fbpx

Bing Chat Enterprise

Bing Chat Enterprise er et avanceret AI-chatværktøj skræddersyet til virksomheder. Dens primære fokus er at sikre en høj grad af databeskyttelse, især for virksomheder, der vægter privatliv og sikkerhed højt. Desuden er det inkluderet i udvalgte Microsoft 365-planer uden yderligere omkostninger.

Hvad er forskellen på Bing Chat Enterprise og ChatGPT?

Bing Chat og ChatGPT er begge AI-chatbots, der bruger OpenAI’s sprogmodeller. Den største forskel mellem dem er, at Bing Chat Enterprise er målrettet virksomheder. Dette betyder at de data du indtaster i Bing Chat Enterprise ikke er offentligt tilgængelige og ikke anvendes til at træne modellen. Se yderligere nedenfor.

Hvordan sikrer Bing Chat Enterprise dine data?

Bing Chat Enterprise giver virksomheder mulighed for at udnytte kraften i AI-chat, mens den opretholder en streng kommerciel databeskyttelse. Med Bing Chat Enterprise er både bruger- og virksomhedsdata sikret mod lækager. Alt, hvad der indtastes og genereres, forbliver fortroligt. Der gemmes ingen chatdata, og Microsoft har ingen adgangsmuligheder, hvilket garanterer, at dine data forbliver private og ikke anvendes til modeltræning.

Integration med Microsofts økosystem

For virksomheder, der har aktiveret Bing Chat Enterprise og har et kvalificeret Microsoft 365-abonnement, bliver det nemt for medarbejderne. De kan nemlig tilgå Bing Chat Enterprise direkte fra Bing.com/chat og Microsoft Edge-sidebar ved hjælp af deres professionelle Microsoft-konto.

Udnyt Bing Chat Enterprises potentiale

Bing Chat Enterprise er ikke kun et chatværktøj. Det er et værktøj, der kan forvandle arbejdsprocesser. Medarbejdere kan bruge det til at fremskynde opgaver, booste kreativiteten, forbedre kundesupport og meget mere. Hvad enten det er at generere indhold, analysere data, opsummere dokumenter, udvikle nye færdigheder eller skrive kode, kan medarbejderne gøre det med fuld tillid til, at deres data er i sikre hænder.

Beskyttelse af brugerdata med Bing Chat Enterprise

Microsoft prioriterer datasikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger højt. Bing Chat Enterprise er skabt med fokus på databeskyttelse for at sikre organisationers data:

 • Bing Chat Enterprise gemmer ikke chatdata, og Microsoft har ingen adgang hertil. Desuden anvendes chatdata ikke til at forbedre de underliggende modeller.

Priser og tilgængelig

Bing Chat Enterprise er inkluderet i Microsoft 365 E3, E5, Business Standard og Business Premium planerne uden ekstra omkostninger. Det er muligt at tilkøbe Bing Chat Enterprise som en enkeltstående service for $5 pr. bruger pr. måned hvis man ikke har en af ovenstående licenser.

 

Microsoft 365 – Business Basic

Microsoft 365 Apps for business

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Premium

Microsoft 365 E3

Microsoft 365 E5

Bing Chat Enterprise

(Tilkøb $5)

(Tilkøb $5)

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

Inkluderet

 

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme i gang med Bing Chat Enterprise, skal du først sørge for, at din virksomhed har et gyldig Microsoft 365-abonnement. Derefter kan du følge denne vejledning:

For at aktivere Bing Enterprise Chat, skal du følge disse trin:

 1. Sørg for, at indstillingen “Microsoft Search in Bing” er aktiveret i Microsoft 365 admin center. Dette er nødvendigt for at gøre Enterprise tilgængelig og for at undgå, at brugerne kun ser forbrugeroplevelsen.
 2. Log ind på Bing.com i et nyt vindue med dine Global admin eller Search admin legitimationsoplysninger. Bemærk, at InPrivate-vinduer ikke understøttes.
 3. Besøg https://aka.ms/TurnOnBCE for at aktivere Enterprise Chat.
 4. Bekræft, at der ikke findes andre indstillinger i dit miljø, der blokerer adgangen til Enterprise. Det skal bemærkes, at Enterprise fungerer med alle SafeSearch-indstillinger, herunder Strict.
 5. Ændringen kan tage op til 48 timer for at træde i kraft.
 6. Når Enterprise er aktiveret, kan brugere med berettigede licenser og ovenstående konfiguration få adgang til Enterprise ved at logge ind med deres arbejdskonto. De kan også få adgang til Enterprise i Edge-sidebaren.

Kilde: Manage Bing Chat Enterprise

Forslag til lancering af Bing Chat Enterprise på eks. jeres intranet, når det er slået til og I har testet:

Nyt værktøj tilgængeligt: Bing Chat Enterprise for virksomheder

Kære kollegaer,

Vi er glade for at meddele, at Bing Chat Enterprise nu er tilgængelig for alle medarbejdere i <FIRMA>. Dette AI-drevne chatværktøj er designet specielt til arbejdsbrug og sikrer, at vores data forbliver beskyttet og ikke deles med eksterne parter.

Hvordan kan Bing Chat Enterprise hjælpe dig?

 • Forstå beslutningers konsekvenser: Spørg f.eks.
  • Hvad er fordelene ved LED pærer frem for traditionelle elpærer?
 • Lær nye færdigheder: Få indsigt i emner som :
  • Hvordan adskiller agil projektledelse sig fra vandfaldsmetoden?
 • Få skrevet tekster:
  • Kan du skrive give et kort resume om en virksomhed baseret på hjemmesiden https://www.jdm.dk ?
 • Generer indhold: Kan du lave et kort indlæg til Facebook om vores virksomhed er aktive på FN’s 8. verdensmål?

For at lære mere om Bing Chat Enterprise og dets funktioner, kan du besøge den officielle Bing Chat Enterprise FAQ.

Find Bing Chat her:

https://bing.com/chat

For at være sikker på at Bing Chat er aktiveret for dig, skal du holde øje med den grønne mærkat i øverste højre hjørne:

Vi opfordrer jer til at udforske dette nye værktøj og drage fordel af de mange muligheder, det tilbyder. Hvis du har spørgsmål eller behøver yderligere vejledning, er du velkommen til at tage en snak med IT.

Samarbejde med en IT-professionel

Det er vigtigt at samarbejde med en IT-professionel, når man aktiverer og implementerer AI-værktøjer i virksomheden. En IT-professionel som JDM kan hjælpe med at sikre, at værktøjerne er korrekt konfigureret og integreret med virksomhedens eksisterende systemer. Derudover kan en IT-professionel hjælpe med at træne medarbejdere i brugen af værktøjerne og sikre, at de bruges på en sikker og effektiv måde.

AI-værktøjer som Bing Chat Enterprise kan være meget kraftfulde, men det er vigtigt at implementere dem på en velovervejet måde for at opnå de bedste resultater. Samarbejde med en IT-professionel kan hjælpe med at sikre en problemfri implementering og maksimere fordelene ved disse værktøjer.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523