fbpx

Dansk Tandforsikring vælger den moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Dansk Tandforsikring har valgt JDM A/S som samarbejdspartner til deres digitale transformation frem mod en moderne cloudbaseret it-arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Modern Management.

Om Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder.

Klassisk løsning blev udfordret

Dansk Tandforsikrings hidtidige løsning var baseret på klassiske onpremise løsninger til fx mail, fildeling og kommunikation samt klassiske administrative løsninger til fx pc-klargøring og vedligehold.

Det udfordrede JDM og anbefalede i stedet en ny og moderne løsning baseret på Microsoft 365 og Modern Management. Dansk Tandforsikring tog imod rådgivningen og indså hurtigt at tiden for en fremtidssikret løsning var nu og at JDM har erfaring og kompetencer til at hjælpe godt på vej.

For Dansk Tandforsikring er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og som kan rådgive omkring løsninger proaktivt. ”It-verdenen har aldrig været mere kompleks – og JDM har bevist at deres eksperter er med fremme hvor det sker”, Denis Lewinsky, CEO.

gratis webinar

7 gode råd til effektive Microsoft Teams møder

Oplev hvordan du med håndgribelige tips og tricks kan afholde optimale møder med Microsoft Teams.

Microsoft 365 E5 og Modern Management som fundament

Parallelt med den eksisterende it-infrastruktur, som kan køre uhindret videre, bygges et nyt fundament i skyen med udgangspunkt i Microsoft 365 E5, der er den mest omfattende og sikreste udgave af Microsoft 365. Den nye løsning tages etapevist i brug, i takt med organisationens parathed.

De enkelte elementer konfigureres i tæt samarbejde med organisationen, ved hjælp af best practice- metoderne i Modern Management Suite. Det sikrer at teknologierne udnyttes, holdes ved lige og hurtigere adopteres af medarbejderne, uden at Dansk Tandforsikring selv behøver have cloudspecialister på lønningslisten.

Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest. Derfor søgte vi en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM

Denis Lewinsky

CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

Sikkerheden skal være best in class

Alle virksomheder er unikke, men ens for dem alle er at de ønsker en it-løsning, som er stabil, sikker og som giver dem tryghed i hverdagen. ”Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data.” – siger Denis Lewinsky og uddyber ”Vi skal kunne styre hvem, der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra JDM os med”.

Med fx betinget adgang og multifaktorgodkendelse sikres det, at der er styr på logins, samt kontrol med adgang til data, uden at det påvirker brugeroplevelsen. Kryptering af data såsom medarbejdernes harddisk sikrer, at selvom en medarbejder fx glemmer sin pc i bussen, så er maskinens data krypterede og kan ikke aflæses. ”Vi er ansvarlige for de data vi arbejder med, og det giver mig tryghed at der er styr på det hos JDM” – afslutter Denis Lewinsky

JDM har leveret it-løsninger til erhverv indenfor alle brancher i mere end 15 år. Vores mål har altid været at bygge de mest optimale løsninger for vores kunder, ved hjælp af tidens bedste teknologi som især Microsoft har stillet til rådighed.
Cloudteknologien har været en del af vores hverdag de sidste 10 år og vi har fulgt udviklingen tæt. Det er vores erfaring at teknologien er så moden, at vi med sindsro kan anbefale rene cloudløsninger, fordi vi nu kan bygge løsninger i skyen, der på alle måder er smartere end klassiske løsninger. Den moderne arbejdsplads, som Dansk Tandforsikring har valgt, er fremtidssikret fordi den er funderet og sikret bedre i skyen.

Denis Lewinsky

CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

JDM er glade for aftalen, som er i tråd med vores ambitioner i den finansielle sektor. ”Vi er naturligvis meget glade for at også Dansk Tandforsikring vælger JDM som cloud samarbejdspartner. Det understreger at finansielle virksomheder kan have tillid til JDM’s kompetencer og vores fokus på sektoren.” siger Nis Bank Lorenzen, CEO, JDM A/S

Løsningen indeholder

Her er nogle af de funktioner og best in class sikkerhed, som Dansk Tandforsikring får adgang til:

  • Selvbetjent nulstilling af glemt eller lækket adgangskode samt mulighed for kodefri login
  • Risikobaseret betinget adgang til data samt multifaktorgodkendelse
  • Automatisk ny- og geninstallation samt vedligehold af pc-arbejdspladser
  • Sikkerhedsstyring af pc, mac, smartphones og tablets
  • Avanceret mailbeskyttelse og postkasser med ubegrænset lagerplads
  • Onlinemøder og sikker fildeling via Microsoft Teams og Workplace

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

Er fjernskrivebord som vi kender det, dødt?

DS, Citrix og VDI får kamp til stregen af Windows Virtual Desktop
Windows Virtual Desktop er Microsofts nye tjeneste til virtualisering af skriveborde og programmer, direkte i cloud. Det er den eneste virtuelle skrivebordsinfrastruktur, der leverer forenklet administration, Windows 10-multisessioner, optimeringer til Microsoft 365 apps og har indbygget sikkerhed samt overholdelse af angivne standarder.

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Skal Økonomi og processer dele system i fremtiden?

Med en moderne løsning, baseret på Microsoft Power Platform og Dataverse (Common Data Service*) får du adgang til et fleksibelt og altid opdateret fundament, der nemt kan skaleres og tilpasses nye behov fx vha. addon cloud-tjenester og som kan integreres til resten af Microsoft universet fx Dynamics 365 Business Central, Microsoft Teams og sikkerheden i Microsoft 365.

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Vælg den rette Microsoft 365 udgave

Private skoler skal kunne tilbyde effektiv læring gennem digitale medier for at tiltrække elever. Lyne Friskole investerer i en digitalisering af undervisningen og har indkøbt et omfattede og problemfrit it-fundament.

13 gange guld

13 gange guld

JDM A/S ligger endnu engang i top blandt danske virksomheder med Microsoft-certificeringer. Med endnu en række certificeringer i hus har JDM A/S nu guldpartnerstatus på ikke færre end tretten kompetenceområder, der spænder over cloudplatforme, datacentre og forretningssystemer.

EPOS / JDM samarbejde

EPOS / JDM samarbejde

Som autoriseret EPOS Enterprise-partner kan vi fremover levere EPOS produkter, der har fokus på bedre kommunikation og samarbejde.

Pin It on Pinterest

Share This