fbpx
2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Hvordan ser din
BYOD-politik ud?

Truslen fra den moderne arbejdsplads

2 kvindelige medarbejdere der snakker om hvordan de skal fordele arbejdet på en ny opgave

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker (Bring Your Own Device), der gav medarbejderne adgang til virksomhedssystemer fra deres egne smartphones og bærbare computere. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Nu, hvor mange virksomheder er i gang med at undersøge fremtidsmulighederne med den hybride arbejdsplads, er det vigtigt, at de fokuserer på deres BYOD-politikker sammen med deres godkendelses- og adgangsforanstaltninger for at sørge for, at de vægter sikkerheden højest. Det er muligt, at det kan gøre livet lettere for medarbejdere, når de arbejder på deres egne enheder (og hvem har ikke tjekket deres arbejdsmail på telefonen?), men det udgør også en sikkerhedsrisiko.

Personlige enheder

For det første er personlige enheder, der er koblet til et hjemmenetværk, langt mere sårbare over for virus, da virksomhederne ikke kan regulere sikkerhedsopdateringer eller installation af antivirussoftware på disse computere. Det åbner således døren på vid gab for potentielle cyberangreb og sikkerhedsbrud, som bringer dine følsomme data i fare – især hvis dine medarbejdere kommer til at gemme følsomme virksomhedsdata på deres harddiske eller i deres personlige cloud-løsninger.

Personlige enheder bliver også oftere væk eller stjålet. Og i betragtning af, at virksomheder ikke uden videre kan angive adgangskode- eller godkendelsespolitikker på disse personlige computere eller smartphones, er der en risiko for, at dataene på enhederne kan være ubeskyttede og let tilgængelige.

I dag har virksomhederne overvejende valgt at acceptere disse risici, fordi det er vanskeligt at implementere den hybride arbejdsplads uden en BYOD-politik. Medarbejderne har vænnet sig til deres opsætninger derhjemme, og nogle er måske mere trygge ved at lade deres arbejdscomputer ligge på kontoret og bruge deres personlige computer derhjemme. En måde at afhjælpe disse bekymringer på er at yde en koordineret indsats for at uddanne medarbejdere og sikre, at de er opmærksomme på risiciene og har fået klare instruktioner om, hvordan de beskytter deres personlige enheder.

Samarbejde med professionelle

En anden mulighed er at samarbejde med en teknologiudbyder, der har fokus på sikkerhed. JDM er en af disse udbydere, og vi hjælper kunderne med at implementere Microsoft 365 og JDM Hybrid Workplace. Den omfattende platform bruger kunstig intelligens til at identificere trusler og sårbarheder, og hvilken enhed de kan komme fra, og derefter afhjælpe dem. Microsoft 365 hjælper virksomheder med at køre deres model for hybridt arbejde på en sikker måde ved at beskytte enheder og forretningsdata, bruge avancerede antivirus-teknologier og give mulighed for sikker adgang fra en hvilken som helst enhed.

Hvis du vil have mere at vide om, hvordan JDM og Microsoft 365 kan hjælpe med at understøtte dine BYOD-politikker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gratis webinar

Cybertruslen mod Danmark lige nu

Få indblik i hvordan hackerne tænker, og hvordan danske virksomheder oplever cybertruslen lige nu.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This