fbpx
Veeams logo

Backup-løsning til
Office 365

Med Veeam Backup får du en komplet backup-løsning til Office 365, der kan sikkerhedskopiere både hele SharePoint-sites, Exchange-konti, bruger- såvel som OneDrive for Business-konti. Løsningen er det perfekte værn mod både ransomware og hackerangreb, og kan tilmed tilbyde delvis restore.

Intet firma er mere sikkert end kvaliteten af deres backup-løsning. Så enkelt kan det siges. Forsvinder kritiske informationer eller dokumenter i forbindelse med et angreb, har det nemlig vidtrækkende konsekvenser – uanset hvilken branche jeres firma arbejder inden for.

Det dokumenteres af en række uafhængige undersøgelser fra flere forskellige lande. De viser samstemmende, at det er de færreste firmaer, der på sigt overlever følgerne af et ransomware- eller hackerangreb, hvis de ikke har en funktionsdygtig og opdateret sikkerhedskopi af deres data. Så der er god grund til at investere i en ordentlig og sikker backupløsning.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Veeam Backup – en sikker løsning for Office 365-brugere

Hollandske Veeam lancerede oprindeligt deres backup-løsning til Office 365-brugere for efterhånden 3 år siden. Siden den første version blev der tilføjet mulighed for at automatisere backup-løsningen ved hjælp af PowerShell eller Restful API for et par år siden. Så her er tale om en velafprøvet løsning med mange tusinde glade og tilfredse brugere.

Nu kommer så version 2.0! Den giver mulighed for ikke alene at sikkerhedskopiere brugerkonti, men også hele SharePoint-løsninger både on premise og i skyen, samt foretage komplet sikkerhedskopiering af alle firmaets OneDrive for Business-konti. Alt sammen med mulighed for automatisering og delvis gendannelse af data helt ned på filniveau.

SharePoint-sikkerhedskopieringen kan således enten foretages af hele jeres SharePoint-installation, af specifikke arbejdsområder eller afgrænses til bestemte biblioteker, mapper, dokumenter, kalendere, biblioteker eller lister.

Sikkerhedskopiering af Microsoft Teams

Veeam Backup giver også mulighed for, at du kan sikkerhedskopiere de underliggende dokumenter og andre filer. Men kun hvis de ligger på SharePoint Online, Exchange Online eller en OneDrive for Business-konto.
Desværre giver Veeam Backup endnu ikke mulighed for at sikkerhedskopiere faner og kanaler på Microsoft Teams. Derfor er du nødt til manuelt at genetablere forbindelsen mellem gendannede dokumenter og de forskellige kanaler eller samtaler.
Men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid, før Veeam Backup giver mulighed for at sikkerhedskopiere hele jeres Microsoft Teams-installation. Vi får se.

 

Kan også bruges til migreringsopgaver

Udover at være det perfekte værn mod hacker- og ransomware-angreb, kan Veeam Backup også anvendes i forbindelse med migreringsopgaver. F.eks. af data fra en OneDrive for Business-konto til en anden eller migrering af en on-premise SharePoint-installation til en hosted SharePoint-løsning på Office 365.
Veeam Backup sikrer også, at der tages komplet sikkerhedskopi af SharePoint-løsninger, der kører i et hybrid-miljø. Altså hvor en del af løsningen ligger on-premise, og en anden del ligger i skyen.

 

Vælg selv hvor, og hvor meget du gendanner

Du vælger selv, hvor du gendanner sikkerhedskopien – enten samme sted eller i en anden mappe på OneDrive for Business eller på et andet arbejdsområde på SharePoint.
Samtidig kan du som sagt gendanne fuldstændigt eller delvis. F.eks. kun gendanne en specifik liste fra en sikkerhedskopi af et helt SharePoint-arbejdsområde eller en hel SharePoint-installation. Eller kun gendanne bestemte dokumenter eller andre filtyper fra en OneDrive for Business-konto eller et SharePoint-bibliotek. Endelig kan du frit vælge enten at gendanne de originale filer eller gendanne sikkerhedskopien som en ZIP-fil.

 

Pris på Office 365 Backup med VEEAM

Prisen på Office 365 Backup med Veeam varierer meget alt efter dit behov. Prisen afhænger af antal brugere og datamængden af din backup. Kontakt os for en nøjagtig pris på netop din installation.

 

Kom i gang med Veeam Backup

Vil du gerne i gang med Veeam Backup og vil du gerne udnytte mulighederne for at automatisere backup-processerne? Så kan vi hjælpe jer med at sætte det hele op, samt sikre at alle backup-rutiner kører som de skal.
Kontakt os allerede i dag! Så kan både jeres data og jeres virksomhed blive beskyttet effektivt mod ransomware og hacker-angreb i fremtiden. Det stiller jer meget bedre, hvis først uheldet er ude!

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This