fbpx

Sæt din forretning
i føresædet

Kan du huske din gamle bil? Den virkede fint, indtil du kørte din vens nye model. Din e-mail virker umiddelbart også fint, men som den nye bil med automatgear, baksensor og vejhjælp, kan det blive så meget bedre.

E-mail anvendes mere end nogen anden applikation hos virksomheder i hele verden, så lad os se på hvordan du kan få mere ud af den energi du dagligt bruger på e-mail.

Undgå trafikpropper

Kortlæg en mere optimal rute, med en intelligent indbakke, der prioriterer dine e-mails. Hold dig foran din tidsplan med en moderne kalender, der holder øje med dine begivenheder fra e-mails og prioriterer din tid automatisk.

Forbliv i bevægelse

Fleksible løsninger giver dig mulighed for at arbejde, hvor og hvordan du vil, på netop den enhed som du holder af at bruge. Du kan tilgå dine e-mails, kalendere og kontaktpersoner uanset hvor du befinder dig, og fra hvilken enhed du ønsker.

Hold stilen moderne

Få dine e-mails til at se moderne og indbydende ud. Automatisk tilføjelse af e-mail signatur, giver dine e-mails et professionelt udseende. Tilføj en e-mail signatur med et firmalogo for at give læsere nyttige kontaktoplysninger og en visuel forbindelse til dit brand.

Lås dine døre

Du kan forhindre uautoriserede brugere i at åbne dine følsomme dokumenter eller se dine private e-mails og endda sikre dine enheder ved fx af tvinge indtastning af PIN og aktivere kryptering af enhedens indhold.

Sæt bremserne i overfor trusler

Opnå forbedret datasikkerhed i din indbakke, ved at stoppe spam, virus, ransomware og phishing-svindel, hvilket hjælper dig med at undgå forretningstrusler og overholdelse af GDPR.

Undgå dyre pitstop

Spar tid og penge ved at fjerne byrden for vedligeholdelse af e-mail programmer og undgå overraskelsesudgifter til uplanlagte hardware- og softwareomkostninger.
Alle ovenstående elementer og muligheder er en del af Microsoft 365 pakken. Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security.

gratis ebog

De 4 mest almindelige sikkerhedsfaldgruber

Sådan driver du din virksomhed på en sikker måde - når som helst og hvor som helst.

  Når du udfylder formularen, accepterer du vores privatlivspolitik.

  Vi samler på glade kunder

  Mød vores kunder

  Nyheder

  Seneste artikler

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Donér dit udtjente it-udstyr med et klik og støt Julemærkefonden

  Adskillige tusinde gamle it-enheder står lige nu og samler støv i skabe og kældre rundt omkring på de danske virksomheder. Det ønsker vi at lave om på. Vi har netop lanceret konceptet ”Grønne Hjerter”, hvor vi tilbyder at hjælpe virksomheder let og sikkert af med deres gamle it-udstyr.

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Microsoft 365 vs Office 365?

  Office 365 er en suite af Microsofts produktivitetsapps, såsom Word, PowerPoint, Outlook og mere. Microsoft 365 er på den anden side en pakke, der inkluderer Office 365, Enterprise Mobility, Windows Enterprise.

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  5 fede måder at visualisere dine Dynamics 365 data på!

  Hvorfor er datavisualisering vigtigt?
  Datavisualisering er vigtig, fordi det giver virksomheder mulighed for at se mønstre og tendenser i data, som er svære at se og afkode i tekst- eller databaseform. Datavisualisering gør det nemmere at forstå store mængder data, og det kan hjælpe virksomheder med at træffe beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser og formodninger.

  //Test til get url