fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Business Central integrerer med Power Platformen

Business Central integrerer med Power Platformen

Integrationen mellem Business Central og Microsoft Power Platform giver virksomheder mulighed for at automatisere og strømline deres forretningsprocesser, få indsigt fra deres data og træffe datadrevne beslutninger.

Power Platform er en platform fra Microsoft, der gør det muligt for virksomheder at bygge tilpassede applikationer og automatiseringer uden behov for omfattende programmeringsviden.

Power Platformen omfatter tre hovedkomponenter: Power Apps, Power Automate og Power BI.

Power Apps

Power Apps giver virksomheder mulighed for at oprette brugerdefinerede apps, der fx forbinder til deres Business Central-data og automatiserer opgaver, såsom dataindtastning, godkendelser og arbejdsgange.

Dette giver virksomheder mulighed for at automatisere gentagne og tidskrævende opgaver, strømline deres processer og øge effektiviteten. For eksempel kan en virksomhed bruge Power Apps til at oprette en brugerdefineret app, der giver medarbejdere mulighed for at anmode om fri, og appen sender automatisk anmodningen til den relevante supervisor til godkendelse.

Derudover kan virksomheder også bruge Power Apps til at skabe mobilapps, der giver medarbejderne adgang til Business Central-data og udføre opgaver på farten.

Power Automate

Power Automate gør det muligt for virksomheder at skabe automatiserede arbejdsgange, der kan udløses af hændelser i Business Central, såsom oprettelse af en ny kunde eller færdiggørelse af en faktura. Dette giver virksomheder mulighed for at automatisere gentagne opgaver og forbedre hastigheden af deres processer. For eksempel kan en virksomhed bruge Power Automate til at skabe en arbejdsgang, der automatisk sender en e-mail til en kunde, når en faktura er betalt fuldt ud.

Power Automate kan også bruges til at integrere Business Central med andre systemer og tjenester, såsom Office 365, SharePoint og andre Dynamics 365-apps. Dette giver virksomheder mulighed for at automatisere opgaver og arbejdsgange på tværs af flere systemer, hvilket kan spare tid og reducere fejl.

Power BI

Power BI giver virksomheder mulighed for at oprette visuelle dashboards og rapporter, der giver indsigt i deres Business Central-data. Power BI kan oprette forbindelse til Business Central-data og skabe interaktive visualiseringer, der giver virksomheder mulighed for at overvåge nøglepræstationsindikatorer, identificere trends og træffe datadrevne beslutninger. For eksempel kan en virksomhed bruge Power BI til at oprette et dashboard, der viser salg efter region, og dette dashboard kan bruges til at identificere, hvilke regioner der klarer sig godt, og hvilke regioner der har brug for mere opmærksomhed. Derudover kan virksomheder også bruge Power BI til at oprette rapporter, der viser status for lagerbeholdning, fremskridt for projekter eller medarbejdernes ydeevne.

Til sidst

Samlet set giver integrationen mellem Business Central og Microsoft Power Platformen virksomheder mulighed for at automatisere og strømline deres processer, få indsigt fra deres data og træffe datadrevne beslutninger.

Virksomheder kan også integrere deres Business Central-data med andre systemer og tjenester og automatisere opgaver, arbejdsgange og dataindtastning, hvilket i sidste ende kan forbedre deres forretningseffektivitet. Derudover giver Power Platformen virksomheder mulighed for at skabe brugerdefinerede apps og automatiseringer uden behov for omfattende programmeringsviden, hvilket kan spare tid og penge.

Du kan læse mere om Microsoft Power Platformen hos Microsoft her.

Download e-bog om bekymringerne ved skiftet til Business Central

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523