Få mere ud af e-mail – Sæt din forretning i førersædet

Få mere ud af e-mail – Sæt din forretning i førersædet

Sæt din forretning i førersædet

Kan du huske din gamle bil? Den virkede fint, indtil du kørte din vens nye model. Din e-mail virker umiddelbart også fint, men som den nye bil med automatgear, baksensor og vejhjælp, kan det blive så meget bedre.

E-mail anvendes mere end nogen anden applikation hos virksomheder i hele verden1, så lad os se på hvordan du kan få mere ud af den energi du dagligt bruger på e-mail.

Undgå trafikpropper

Kortlæg en mere optimal rute, med en intelligent indbakke, der prioriterer dine e-mails. Hold dig foran din tidsplan med en moderne kalender, der holder øje med dine begivenheder fra e-mails og prioriterer din tid automatisk.

Forbliv i bevægelse

Fleksible løsninger giver dig mulighed for at arbejde, hvor og hvordan du vil, på netop den enhed som du holder af at bruge. Du kan tilgå dine e-mails, kalendere og kontaktpersoner uanset hvor du befinder dig, og fra hvilken enhed du ønsker.

Hold stilen moderne

Få dine e-mails til at se moderne og indbydende ud. Automatisk tilføjelse af e-mail signatur, giver dine e-mails et professionelt udseende. Tilføj en e-mail signatur med et firmalogo for at give læsere nyttige kontaktoplysninger og en visuel forbindelse til dit brand.

Lås dine døre

Du kan forhindre uautoriserede brugere i at åbne dine følsomme dokumenter eller se dine private e-mails og endda sikre dine enheder ved fx af tvinge indtastning af PIN og aktivere kryptering af enhedens indhold.

Sæt bremserne i overfor trusler

Opnå forbedret datasikkerhed i din indbakke, ved at stoppe spam, virus, ransomware og phishing-svindel, hvilket hjælper dig med at undgå forretningstrusler og overholdelse af GDPR.

Undgå dyre pitstop

Spar tid og penge ved at fjerne byrden for vedligeholdelse af e-mail programmer og undgå overraskelsesudgifter til uplanlagte hardware- og softwareomkostninger.

Alle ovenstående elementer og muligheder er en del af Microsoft 365 pakken. Microsoft 365 integrerer Windows 10, Office 365 og Enterprise Mobility + Security.

JDM er certificerede eksperter

JDM Gold Partner

Højeste kompetence- og ekspertiseniveau.

JDM Solutions Master

Microsoft-certificeringer på højeste niveau.

Certificeret Hosting.

Vores viden betyder, at vi forstår dine problemstillinger og har kompetencerne til at give dig præcis den it-løsning, du har brug for.