fbpx

Sæt din forretning
i føresædet

Kan du huske din gamle bil? Den virkede fint, indtil du kørte din vens nye model. Din e-mail virker umiddelbart også fint, men som den nye bil med automatgear, baksensor og vejhjælp, kan det blive så meget bedre.

E-mail anvendes mere end nogen anden applikation hos virksomheder i hele verden, så lad os se på hvordan du kan få mere ud af den energi du dagligt bruger på e-mail.

Undgå trafikpropper

Kortlæg en mere optimal rute, med en intelligent indbakke, der prioriterer dine e-mails. Hold dig foran din tidsplan med en moderne kalender, der holder øje med dine begivenheder fra e-mails og prioriterer din tid automatisk.

Forbliv i bevægelse

Fleksible løsninger giver dig mulighed for at arbejde, hvor og hvordan du vil, på netop den enhed som du holder af at bruge. Du kan tilgå dine e-mails, kalendere og kontaktpersoner uanset hvor du befinder dig, og fra hvilken enhed du ønsker.

Hold stilen moderne

Få dine e-mails til at se moderne og indbydende ud. Automatisk tilføjelse af e-mail signatur, giver dine e-mails et professionelt udseende. Tilføj en e-mail signatur med et firmalogo for at give læsere nyttige kontaktoplysninger og en visuel forbindelse til dit brand.

Lås dine døre

Du kan forhindre uautoriserede brugere i at åbne dine følsomme dokumenter eller se dine private e-mails og endda sikre dine enheder ved fx af tvinge indtastning af PIN og aktivere kryptering af enhedens indhold.

Sæt bremserne i overfor trusler

Opnå forbedret datasikkerhed i din indbakke, ved at stoppe spam, virus, ransomware og phishing-svindel, hvilket hjælper dig med at undgå forretningstrusler og overholdelse af GDPR.

Undgå dyre pitstop

Spar tid og penge ved at fjerne byrden for vedligeholdelse af e-mail programmer og undgå overraskelsesudgifter til uplanlagte hardware- og softwareomkostninger.
Alle ovenstående elementer og muligheder er en del af Microsoft 365 pakken. Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This