fbpx
En kvinde der sidder derhemme i en stol og arbejder

Kender du til udfordringerne for fleksible og mobile medarbejdere?

Det første skridt i din handlingsplan for den hybride arbejdsplads

Det første skridt i din handlingsplan for den hybride arbejdsplads

Bestyrelsen som holder møde angående hvilke sikkerhedsforanstaltninger de skal inplementere

Pandemien har skabt en massiv omvæltning i den måde, vi arbejder på. I marts 2020 reagerede de danske virksomhederne hurtigt på overgangen til hjemmearbejde og justerede deres processer og systemer løbende. Nu, hvor mange lande ophæver deres restriktioner, er virksomheder over hele verden i gang med at omdefinere, hvilke rammer der skal være for arbejde – og de vælger i vid udstrækning modeller for hybridarbejde, hvor medarbejderne opererer i krydsfeltet mellem at kunne arbejde overalt og arbejde på kontoret, hvilket giver dem større fleksibilitet.

Men selvom det er en fantastisk vision, er der en række overvejelser og udfordringer, der står i vejen for at kunne gøre det på den rigtige måde.

Forhindringer for den hybride arbejdsplads

At styre en hybrid arbejdsstyrke, der spænder over kontornetværk, hjemmenetværk og andre netværk, er i sagens natur en kompleks proces – især når det handler om at sikre, at dine sikkerhedsløsninger dækker alle disse elementer. Under pandemien har vi set en stigning i antallet af cybertrusler, der er målrettet mod enkeltpersoner.

På den ene side har cyberkriminelle udnyttet pandemien ved at sende coronarelaterede svindelforsøg relateret til vacciner eller økonomisk støtte. På den anden side er 47 % af alle enkeltpersoner blevet snydt af phishing-forsøg, mens de har arbejdet hjemme. Og når en enkelt medarbejderkonto først er blevet kompromitteret, har hackerne rig mulighed for at gennemsøge dine systemer for at finde følsomme data.

Omkostningerne i forbindelse med disse angreb er ikke ubetydelige. Ud over skaderne på en virksomheds omdømme kan omkostningerne til et sikkerhedsangreb i gennemsnit koste små og mellemstore virksomheder (SMV’er) tæt på 1 million kroner. Med hensyn til genoprettelsestid tager det for 43 % af ransomware-angreb over en uge at udbedre skaderne, og kun 35 % af SMV’erne opnår et overskud efter et langvarigt ransomware-angreb.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

Sådan tackler du sikkerhedstrusler i dag

En it-supporter der sidder og er i gang med at forklare hvilke filer i deres server der ikke er sikre.

Når man tager omfanget af sikkerhedstrusler i dag i betragtning, er det vigtigt at implementere teknologisk løsninger, der kan beskytte alle dine adgangspunkter – uanset hvor dine brugere logger på fra. Opbygning af sikkerhed er dog en kompleks og kostbar opgave, der kan være en byrde for dit IT-team, og den kommer på tværs af andre vigtige initiativer som f.eks. at flytte virksomhedens programmer til skyen. Derudover er det en krævende opgave at holde sig ajour med skiftende sikkerhedstrusler – og de løsninger, der bliver udviklet for at afhjælpe dem. Hvilket dit team måske slet ikke har tid til.

Men hvor skal du starte?

 

Sikkerhed skal med i din strategi for hybridarbejde

Det er en god start at finde en teknologipartner, der prioriterer sikkerheden højest. Hos JDM kan vi med vores mere end 15 års erfaring indenfor IT-sikkerhed hjælpe dig med alt fra en sikkerhedsstrategi til implementeringen af Microsoft 365. Det er en intelligent løsning, der sørger for, at samarbejdet mellem dine medarbejdere er både problemfrit og sikkert. Uanset hvor de arbejder fra.

Ved at bruge kunstig intelligens til at identificere trusler i realtid og beskytte mod dem kan Microsoft 365 understøtte dine sikkerhedsmedarbejdere, når de skal tackle nogle af de almindelige udfordringer i dag. Ved at beskytte enheder og forretningsdata og give mulighed for sikker fjernadgang er vores platform designet til at muliggøre hybridarbejde – på en bedre og mere sikker måde.

Vil du gerne have mere at vide om, hvordan vi hos JDM kan hjælpe din virksomhed til en bedre it-sikkerhed?
Kan I kontakte os her
.

Gratis webinar

Cybertruslen mod Danmark lige nu

Få indblik i hvordan hackerne tænker, og hvordan danske virksomheder oplever cybertruslen lige nu.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Den hybride arbejdsplads – Hvordan ser din BYOD-politik ud?

Før pandemien brød ud, tænkte virksomhederne allerede på og implementerede BYOD-politikker. Men ligesom så meget andet af den digitale omstilling, der foregik under pandemien, satte den hurtige fremkomst af hjemmearbejde skub i implementeringen af disse politikker.

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Den hybride arbejdsplads – Cybertruslerne udvikler sig – vær på forkant!

Udviklingen i fjernarbejde og hybridt arbejde har været guld værd for cyberkriminelle, der forsøger at trænge ind i virksomheders systemer. I takt med at virksomheder opbygger deres langsigtede modeller for hybridt arbejde, er det derfor meget vigtigt, at de har disse trusler i baghovedet og arbejder proaktivt på at afhjælpe dem.

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This