fbpx

Hvad er Microsoft Teams Premium?

Udforsk de avancerede funktioner i Microsoft Teams Premium og dets integration med OpenAI

Microsoft Teams Premium, og de underliggende teknologier giver dig unikke funktioner, der er designet til at give dig og din virksomhed en langt bedre Teams-oplevelse.

I takt med at flere virksomheder har en mere hybrid arbejdsgang, hvor medarbejdere i højere grad arbejder hjemmefra, bliver efterspørgslen efter teknologier, der forstærker produktiviteten og optimerer IT-investeringer, mere påtrængende.

Som løsningen på dette har Microsoft skabt Microsoft Teams Premium. En premium udgave af Teams som udnytter kunstig intelligens (AI) til at håndtere en række nye funktioner, der væsentligt forbedrer brugeroplevelsen og funktionaliteten i Teams.

Microsoft Teams med OpenAI-integration

AI-funktionerne i Teams Premium er understøttet af Large Language Models (LLM’er), ligesom teknologien bag ChatGPT. LLM’er repræsenterer computerprogrammer, der bruger naturlig sprogbehandling til at generere menneskelignende tekst. Forankret i maskinlæringsmodeller og dyb-læringsalgoritmer udvikler LLM’er sig gradvist i intelligens med hver brug.

Hvad er Microsoft Teams Premium?

Microsoft Teams Premium er en tilføjelse, der er tilgængelig for organisationer, der abonnerer på Microsoft Teams eller Microsoft 365. Denne tilføjelse øger Teams-oplevelsen gennem en række nye funktioner, der fx dækker over forbedret sikkerhed, personalisering og AI-kapaciteter.

1. Styrket sikkerhed til møder

På samme måde som beskyttelse af følsomt indhold i SharePoint giver Teams brugerne mulighed for at anvende følsomhedslabels til deres Teams-møder, hvilket aktiverer de automatiske kontrolfunktioner som er sat for disse labels. Disse kontroller omfatter privilegier, der normalt styres af mødearrangøren, herunder:

 • Tillad at deltagere springer lobbyen over
 • Tilladelse til at præsentere
 • Tilladelse til at optage mødet

Disse følsomhedslabels udvides til chat og kopier/indsæt-funktionalitet og regulerer udbredelsen af indhold. Derudover udnytter Teams følsomhedslabels til at beskytte invitationer til følsomme møder mod utilsigtede modtagere ved automatisk at anvende kryptering for at sikre fortroligheden.

Vandmærker er en anden del af denne sikkerhedsforbedring. Følsomhedslabels kan pålægge vandmærker, der lægger svage billeder eller tekst over delt indhold og styrker fortroligheden. Vandmærker kan afskrække uautoriserede skærmbilleder af følsomt indhold ved at vise deltageres navne eller e-mailadresser. Der er forskellige konfigurationer af vandmærker tilgængelige, der påvirker mødefunktionerne baseret på indhold eller videofeed.

For at styrke sikkerheden inkluderer Teams realtids end-to-end-kryptering (E2EE) for video- og lyddata. Mens E2EE ikke er aktiveret som standard, kan organisationer aktivere det via administratorforstærkede krypteringspolitikker eller følsomhedslabels. Denne ekstra beskyttelse giver en sikker udveksling af informationer under møder.

2. Intelligente mødeindsigter

Microsoft Teams giver smartere møder gennem en intelligent opsummeringsfunktion drevet af AI. Denne funktion opfanger og skaber automatisk mødenotater og højdepunkter fra mødet og reducerer betydeligt behovet for manuel indtastning af noter.

Deltagerne i mødet modtager en AI-analyseret optagelse opdelt i kapitler, der fremhæver væsentlige mødedetaljer. Personlige tidsmarkører forbedrer yderligere oplevelsen og muliggør hurtig opdatering for fraværende eller sene deltagere.

3. Forbedrede Teams Live Events og Webinarer

Teams Premium beriger webinaroplevelsen med avancerede registreringsfunktioner:

 • Venteliste
  Venteliste-funktionen giver dig mulighed for at specificere tidsrammen for registrering og venteliste, hvilket automatisk sætter alle, der ønsker at registrere sig efter deadline er overskredet, på en venteliste.
  Når der åbnes pladser, kan arrangøren gennemgå deres registreringer og manuelt godkende/afvise dem individuelt.

 • Registreringsopsummeringer
  Efter hvert arrangement kan arrangørerne også få en opsummering af registreringsstatus, der viser deltagere i forskellige registreringsstadier.
  Dette giver arrangørerne mulighed for bedre at administrere registreringsprocessen og se, hvem de måske skal følge op med efter arrangementet.

 • Virtuelt Green Room
  En anden funktion er det virtuelle ”green room”. Det giver arrangøren mulighed for at samles bag kulisserne i arrangementet i et dedikeret rum adskilt fra deltagerne.
  Dette giver arrangøren mulighed for nemt at administrere og samarbejde under hele arrangementet for at skabe en gnidningsfri oplevelse for deres deltagere.

 • Tilpasningsmuligheder
  Teams Premium hæver også webinaroplevelsen med tilpasningsmuligheder såso
  m evnen til at tilføje talerbiografier og elementer fra din organisations visuelle branding. Du kan konfigurere dine indstillinger til kun at vise det indhold og de deltagere, du bringer på skærmen, så deltagerne ikke ser, når andre forlader arrangementet eller mister deres video midt i steamet.

4. Tilpassede mødeskabeloner og temaer

Teams introducerer mødeskabeloner til automatiseret overholdelse af regler. Tilpassede mødetemaer som hæver branding ved at integrere organisationens visuelle identitet. Mødeguider forenkler opsætning af forskellige mødetyper, sparer tid og sikrer konsistens.

5. Avancerede virtuelle aftaler og møder

Teams forfiner virtuelle aftaler ved at tilbyde SMS-meddelelser, en tilpasset ventesal, styring af køen og analyser til måling af værdi og identifikation af områder til forbedring.

Helt grundlæggende forener Microsoft Teams Premium topmoderne funktioner med AI-kapaciteter og giver dig et nyt, intelligent, sikkert og effektivt virtuelt samarbejde.

Hvad koster Microsoft Teams Premium?

Hvis du ønsker at udforske det fulde potentiale i Microsoft Teams Premium, er det vigtigt at forstå prissætningsstrukturen. For at få adgang til de avancerede funktioner i Microsoft Teams Premium skal du først sikre dig en Teams Essentials licens. Denne licens er inkluderet i de fleste Microsoft 365 virksomhedsplaner, men den kan også erhverves som en selvstændig licens til kun 27,90 kr. per bruger om måneden.

Hvis du allerede har anskaffet dig en Teams Essentials licens, har du mulighed for at opgradere til Microsoft Teams Premium til en pris af 48,90 kr. per bruger om måneden. Denne opgradering giver dig adgang til en række avancerede funktioner og værktøjer, der kan løfte din Teams-oplevelse til nye højder.

Uanset om du vælger at inkludere Teams Essentials licensen som en del af din Microsoft 365 virksomhedsplan eller erhverve den selvstændigt, åbner det døren til et mere produktivt og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø. Og med muligheden for at tilkøbe Microsoft Teams Premium tilbydes endnu flere fordele, der kan hjælpe din virksomhed med at arbejde smartere og mere effektivt.

Du kan se aktuelle priser hos Microsoft her.

Hvad er forskellen på Teams og Teams Premium?

Teams Premium tilbyder en forbedret oplevelse sammenlignet med det almindelige Teams. Med ekstra funktioner bliver møder i Teams mere personlige, intelligente og sikre. Premium-versionen introducerer avancerede muligheder som virtuelle møder og webinarer.”

Forskellen mellem Teams Premium og det almindelige Teams ligger i de avancerede funktioner, som Premium-versionen tilbyder. Du kan se forskellene i illustrationen her:

Ofte Stillede Spørgsmål om Microsoft Teams Premium

Hvordan adskiller Teams Premium sig fra det almindelige Teams?

Teams Premium udvider den eksisterende Teams-oplevelse ved at tilføje ekstra funktioner, der gør Teams-møder mere personlige, intelligente og sikre. Den inkluderer premiumfunktioner, der åbner op for nye mødeskabende scenarier, såsom Virtuelle møder og Webinarer.

Hvem er Teams Premium sig til?

Teams Premium henvender sig til virksomheder, der ønsker at maksimere deres virtuelle møder ved at tilføje et personligt, intelligent og sikkert touch. Erhvervskunder har mulighed for at tilføje Teams Premium til deres eksisterende Microsoft 365-licens.

Hvordan adskiller webinarmulighederne sig i Teams Premium?

Teams Premium leverer en dybere interaktion og engagement med både interne og eksterne deltagere under webinarer. De nuværende webinar-funktioner inkluderer registrering af op til 1.000 deltagere, medarrangørroller, interaktivitet såsom spørgsmål og svar, deltagerrapportering og integration med Microsoft Dynamics 365 Marketing.

Med Teams Premium får du avancerede funktioner som registreringsventeliste med manuelle godkendelser, automatiske påmindelsesmails, en virtuel lobby for værter og præsentationsværter samt kontrol over, hvad deltagere kan se.

Skal jeg bruge ekstra software eller apps for at bruge Teams Premium?

Ja, for at kunne drage fordel af Teams Premium skal du først have en Teams Essentials-licens. Denne licens kan enten købes separat eller som en del af Microsoft 365-pakken. Med Teams Essentials-licensen får du adgang til de udvidede funktioner og fordele ved Teams Premium.

Er Teams Premium og Teams Room Pro det samme?

Nej, det er to forskellige licenser. Teams Premium-licenser giver brugeren adgang til avancerede funktioner i Microsoft Teams, såsom webinarer, mødeoptagelser, telefonisystem og mere. Du kan tildele disse licenser til dine medarbejdere, kunder eller partnere, der har brug for at samarbejde og kommunikere effektivt via Teams.

Teams Rooms Pro-licenser er designet til at forbedre mødeoplevelsen i Teams Rooms (Mødelokaler), som er dedikerede enheder til at deltage i Teams-møder. Disse licenser giver dig mulighed for at administrere og monitorere dine Teams Rooms-enheder fra clouden, samt at aktivere funktioner som Coordinated Meetings, Live Events og Whiteboard.

Teams Premium-licenser og Teams Rooms Pro-licenser er to forskellige typer licenser, der har forskellige formål og funktioner.

Samarbejde med en IT-professionel ved implementering af Microsoft Teams

Microsoft Teams er blevet et uundværligt værktøj for mange virksomheder, der ønsker at forbedre deres interne kommunikation og samarbejde. Men at implementere en sådan platform kan være en kompleks opgave, især for virksomheder uden en stærk teknisk baggrund. Her er nogle grunde til, at det er en god idé at samarbejde med en IT-professionel som JDM under denne proces:

Teknisk ekspertise

En IT-professionel som JDM har den nødvendige tekniske viden til at sikre, at Microsoft Teams implementeres korrekt og integreres med andre systemer i virksomheden

Sikkerhed

Sikkerhed er altafgørende, især når det kommer til virksomhedskommunikation. En IT-professionel som JDM kan sikre, at alle sikkerhedsprotokoller følges, og at data beskyttes effektivt.

Tilpasning

Mens Microsoft Teams kommer med en række standardfunktioner, kan en virksomhed have specifikke behov. En IT-professionel som JDM kan hjælpe med at tilpasse platformen, så den passer perfekt til virksomhedens unikke krav.

Uddannelse

At introducere et nyt værktøj kan være en udfordring for medarbejdere. En IT-professionel kan tilbyde træning og support, så alle føler sig trygge ved at bruge platformen.

Support

Som med alle teknologiske værktøjer kan der opstå problemer eller behov for opdateringer. Ved at have en IT-professionel ved hånden sikrer man, at eventuelle problemer løses hurtigt, og at systemet altid er opdateret.

Optimering af processer

Ud over selve implementeringen kan en IT-professionel som JDM også rådgive om, hvordan man bedst udnytter Microsoft Teams til at optimere arbejdsprocesser og forbedre produktiviteten.

At implementere Microsoft Teams i en virksomhed er ikke bare en teknisk opgave, men også en strategisk beslutning, der kan have stor indflydelse på virksomhedens drift og succes.

Ved at samarbejde med en JDM sikrer man, at implementeringen sker problemfrit, og at virksomheden får mest muligt ud af sin investering.

Kampagne

AI-Værktøjer fra Microsoft

E-bog

- I denne e-bog får du en introduktion til Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Du kan fx læse om hvordan Microsoft Copilot fungerer og hvilke fordele Bing Chat Enterprise giver din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

  Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

  //Test til get url
  // Test til get formcapture 310523