fbpx

Dansk Tandforsikring vælger den
moderne arbejdsplads fra Microsoft og JDM

Dansk Tandforsikring har valgt JDM A/S som samarbejdspartner til deres digitale transformation frem mod en moderne cloudbaseret it-arbejdsplads, baseret på Microsoft 365 og Modern Management.

Om Dansk Tandforsikring

Dansk Tandforsikring er et administrationsselskab som administrerer, sælger og markedsfører tandforsikringsprodukter til både private og til virksomheder. Siden 2010 har Dansk Tandforsikring hjulpet danskerne med at passe på deres tænder.

Klassisk løsning blev udfordret

Dansk Tandforsikrings hidtidige løsning var baseret på klassiske onpremise løsninger til fx mail, fildeling og kommunikation samt klassiske administrative løsninger til fx pc-klargøring og vedligehold.

Det udfordrede JDM og anbefalede i stedet en ny og moderne løsning baseret på Microsoft 365 og Modern Management. Dansk Tandforsikring tog imod rådgivningen og indså hurtigt at tiden for en fremtidssikret løsning var nu og at JDM har erfaring og kompetencer til at hjælpe godt på vej.

For Dansk Tandforsikring er det vigtigt at have en it-partner, der forstår virksomheden og som kan rådgive omkring løsninger proaktivt. ”It-verdenen har aldrig været mere kompleks – og JDM har bevist at deres eksperter er med fremme hvor det sker”, Denis Lewinsky, CEO.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Microsoft 365 E5 og Modern Management som fundament

Parallelt med den eksisterende it-infrastruktur, som kan køre uhindret videre, bygges et nyt fundament i skyen med udgangspunkt i Microsoft 365 E5, der er den mest omfattende og sikreste udgave af Microsoft 365. Den nye løsning tages etapevist i brug, i takt med organisationens parathed.

De enkelte elementer konfigureres i tæt samarbejde med organisationen, ved hjælp af best practice- metoderne i Modern Management Suite. Det sikrer at teknologierne udnyttes, holdes ved lige og hurtigere adopteres af medarbejderne, uden at Dansk Tandforsikring selv behøver have cloudspecialister på lønningslisten.

Vi havde set hvor it-udviklingen var på vej hen – og vi ville være med forrest. Derfor søgte vi en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM

Denis Lewinsky

CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

Sikkerheden skal være best in class

Alle virksomheder er unikke, men ens for dem alle er at de ønsker en it-løsning, som er stabil, sikker og som giver dem tryghed i hverdagen. ”Vi håndterer personlige data fra mange mennesker, og derfor er det vigtigt for os, at der er styr på vores data.” – siger Denis Lewinsky og uddyber ”Vi skal kunne styre hvem, der har adgang til hvilke data, og det hjælper vores it-løsning fra JDM os med”.

Med fx betinget adgang og multifaktorgodkendelse sikres det, at der er styr på logins, samt kontrol med adgang til data, uden at det påvirker brugeroplevelsen. Kryptering af data såsom medarbejdernes harddisk sikrer, at selvom en medarbejder fx glemmer sin pc i bussen, så er maskinens data krypterede og kan ikke aflæses. ”Vi er ansvarlige for de data vi arbejder med, og det giver mig tryghed at der er styr på det hos JDM” – afslutter Denis Lewinsky

JDM har leveret it-løsninger til erhverv indenfor alle brancher i mere end 15 år. Vores mål har altid været at bygge de mest optimale løsninger for vores kunder, ved hjælp af tidens bedste teknologi som især Microsoft har stillet til rådighed.
Cloudteknologien har været en del af vores hverdag de sidste 10 år og vi har fulgt udviklingen tæt. Det er vores erfaring at teknologien er så moden, at vi med sindsro kan anbefale rene cloudløsninger, fordi vi nu kan bygge løsninger i skyen, der på alle måder er smartere end klassiske løsninger. Den moderne arbejdsplads, som Dansk Tandforsikring har valgt, er fremtidssikret fordi den er funderet og sikret bedre i skyen.

Denis Lewinsky

CEO og Partner, Dansk Tandforsikring

JDM er glade for aftalen, som er i tråd med vores ambitioner i den finansielle sektor. ”Vi er naturligvis meget glade for at også Dansk Tandforsikring vælger JDM som cloud samarbejdspartner. Det understreger at finansielle virksomheder kan have tillid til JDM’s kompetencer og vores fokus på sektoren.” siger Nis Bank Lorenzen, CEO, JDM A/S

Løsningen indeholder

Her er nogle af de funktioner og best in class sikkerhed, som Dansk Tandforsikring får adgang til:

  • Selvbetjent nulstilling af glemt eller lækket adgangskode samt mulighed for kodefri login
  • Risikobaseret betinget adgang til data samt multifaktorgodkendelse
  • Automatisk ny- og geninstallation samt vedligehold af pc-arbejdspladser
  • Sikkerhedsstyring af pc, mac, smartphones og tablets
  • Avanceret mailbeskyttelse og postkasser med ubegrænset lagerplads
  • Onlinemøder og sikker fildeling via Microsoft Teams og Workplace

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This