fbpx
Er Microsoft 365 sikker

Derfor er Yealink unikke når vi taler om deres Teams-møderum

Derfor er Yealink unikke når vi taler om deres Teams-møderum

Microsoft Teams er en populær platform for kommunikation og samarbejde i moderne organisationer. Med Teams kan man holde online møder med video, lyd og skærmdeling, uanset hvor man befinder sig. Men for at få den bedste oplevelse af Teams-møder kræver det også de rigtige enheder i mødelokalet.

Yealink er en førende leverandør af video- og voice løsninger, der alle er certificeret til Microsoft Teams. Yealink har en komplet serie af enheder, der dækker alt fra små fokusrum og huddle-rooms til store auditorier og klasseværelser. Hvad gør så Yealink unikke når vi taler om deres Teams-møderum?

Yealink er fuldt integreret med Microsoft Teams

Yealink er fuldt integreret med Microsoft Teams, hvilket giver en genkendelig og intuitiv brugerflade. Man kan nemt booke et mødelokale via kalenderen i Teams, eller finde et ledigt lokale og flytte mødet fra den bærbare PC over på mødelokalets enhed med et enkelt tryk eller via proximity join. Skærmdeling kan også gøres trådløst via Teams-klienten, en USB-dongle eller et HDMI-input.

Yealink tilbyder fremragende video- og lydkvalitet

Yealink tilbyder fremragende video- og lydkvalitet i deres enheder. De har AI-drevne kameraer, der automatisk kan zoome ind på den talende person eller vise hele gruppen. De har også dual-kamera systemer, multi-kamera løsninger og smarte videobarer til forskellige størrelser af mødelokaler. Lyden er også klar og tydelig med AI-højttalere, trådløse mikrofoner og støjreduktion.

Yealink-løsninger nemme at installere og administrere.

Yealink-løsninger nemme at installere og administrere. De har et one-cable design, der reducerer kabelrod og forenkler installationen. De har også en device management platform, hvor man kan fjernstyre, overvåge, konfigurere, opdatere og diagnosticere alle Yealinks enheder.

Yealink er altså et godt valg for dem, der vil have en fuldendt Microsoft Teams oplevelse i mødelokalet. Med Yealinks enheder kan man holde effektive og levende Teams-møder på tværs af alle typer lokaler.

Du kan læse mere om Yealink og deres Teams-møderum her

Kom og prøv vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense

Er du på udkig efter en smart og effektiv måde at afholde møder på? Vil du gerne spare tid, penge og miljø ved at undgå unødvendige rejser? Så er Teams-møderum måske noget for dig.

Du kan komme og prøve vores Teams-møderum demolokaler centralt placeret i Odense. Her kan du se og opleve forskellige typer af Teams-møderum i forskellige størrelser og indretninger. Du kan også få råd og vejledning fra vores eksperter om, hvordan du bedst udnytter potentialet i Teams-møderum.

Hvis du vil booke en tid til at besøge vores demolokaler, kan du læse mere her:
Demolokaler Teams-møderum

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en spændende demonstration af fremtidens mødefaciliteter.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

Nyheder

Seneste artikler

//Test til get url
// Test til get formcapture 310523