fbpx

Genbrug af gamle computere: En mulighed for at hjælpe danske børn

I en stadigt udviklende teknologisk verden kan værdien af ældre IT-udstyr let overses. Men hvad hvis disse gamle computere kunne få et nyt liv og samtidig gøre en positiv forskel for danske børn? Dette er præcis, hvad vi hos JDM har sat os for at gøre gennem vores Grønne Hjerter initiativ.

Grønne Hjerter: Et initiativ for bæredygtig IT-genbrug

Grønne Hjerter initiativet fra JDM A/S er et banebrydende program, der hjælper danske virksomheder med sikkert at håndtere deres udtjente it-udstyr. I stedet for blot at kassere gamle computere, sørger vi for, at de bliver genbrugt på en miljøvenlig måde. Dette ikke alene reducerer affald, men sikrer også, at fortrolige data slettes korrekt, så virksomhederne kan føle sig trygge.

Støtte til Julemærkefonden: En hjælpende hånd til børn der har det svært

Men hvad gør dette initiativ så specielt? Ud over at tage ansvar for miljøet, går en del af overskuddet fra genbrugt it-udstyr til Julemærkefonden. Julemærkefonden er en velgørende organisation, der arbejder for at hjælpe børn i Danmark, som kæmper med mobning, ensomhed og lavt selvværd. Ved at støtte denne fond, bidrager vi og de deltagende virksomheder direkte til at give disse børn en bedre fremtid.

 Den positive indvirkning af Grønne Hjerter

Forestil dig, at hver enkelt computer, der genbruges, kan hjælpe et barn med at finde selvværd og glæde igen. Dette er den kraft, som Grønne Hjerter initiativet bringer. Det er en win-win situation for alle: virksomhederne får en sikker og miljøvenlig måde at håndtere deres gamle it-udstyr på, Julemærkefonden får de nødvendige midler til at fortsætte deres vigtige arbejde, og børnene får den støtte, de har brug for.

Bæredygtighed og socialt ansvar i praksis

I en tid, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er i fokus, viser vi vejen. Gennem Grønne Hjerter initiativet demonstrerer vi, hvordan virksomheder kan gøre en reel forskel i samfundet. Gamle computere bliver ikke kun genbrugt, men de bliver også en kilde til håb for mange danske børn.

Vælg Grønne Hjerter og gør en forskel

Så næste gang din virksomhed overvejer, hvad der skal ske med udtjent it-udstyr, tænk på de mange børn, der kan drage fordel af din beslutning. Vælg Grønne Hjerter og gør en forskel i dag.

Grønne Hjerter Infoboks

Grønne Hjerter er vores miljøfremmende initiativ, som vi introducerede i 2022 for at hjælpe danske virksomheder med at afskaffe deres gamle og udtjente IT-udstyr på en sikker og GDPR-godkendt måde.

Det renoverede IT-udstyr slettes, renoveres og videresælges til andre markeder, og overskuddet af salget doneres til velgørenhed.

Siden maj 2022, hvor vi lancerede initiativet, har vi indsamlet og omsat IT-udstyr, der har genereret et overskud på 60.000 kr., som vi i foråret 2023 kunne donere til Julemærkefonden.

Det er gratis for danske virksomheder at blive en del af Grønne hjerter. For at komme i gang skal du blot udfylde en formular.

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523