fbpx

Dansk Tandforsikring vælger den
moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Dansk Tandforsikring har valgt JDM A/S som samarbejdspartner til deres digitale transformation frem mod en moderne cloudbaseret it-arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Modern Management.

Om Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder.

Klassisk løsning blev udfordret

Dansk Tandforsikrings hidtidige løsning var baseret på klassiske onpremise løsninger til fx mail, fildeling og kommunikation samt klassiske administrative løsninger til fx pc-klargøring og vedligehold.

Det udfordrede JDM og anbefalede i stedet en ny og moderne løsning baseret på Microsoft 365 og Modern Management. Dansk Tandforsikring tog imod rådgivningen og indså hurtigt at tiden for en fremtidssikret løsning var nu og at JDM har erfaring og kompetencer til at hjælpe godt på vej.

For Dansk Tandforsikring er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og som kan rådgive omkring løsninger proaktivt. ”It-verdenen har aldrig været mere kompleks – og JDM har bevist at deres eksperter er med fremme hvor det sker”, Denis Lewinsky, CEO.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Microsoft 365 E5 og Modern Management som fundament

  Parallelt med den eksisterende it-infrastruktur, som kan køre uhindret videre, bygges et nyt fundament i skyen med udgangspunkt i Microsoft 365 E5, der er den mest omfattende og sikreste udgave af Microsoft 365. Den nye løsning tages etapevist i brug, i takt med organisationens parathed.

  De enkelte elementer konfigureres i tæt samarbejde med organisationen, ved hjælp af best practice- metoderne i Modern Management Suite. Det sikrer at teknologierne udnyttes, holdes ved lige og hurtigere adopteres af medarbejderne, uden at Dansk Tandforsikring selv behøver have cloudspecialister på lønningslisten.

  Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest. Derfor søgte vi en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM

  Denis Lewinsky

  CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

  Sikkerheden skal være best in class

  Alle virksomheder er unikke, men ens for dem alle er at de ønsker en it-løsning, som er stabil, sikker og som giver dem tryghed i hverdagen. ”Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data.” – siger Denis Lewinsky og uddyber ”Vi skal kunne styre hvem, der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra JDM os med”.

  Med fx betinget adgang og multifaktorgodkendelse sikres det, at der er styr på logins, samt kontrol med adgang til data, uden at det påvirker brugeroplevelsen. Kryptering af data såsom medarbejdernes harddisk sikrer, at selvom en medarbejder fx glemmer sin pc i bussen, så er maskinens data krypterede og kan ikke aflæses. ”Vi er ansvarlige for de data vi arbejder med, og det giver mig tryghed at der er styr på det hos JDM” – afslutter Denis Lewinsky

  JDM har leveret it-løsninger til erhverv indenfor alle brancher i mere end 15 år. Vores mål har altid været at bygge de mest optimale løsninger for vores kunder, ved hjælp af tidens bedste teknologi som især Microsoft har stillet til rådighed.
  Cloudteknologien har været en del af vores hverdag de sidste 10 år og vi har fulgt udviklingen tæt. Det er vores erfaring at teknologien er så moden, at vi med sindsro kan anbefale rene cloudløsninger, fordi vi nu kan bygge løsninger i skyen, der på alle måder er smartere end klassiske løsninger. Den moderne arbejdsplads, som Dansk Tandforsikring har valgt, er fremtidssikret fordi den er funderet og sikret bedre i skyen.

  Denis Lewinsky

  CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

  JDM er glade for aftalen, som er i tråd med vores ambitioner i den finansielle sektor. ”Vi er naturligvis meget glade for at også Dansk Tandforsikring vælger JDM som cloud samarbejdspartner. Det understreger at finansielle virksomheder kan have tillid til JDM’s kompetencer og vores fokus på sektoren.” siger Nis Bank Lorenzen, CEO, JDM A/S

  Løsningen indeholder

  Her er nogle af de funktioner og best in class sikkerhed, som Dansk Tandforsikring får adgang til:

  • Selvbetjent nulstilling af glemt eller lækket adgangskode samt mulighed for kodefri login
  • Risikobaseret betinget adgang til data samt multifaktorgodkendelse
  • Automatisk ny- og geninstallation samt vedligehold af pc-arbejdspladser
  • Sikkerhedsstyring af pc, mac, smartphones og tablets
  • Avanceret mailbeskyttelse og postkasser med ubegrænset lagerplads
  • Onlinemøder og sikker fildeling via Microsoft Teams og Workplace

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523