fbpx
En mand der er på vej ind på arbejdet

Kender du til udfordringerne for fleksible og mobile medarbejdere?

Lad ikke disse sikkerhedstrusler komme i vejen for den hybride arbejdsplads

En mand der sidder og arbejder i mens han venter på at komme ind til en aftale

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I løbet af 2020 steg antallet af phishing-angreb og andre hackerangreb eksplosivt, da cyberkriminelle udnyttede fejlinformation relateret til pandemien og folks usikre hjemmenetværk. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for den hybride arbejdsplads, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Her er nogle af de cyberangreb, du skal være mest opmærksom på:

Phishing:

Hackere bruger social engineering til at sende kommunikation (f.eks. via mail, chat eller sms) til en person og beder dem om at dele følsomme oplysninger som f.eks. deres adgangskode eller kreditkortoplysninger. Phishing-mails er sommetider nemme at få øje på, men hackerne er blevet meget dygtige til at gøre dem så troværdige som muligt.

Test af adgangskoder:

De fleste mennesker har over 100 legitimationsoplysninger til login, hvilket betyder, at de ofte bruger adgangskoder, der er lette at huske. Ifølge Pwned er “password1” blevet registreret i forbindelse med brud på datasikkerheden over 2,3 millioner gange. Med det i mente – og med jeres virksomheds mailadresseformat i baghånden – kan hackere prøve denne adgangskode på hver enkelt af jeres medarbejdere, hvilket giver dem en ganske god mulighed for at trænge ind i jeres systemer.

Genbrug af legitimationsoplysninger:

Ligesom med test af adgangskoder tager dette angreb udgangspunkt i, at folk ofte bruger den samme adgangskode på tværs af forskellige konti. Hvis en hacker har adgang til en persons kontooplysninger fra et tidligere sikkerhedsbrud (f.eks. et socialt medie), kan hackeren derefter teste dem på den pågældende persons virksomhedsnetværk.

Ransomware:

Det er en fremgangsmåde, som man ofte ser på film – men den er stadig meget aktuel. Ransomware er malware, der bruger kryptering til at tage offerets oplysninger eller data som gidsler, indtil der bliver sendt en betaling. Malwaren kører ofte på virksomhedens netværk, når der er opstået et sikkerhedsbrud.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vær på forkant med truslerne

En kvinde der sidder og er tilfreds fordi de har inplementeret et bedre sikkerhedssystem

Trusler mere udbredte end nogensinde før

Efterhånden som folk bliver ved med at arbejde eksternt, er disse trusler mere udbredte end nogensinde før. Virksomheder har i bund og grund brug for en omfattende sikkerhedsløsning, der beskytter alle deres adgangspunkter, uanset hvor eller hvilken enhed et login kommer fra.

Med JDMs mange års erfaring på området og Microsoft 365 har danske virksomheder adgang til et intelligent samarbejdsværktøj, der har fokus på sikkerhed. Ved hjælp af kunstig intelligens til at spore og afhjælpe nye trusler i realtid hjælper platformen med at beskytte enheder og forretningsdata og giver mulighed for sikker fjernadgang til virksomhedsnetværket.

Hvis du vil vide mere om, hvordan JDM og Microsoft 365 kan hjælpe dig med disse sikkerhedsfaldgruber, kan kontakte os her.

Gratis webinar

Cybertruslen mod Danmark lige nu

Få indblik i hvordan hackerne tænker, og hvordan danske virksomheder oplever cybertruslen lige nu.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This