fbpx
Logoet på Microsoft Lync

Kommunikation blandt mennesker med Microsoft

Microsoft har siden virksomheden startede i 1972, haft produktivitet som omdrejningspunkt. Der er sket meget siden dengang, hvor der endnu ikke fandtes et grafisk interface at bevæge sig rundt på.

Som en del af deres produktivitetstankegang kunne Microsoft ikke komme uden om kommunikationen mellem mennesker. E-mail er blevet brugt flittigt siden slutningen af 90’erne, og bliver stadig i dag anvendt utrolig meget.

I skriftet fra Office Communicator til Skype For Business, præsenterede Microsoft i 2011 Microsoft Lync. Microsoft Lync var efterfølgeren til Office Communicator og bød på en hel bølge af forbedringer. Microsoft Lync blev lanceret til Windows Phone, Android systemet og iOS platformen i december 2011.

I takt med at de grafiske elementer blev opdateret til at ligne Skype mere og mere, tog Microsoft de velkendte funktioner fra Skype og implementerede dem i Microsoft Lync koden. Dette betød eksempelvis bedre samtalehåndtering og bedre muligheder for at ringe ud af virksomheden.

E-mail er ikke længere nok, når det kommer til straks-kommunikation såsom chat, videosamtaler og almindelige talte samtaler. Derfor lancerede Microsoft helt tilbage i 2007 deres Office Communicator. Forgængeren for det vi i dag kender som Skype For Business.

Allerede i slutningen af 2014 offentliggør Microsoft deres planer om at ændre navnet Microsoft Lync til Skype For Business. Den platform som tidligere var kendt som Microsoft Lync skulle nu have den store overhaling i brugergrænseflade og funktionalitet.

Under transformationen sagde den danske Office divisionschef følgende:

“Der er rigtig mange kunder, som bruger Lync allerede i dag. Som med de store ord, som vores CEO, Satya Nadella siger, så forsøger vi at finde noget tid til vores kunder med et langt enklere design og opbygning. Folk kender og bruger allerede Skype, så derfor vil det ligge naturligt for vores kunder at bruge Lync på netop den præcis samme måde som Skype – bare med langt flere business-relaterede funktioner som man kender det fra Lync,”

Siden dengang har navnet på Microsofts kommunikationsløsning været Skype for Business.

gratis ebog

9 myter om Microsoft 365 og skyen

Når du overvejer at drive din forretning fra skyen, skal du kunne skille fakta fra fiktion.

Vi samler på glade kunder

Mød vores kunder

”Vi har i flere år arbejdet sammen med JDM, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får.”

Niclas Pedersen

IT Driftchef, Wash World

”Vi var på udkig efter en it-partner, som vi kunne opbygge et langsigtet samarbejde med. Den partner fandt vi i JDM.”

Denis Lewinsky

CEO, Dansk Tandforsikring

”Vi var på udkig efter en it-virksomhed, som havde vores behov som kernekompetence, og det fandt vi hos JDM.”

Arne Sivebæk

CFO, STOK Emballage

Nyheder

Seneste artikler

Hold din computer sikker derhjemme

Hold din computer sikker derhjemme

Vigtige ting du skal vide som forberedelse til Windows 11 – Hvis en virksomhed ikke forbereder sig kan de ende med uventet nedetid.

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

7 grunde til at din virksomhed har brug for en firewall

I dag er virksomheder mere end nogensinde tidligere forbundet på global skala. Langt de fleste virksomheder har forbindelse til internettet, hvilket gør det meget lettere at udføre mange opgaver og forretningsfunktioner.

Få en sikker og guidet rejse til cloud

JDM er din garanti for en sikker, guidet og vellykket rejse til cloud. Vi tager udgangspunkt i Microsofts velafprøvede metoder, som giver dig en standardiseret og anerkendt proces. Derved har du fuld tryghed for at komme rigtigt fra start og sikkert i mål.

JDM’s tilgang til cloudrejsen

Vores metode for en sikker rejse til cloud handler ikke kun om vejen mod målet. Den handler også om efterfølgende vedligehold og opdatering, der sikrer den fortsatte værdi af løsningen.

Få en hybrid og fremtidssikret arbejdsplads

Begrebet ”Den hybride arbejdsplads” dækker over alle de cloudbaserede løsninger og teknologier, der understøtter nutidens digitale virksomheder og medarbejdere i hverdagen. Det er en fleksibel arbejdsmodel, designet til at gøre medarbejderen i stand til sikkert og stabilt at kunne udføre sit arbejde effektivt, både på og uden for kontoret.

JDM’s tilgang til den hybride arbejdsplads

Uanset hvad vi hjælper dig med, ser vi det i en større sammenhæng. Derved kommer vi hele vejen rundt om jeres it-behov med fokus på fleksibilitet, sikkerhed, samarbejde og procesoptimering.

Vi er eksperter i Microsoft Cloud og specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads​

JDM er all-in på cloud. Og vi er all-in på Microsoft. Med mere end 15 års erfaring kan vi dog også stadig hjælpe med klassiske og hybride løsninger på tværs af hele Microsofts økosystem.

Pin It on Pinterest

Share This