chief Technology Officer hos Adobe fortæller:

“Adobe og Microsoft arbejder sammen, om at omdefinere hvordan den moderne virksomhed ser ud, og samarbejder med identitet, data og intelligens i centrum. Sammen udvikler vi integrerede cloud services med best-in-class løsninger som Adobe Sign og Office 365, der hjælper virksomheder digitalt med at transformere, samtidig med at de leverer gode oplevelser til deres kunder. “

Brugere kan forvente følgende opgraderinger den kommende tid:

  • Adobe Creative Cloud og Adobe Stock integration med Microsoft Teams giver Adobes kreative kunder adgang til et samarbejde mellem arbejdsområder i verdensklasse, der fremskynder kreativ feedback og beslutningstagning. Integrationen af Microsoft Teams udvides til Adobe Experience Cloud i fremtiden.
  • Adobe Signs integration med Microsoft Teams vil accelerere elektronisk oprettelse af aftaler, godkendelse og signatur processer på tværs af teams. Adobe Sign-appen i Microsoft Teams indeholder en fane, som håndterer underskrift processen og en bot, der gør det muligt for team-medlemmer at administrere og spore dokumenter.
  • Adobe Signs integration med Microsoft Flow giver brugere mulighed for at opbygge end-to-end digitale workflows ved at tilføje Adobe Sign til enhver Microsoft Flow-proces. I de kommende måneder vil organisationer drage fordel af Flow integration med andre Microsoft-applikationer som SharePoint, Dynamics og OneDrive.

Adobe Sign er allerede en del af Microsoft Dynamics og Microsoft SharePoint. Adobe Sign i Teams, Flow, Word, PowerPoint og Outlook forventes at rulle ud til Office 365 brugere indenfor et par uger. Integrationen mellem Teams og Adobe Creative Cloud forventes også at blive udrullet i de kommende uger.

Se mere om selve integrationen i demovideoen fra Microsoft Build 2017:

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

JDM Certificeret Hosting

BFIH Hostingcertifikatet.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.