fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

Derfor er Yealink gode til at lave Teams-møderum

Microsoft Teams er en populær platform for kommunikation og samarbejde i moderne organisationer. Med Teams kan man holde online møder med video, lyd og skærmdeling, uanset hvor man befinder sig. Men for at få den bedste oplevelse af Teams-møder, har man brug for de rigtige enheder i mødelokalet.

Yealink er en global leverandør af video- og voice løsninger, der alle er certificeret til Microsoft Teams. Yealink har en komplet serie af enheder, der dækker alt fra små fokusrum og huddle-rooms til store auditorier og klasseværelser. Yealink enhederne er fuldt integreret med Microsoft Teams, hvilket giver en genkendelig og intuitiv brugerflade. Man kan nemt booke mødelokalet til sit Teams-møde, eller finde et ledigt lokale og flytte mødet fra den bærbare PC over på mødelokalets Teams Room System. Skærmdeling kan ske trådløst via en USB-dongle eller HDMI input.

Yealink enhederne leverer også en fremragende video- og lydkvalitet i møderne. Yealink har forskellige kameraer med AI-funktioner, der kan tilpasse sig forskellige størrelser af lokaler og antal deltagere. Yealink har også smarte højttalere og trådløse mikrofoner, der sikrer klar og tydelig lyd i begge ender af samtalen.

Med Yealink Device Management platformen kan IT-afdelingen også fjernstyre, overvåge, konfigurere og opdatere alle Yealink enhederne i organisationen.

Yealink er et godt valg for dem, der vil have det bedste ud af deres Teams-møderum. Yealink har løsninger til alle typer af rum og behov, og de er nemme at bruge og administrere. Med Yealink får man ikke kun et møderumssystem, men en intelligent video- og lydløsning for Microsoft Teams.

Du kan læse mere om Yealink og deres løsninger her

Kom og prøv vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense

Er du på udkig efter en smart og effektiv måde at afholde møder på? Vil du gerne spare tid, penge og miljø ved at undgå unødvendige rejser? Så er Teams-møderum måske noget for dig.

Du kan komme og prøve vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense. Her kan du se og opleve forskellige typer af Teams-møderum i forskellige størrelser og indretninger. Du kan også få råd og vejledning fra vores eksperter om, hvordan du bedst udnytter potentialet i Teams-møderum.

Hvis du vil booke en tid til at besøge vores demolokaler, kan du læse mere her:
Demolokaler Teams-møderum

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende demonstration af fremtidens mødefaciliteter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 for virksomheder

Windows 11 – Fordelene ved Windows 11 for små og mellemstore virksomheder. Hvorfor skal du skifte inden 2025?

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger

Microsofts IT-sikkerhedsløsninger er skabt for at hjælpe virksomheder med at beskytte sig mod trusler, sikre deres data og identiteter, og overholde lovgivning og privatlivets fred.

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering

Moderne enhedshåndtering er blevet en nødvendighed i dagens arbejdsmiljø, hvor hybridarbejde og et udviklende trusselslandskab er normen

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523