fbpx

Donation af udtjent IT-udstyr kan hjælpe børn som har det svært

I en verden, hvor teknologi spiller en stadig større rolle i vores daglige liv, er det vigtigt at tænke på, hvordan vi kan genbruge og genanvende vores udtjente IT-udstyr på en ansvarlig måde. Men hvad hvis vi kunne gøre mere end bare at genbruge? Hvad hvis vi kunne bruge vores gamle udstyr til at gøre en forskel i børns liv?

JDM A/S og Grønne Hjerter initiativet

Hos JDM A/S har vi altid været passionerede omkring bæredygtighed og socialt ansvar. Med vores Grønne Hjerter initiativ ønsker vi at tage dette engagement et skridt videre. Gennem dette initiativ hjælper vi danske virksomheder med at håndtere deres udtjente IT-udstyr på en miljøvenlig og ansvarlig måde. Men det stopper ikke her.

For hver enhed af IT-udstyr, vi modtager, sørger vi for at slette data og gensælge udstyret. Overskuddet fra salget donerer til Julemærkefonden. Dette betyder, at virksomheder ikke kun kan føle sig godt tilpas ved at vide, at deres gamle udstyr bliver håndteret korrekt, men også ved at vide, at de bidrager til en god sag.

Hvorfor Julemærkefonden?

Julemærkefonden har i over 100 år arbejdet for at hjælpe børn, der har det svært. De tilbyder ophold for børn, der kæmper med mobning, ensomhed og lavt selvværd. Med vores donationer ønsker vi at støtte denne vigtige mission og sikre, at endnu flere børn får den hjælp, de har brug for.

Hvordan kan du hjælpe?

Hvis din virksomhed har udtjent IT-udstyr, opfordrer vi dig til at overveje at donere det gennem Grønne Hjerter initiativet. Ikke alene vil du bidrage til en mere bæredygtig fremtid, men du vil også gøre en reel forskel i livet for børn, der har brug for vores støtte.

Grønne Hjerter Infoboks

Grønne Hjerter er vores miljøfremmende initiativ, som vi introducerede i 2022 for at hjælpe danske virksomheder med at afskaffe deres gamle og udtjente IT-udstyr på en sikker og GDPR-godkendt måde.

Det renoverede IT-udstyr slettes, renoveres og videresælges til andre markeder, og overskuddet af salget doneres til velgørenhed.

Siden maj 2022, hvor vi lancerede initiativet, har vi indsamlet og omsat IT-udstyr, der har genereret et overskud på 60.000 kr., som vi i foråret 2023 kunne donere til Julemærkefonden.

Det er gratis for danske virksomheder at blive en del af Grønne hjerter. For at komme i gang skal du blot udfylde en formular.

Kampagne

Kom i gang med Microsoft Copilot

E-bog

I denne e-bog får du en guide til at komme i gang med Microsoft 365 Copilot. Du kan fx læse hvordan du opbygger et godt fundament inden du har går i gang, samt en lang række tips od tricks.

  Skal vi hjælpe dig i gang?

  Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning, kan JDM hjælpe dig. Send en forespørgsel, og en af vores konsulenter kontakter dig.

   Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores privatlivspolitik.

   //Test til get url
   // Test til get formcapture 310523