fbpx
En mand der sidder og på hans kontor, han kigger ud af vinduet fordi han ikke har nogle bekymring omkring sikkerhed, da han har en effektiv Firewall

Derfor har alle virksomheder brug for en firewall

Over halvdelen af alle cyberangreb i dag er målrettet mod små virksomheder.

Firewall er ikke kun for de få

En mand der sidder derhjemme og arbejder på hans PC uden bekymringer om hackere og andre cybercrime, fordi hans firma har købt firewalls til alle deres medarbejdere.

En almindelig misforståelse om firewalls er, at de kun er nødvendige for store virksomheder eller finansielle virksomheder. I virkeligheden bør enhver virksomhed, der har et netværk, have en firewall, uanset virksomhedens størrelse.

Over halvdelen af alle cyberangreb i dag er målrettet mod små virksomheder, fordi de typisk har mindre netværkssikkerhed og derfor er de et lettere bytte. Desværre overlever 60 procent af små virksomheder ikke et målrettet cyberangreb, ifølge en nylig rapport. Det er svimlende.

Cyberkriminelle udvikler også løbende deres strategier og finder nye, mere sofistikerede måder at trænge ind i virksomheder på, så når det kommer til at beskytte din virksomheds mest værdifulde aktiv – dets data – er det vigtigt at beskytte sig.

Selv skybaserede virksomheder har brug for en firewall

En anden fejl, mange virksomhedsejere og ledere begår, er at tro, at cloud-baserede systemer og løsninger ikke har behov for en firewall, da data er beskyttet af cloud-udbyderen. Selvom det oftest er korrekt, at dataene i skyen har fået tilføjet ekstra beskyttelse, gør det ikke dine computere og enheder, som dine medarbejdere bruger til at få adgang til disse data, sikre.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Det er her, firewallen beviser sit værd

  Hvordan fungerer en firewall?

  En firewall kan være hardware, software eller en kombination af begge dele, er det første lag i forsvaret indenfor cybersikkerhed. En firewalls opgave er at forhindre uautoriserede forbindelser og ondsindet software i at komme ind i dit netværk. Den overvåger indgående og udgående trafik, og hvis en computer eller et program uden for dit netværk forsøger at få adgang, bestemmer firewallen, hvad der skal blokeres eller tillades baseret på definerede cybersikkerhedsregler. Dette har en stor betydning for virksomheder som har medarbejdere som kobler på hjemmefra. De har brug for en sikker forbindelse til virksomhedens netværk udefra.

  Selvom alt dette er utrolig vigtigt, gør en firewall mere end at forhindre cyberkriminelle i at få adgang til data. Det beskytter også en virksomheds netværk og computere mod at blive kompromitteret og bruges til ulovlige aktiviteter uden virksomhedsejerens viden.

  Mere end bare netværkssikkerhed til din virksomhed

  Gode firewalls gør mere end at modvirke potentielle hackere fra at få adgang til dine data. De kan også bruges til at se detaljerede rapporter om dit netværks trafik, hvilket kan være nyttigt til overholdelse af lovgivningen og fejlfinding. Firewalls kan også hjælpe med at håndhæve virksomhedens politikker vedrørende internetbrug (fx streaming af tv eller film på kontoret) med indholdsfiltreringskontroller.

  Firewalls skal også opdateres

  En firewall er kun så god som dens regler og den seneste opdatering. Med nye sikkerhedstrusler, der hele tiden dukker op, er firewallen ikke et “tænd det og glem det”-sikkerhedssystem. At falde bagud på vedligeholdelse af ens firewall kan efterlade din virksomhed sårbar over for risici som åbne porte eller uønskede VPN -tunneler, hvilket kan gøre det let for hackere at omgå sikkerhedsforanstaltninger.

  Og ligesom antivirussoftware skal selve firewallen konstant opdateres for at sikre, at den kan registrere de seneste trusler. Mangel på ressourcer, forståelse, tid og uddannelse er de største faktorer i, at en virksomhed ikke følger de korrekte firewallprotokoller.

  Dataindbrud stiger

  Her er nogle overraskende statistikker om databrud, der fremhæver vigtigheden af firewall -sikkerhed:

  • I 2019 var der rekordhøjt på 1.579 afslørede databrud, ifølge Identity Theft Resource Center. Det er en stigning på 44,7 procent i forhold til 2018.
  • Hacking udgjorde 60 procent af de rapporterede overtrædelser i 2019. 40 procent af de virksomheder, der blev angrebet, pegede på hacking (som omfatter phishing, malware og skimming) som årsag til bruddet.
  • 73 procent af amerikanske virksomheder har rapporteret et brud på et tidspunkt i de sidste par år, ifølge Thales Data Threat Report fra 2018.
  • Ponemon Institute vurderer de gennemsnitlige omkostninger ved et databrud til 3,62 millioner dollars.
  • Ransomware -angreb steg mere end 90 procent i 2017, ifølge en rapport fra Malwarebytes. Disse angreb involverer malware, der krypterer data og holder dem som gidsel – normalt med en trussel om at slette dem, medmindre målet betaler en løsesum.
  • 45% procent af Internet of Things (IoT) organisationer led et cyberbrud i det forløbne år.

  Baseret på disse rapporter stiger cyberangreb og databrud i alarmerende hast… uden ende i sikte. Uden firewall -sikkerhed er det bare et spørgsmål om tid, før en virksomhed bliver angrebet.

  WI-FI TIL ERHVERV

  Professionel wi-fi løsning til erhverv

  Vil du også have et sikkert og stabilt wi-fi netværk til din virksomhed? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  ADMINISTRERET OG BESKYTTET NETVÆRK

  Professionelle netværksløsninger

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel? Få en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i din nuværende løsning.

  yubico

  Vil du også have høj sikkerhed på dit netværk og blive mere fleksibel?

  Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om jeres netværk med udgangspunkt i dine nuværende løsning.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   En JDM-medarbejder vil tage kontakt til dig for at aftale et tidspunkt for en uforpligtende dialog.

   Vi samler på glade kunder

   Mød vores kunder

   Nyheder

   Seneste artikler

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523